YDELSER

Forberedelse

Fødsel i Fokus med Meyermetoden er i udgangspunktet en fødselsforberedelse for par, da det i Meyermind-optik er jeres fælles tryghed og forståelse for fødslen, strategier og teknikker. der skaber en god fødsel. Principper, teknikker og Meyermetodens unikke fødselsforståelse med smerte og psykoteori kan dog sagtens gøre den fødende selvkørende, og derfor kan forberedelsen også bruges uden en aktiv fødselspartner, eller med en mor, veninde eller med jordemoderen som partner.

Meyermetodens fokus er at vise vejen til en fødsel i kontrol, hvilket opnås ved en klar rollefordeling, forståelse af og tillid til fødslen og samspillet med partner og jordemoder samt ved oplevelsen af, at I har viden, strategier og teknikker til mestringsfokus frem for frygt, smerte og kontroltab. 

Ved individuelle forløb tager jeg altid udgangspunkt i jeres situation, med en grundig afklaring af potentielle triggers og ressourcer i jeres baggrund og erfaringer. 

De private forløb kan bookes som: BOOK, SOLO, FAST, FULL eller PLUS-forløb i klinikken, hjemme eller over ZOOM alt efter jeres behov. inkl. en FREE telefonsamtale, som kan bookes som graviditetssamtale, terminsboost eller efterfødselssamtale.

Forløbet kan tages fra graviditetsuge 25 og skal bookes med 2-14 dages interval imellem sessionerne. I booker hele forløbet med det samme under fanen BESTIL TID, men vælg en tid af gangen for at få vist de ledige tider.

Adgang til Facebook mødre- og fædregrupper, Meyers guide til en Fødsel i Fokus, personlige mindmap noter og videoer af teknikker følger med til alle forløb.

Konsultationer

KONS

Graviditetskonsultation med tjek af blodtryk, urin og maven kombineret med samtale om graviditetens forandringer og med fokus på psykisk og fysisk velvære og trivsel for baby, kvinden og ikke mindst parforholdet.

Ønsker du hindeløsning, akupunktur eller afspænding med Rebozo og Meyermetoden kan der fokuseres på dette.

Skriv i noter, hvad du ønsker (OBS hindeløsning tilbydes kun en uge over termin)

45 min

750dkk

 

Book nu

 

BOOK

I har læst bogen om Meyermetoden og ønsker at lære teknikken og få personlig vejledning til jeres specifikke situation.

Der samles op på jeres viden fra bogen med en gennemgang af de vigtigste pointer i relation til jeres udgangspunkt.

Der instrueres i Meyermetodens mange funktioner.

Grounding, Bodyscan, Fokuspunkter, Timing, Guiding, Visualisering. Enkeltvise punkter samt stående liggende og siddende teknik.

Der kan vises Reboz..

Sessionen foregår på klinikken eller hos jer mod hjemmetillæg, som bookes i tillægsydelser

Bogen kan købes via klinikken (250kr plus forsendelse)

Sessionen kan kombineres med adgang til Meyermetodens 6 timers webinar. (500kr)

2 timer

2.000dkk

 

Book nu

 

ZOOM

Fødselsforberedelse over ZOOM

Fødsel i Fokus kan fungere som et fuldt online forløb, idet 90% af teknikken er Meyermetodens unikke videnskabelige tilgang.

Gennemgang af alt materiale fra Fødsel i Fokus med instruktion i smerte og psykoteori i relation til fødselsmekanismen og teknikker og strategier.

Selve Meyermetoden er ikke svær at lære og I får video materiale med instruktion i den korrekte udførelse.

3 x 2 timer Zoom internetsamtale + videomateriale af teknikker. Forløbet bookes i sessioner fordelt på en, to eller tre gange.

 

4000dkk

 

Book nu

 

FAST

Forløbet er henvendt til førstegangsfødende uden angstproblematikker, fleregangsfødende med gode fødselsoplevelser bag sig, eller til jer der kommer langvejs fra, som ønsker at samle undervisningen på en dag , hvor det kan kombineres med det online materiale eller en zoom session.

Undervisningen er teoretisk med kort gennemgang af alle praktiske teknikker, som I er velkomne til at filme, til hjemmetræning. I modtager også Meyers guide til en fødsel i fokus.

I alt fire timer, fordelt på en eller to undervisningsgange.

