Terapi

I mine terapeutiske sessioner arbejder jeg altid med udgangspunkt i krop, psyke og samspil og hjælper aktivt med at afklare hvad der er på spil, hvad der ligger bag og hvordan det kan forløses i samspil med dig selv, din krop og dine relationer.
Det kan være problemstillinger pga. dine egne sårbarheder, din barndom, tidligere traumer, personlighedsmæssige udfordringer, dit forhold til sundhedsvæsenet, dit parforhold eller din forælderrolle.
Terapi hos mig indeholder psyko-edukation, samtale, bevidstehedsudvidelse, teknikforståelse og øvelser, så derfor anbefales det at købe et forløb med et af mine klippekort.
Vi tager udgangspunkt i det der fylder aktuelt, så går vi lidt dybere i baggrunden og finder sammenhæng og forståelsesramme til udvikling af nye strategier og ressourcer og så samler vi sammen med kropslige teknikker til regulering.
Jeg arbejder med høj intuition og en effektiv teoretisk tilgang, hvor du kommer til at forstå dig selv bedre og får tillid til dine egne ressourcer gennem Meyermetodens strategier.
TERA Samtaleterapi 1. session

Meyermetoden er en et minut lang tryk-serie som afspænder krop og hjerne.

Den er seks redskaber i én som alle kan bruges effektivt hver for sig eller som i teknikken på en gang, hvor den har maximal smertelindrende effekt. Teknikken kan udføres i en form alene af den fødende selv, eller i fuld form sammen med en partner eller jordemoder og den kan anvendes i mange forskellige stillinger og funktioner.

I graviditeten kan teknikken træne nervesystemet op til fødslen til at skabe en betinget beroligende refleks. I fødslen kan den modne og skabe flow og fremgang. Efter fødslen kan den lande kvinden og bruges til behandling af uro generelt og hos baby.

TERA Samtaleterapi efterfølgende session

Note: KUN hindeløsning. Hvis fødselsmodning PUSH fuld fødselsmodning