Vil du gerne blive væk Nova?

Fødsel

skaermbillede-2017-10-09-kl-19-25-50

…Kaldte jeg efter den unge dame, som pænt havde ignoreret mit forsøg på at overtale hende til en tur i Imerco. Madammen havde en anden plan, sin helt egen agenda.. Vi var på Ros torv, et storcenter i Roskilde, som hun snart kender som sin egen baglomme pga det rimelig ringe efterårsvejr og vores mange relationer i Roskilde.. hun havde det lange ben foran og hvis jeg kender hende ret, så var hun locket ind på target -sukker eller legetøj.

Jeg havde forsøgt først at kalde.. så lokke.. og imens tilskuerne blev flere, blev afstanden til mit selvstændige  mini-jeg tiltagende lang og jeg måtte skrue yderligere op for lyden. Fantastisk, så var der da endnu flere, der kunne få lov at se mig spille fallit overfor min lille tonser af en duracell kanin.

Nooooovaaaaaaa. Lyt til mor…

Damn også.. hvorfor har vi givet hende sådan et specielt navn.. hvis der nu er nogen, der følger hende Meyermor og hendes Bossanovaboss og ser det her…. hvor pinligt er det lige.. hende der skriver om børneopdragelse og udadtil virker, som om hun har godt styr på det shit.. HA! Hun har vist mere shit på styret end omvendt..

Jeg har overvejet at gå rundt med et skilt, hvor der står “hun er min nr 3 og de to første gik det altså ret godt med” eller måske bare et ” jeg giver op”. Et par gange (læs så sent som i fredags på Jensens bøfhus) har jeg taget mig selv i højlydt at tale om forskellen på hende her og hendes tre søskende, som for at undskylde for at have fået en ustyrlig efternøler, som jeg altså ikke helt kan få skovlen under… Og jeg har kraftigt overvejet en navneændring. Men helt ærlig, hvor mange kender os lige… og hvor meget har jeg egentlig at skjule..

Andet end at jeg godt kan blive sur. Og den slags… vil vi vel alle gerne have lidt i fred eller hvad?

Nova! Kom så her! år mor siger det!

Det er ikke fra ingen, at hun har sin stædighed… Hun vendte resolut om på tåen… hvis jeg troede jeg havde hendes opmærksomhed før, så kunne jeg da glemme det nu. Jeg var ikke hoppet på hverken is eller legeplads midlet, så Bossen skulle nok selv forsyne sig.

Med det vredere toneleje, blev afstanden til varylen altså det større. Og tilsvarende mindre til til tilskuerne, som jeg nu følte fulgte os med spænding. Hvem vil ikke gerne se en forælder være dårligere end en selv..?

Og så var det, at jeg (var lige ved at smide mig på gulvet med alle mine poser og fyldte blære og give mig til at tude) kom i tanker om en anden vej.

..en mere intelligent vej. Vejen til mit barns forståelse. Ligeværdigheden og respekten for hendes eget valg.

Og inden hun åede at dreje om hjørnet fik jeg ordene frem til hende.

Nova – vil du gerne blive væk fra mor?

HOV! Spidsede ører. Barnet stod stille.

100 meter nede af gangen, var der en lille hjerne igang med at kalkulere for og imod. Hun vendte sig om mod mig, og jeg skyndte mig at gå videre på mit forspring.

Mor har tænkt sig at gå herind og bagefter vil jeg gerne gå med dig i BR, men hvis du løber nu, så bliver du væk – og så bliver du ked af det. Jeg kunne se, at den var ved at være hjemme. Forståelsen var skabt, men var hun klar til at tage nederlaget?

Ville mor vinde? Tilskuerne holdt vejret i spænding.

Og så leverede jeg en velplaceret delt sejr til min modstander. En hey, vi er begge to vindere, lad os deles om rosinerne. I love you, you love me, we are best friends as friends will be (.. Heidi Stop dig selv, der er alligevel ingen der kender Barney I Danmark).

KOMMER DU LIGE HEROP TIL MOR OG FÅR EN FLYVETUR SKAT!!!!! -du får noget og jeg får noget..

Weeeeeeeeeeeeeeeeeee og så var bossen på benene!

Fuld fart og kys og kram, mor fik købt sin brødkurv, tilskuerne? tjah.. der var vist ikke så mange som jeg først havde følt.. Og bossen hun fik en halv time i BR bagefter.

win win

 

Her er lidt flere skriverier om min lille Bossbaby <3

Man ved man har avlet en Boss Baby

3 simple råd der potentielt kan redde dit barns liv..

Nova er en Jeep Wrangler….. -Hvilken BIL-TYPE er din baby?

Goddamn motherhood… En rædselsfuld dag med min rædselsfulde unge

Idag har været en drøm af en lorte dag..

Nova 15 måneder.. (læs: år!) -om vores hverdag.

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Vil du gerne blive væk Nova? appeared first on MEYERMOR.