3500dkk

hjemmebesøg/aftensession bookes som tillægsydelse

 

Book nu

 

FULL

Dette FULDE fødselsforberedelses forløb er alt, hvad I skal bruge for at komme i fokus til jeres kommende fødsel, hvis I er førstegangsfødende eller som fleregangsfødende har brug for at få snakket den første fødsel på plads.

Forløbet starter altid med en indledende samtale om jeres baggrund, som danner udgangspunkt for den specialiserede undervisning med viden, strategier, teknikker og bearbejdning af tidligere fødsler eller specifik frygt eller angstproblematikker. Med udgangspunkt i jer arbejder vi os igennem Meyermetodens specifikke koncept, som skal sikre, at I er klædt på til både den naturlige og den komplicerede fødsel.

Sessionen foregår på klinikken eller hos jer mod hjemmetillæg, som bookes i tillægsydelser

6,5 timer fordelt over 3 sessioner

 

5000dkk

Hjemme eller aftensessioner kan bookes som tillægsydelse

 

Book nu

 

PLUS

Til jer der har mere med i baggagen og behov for tid og ro til fordybelse, reflektion og heling undervejs. Dette forløb kan også bookes ved ønske om amme og babyforberedelse inkluderet i forløbet.

Fødselsforberedelsen er terapeutisk og går i dybden med jeres baggrund og individuelle behov med konkrete planer for håndtering af specifikke angstproblematikker og bekymringer. Sessionerne samler jer om det kommende forældreskab og hjælper jer til heling og forløsning i den nye fødsel.

 

9 timer fordelt over 4 sessioner. 

6500dkk

Forløbet kan bookes som hjemme/aftensessioner mod tillæg

 

Book nu

 

SOLO

Privat forløb for dig, der skal føde alene eller med en mor, ven eller Doula.

Fødselsforberedelse henvendt til Solomødre, der vil godt fra start med gode teknikker til at sikre det gode samarbejde i fødslen med en fødselspartner, som ikke er i en kærlighedsrelation med den fødende. feks. doula, mor/søster eller jordemoderen.

Kurset giver hjælp til selvhjælp idet den teoretiske viden om Meyermetodens funktion er Fødsel i Fokus's største redskab til mestringsfokus frem for smerte.

I kurset fokuseres også på gode teknikker til den første tid med baby.

 

6 timer

4000dkk

Forløbet kan bookes i sessioner, skriv i noter hvordan du ønsker forløbet sat op.

 

Book nu

 

SECTIO

Det Gode Kejsersnit

Privat forberedelse til jer, der skal have planlagt kejsersnit eller frygter kejsersnit.
Få det allerbedste planlagte kejsersnit, ved at være forberedt og have teknikker til at mestre fødslen og operationen både under og tiden efter. Herunder fokus på forberedelse af partnerens omsorgsrolle til en operationspatient og den lille ny baby, med babyhvisker tips og tricks.

2 timer

2000

 

Book nu

 

TERAPI

Sårbar graviditet, efterfødselsreaktioner, babytrivsel, parterapi, smertecoaching, familieterapi og supervision. Hvad end I har brug for min ekspertise til. Min tid koster det samme.

1,5 timer for første session, 2 session  1000kr pr time. Klippekort er muligt med rabat.

1400 

 

Book nu

 

Hold

Fast Track med Meyermetoden

En 5 timers intensiv komplet fødselsforberedelses workshop for jer, der har lidt travlt eller bare gerne vil lære det hele på den halve tid -og har læst på lektien hjemmefra!

Fødselsforberedelsen tager udgangspunkt i et hjemmestudiekompendie med uddrag fra Bogen om Meyermetoden - den naturlige epidural.

I møder op med viden om fødslens faser og almen smertelindring og så bygger vi på med Meyermetodens specifikke videnskabelige fødselsforståelse, smerte og psykoteori og den brede vifte af teknikker, som kan udledes af Meyermetoden.

Der udleveres noter og vi laver personlige videoer med teknikker til hjemmetræning.

I lærer: 

 • Konkrete mestringsstrategier for den fødende
 • Smertelindringsteknikker ved hjælp af partneren
 • Meyermetodens Fokuseret Vejrtræknings teknik
 • Rebozo og afspænding med Meyermetoden
 • Fødestillinger og Presseteknikker
 • Hvordan I kan tage ejerskab i fødslen 
 • Hvordan far kan blive den bedste douladad!

Meyermetoden er:

 • En pressur-serie af smertelindrende fokuspunkter som udføres under veer
 • En teknik til mobilisering af centralnervesystemets Parasympatiske system
 • En genvej til afspænding og mestring
 • En timer af veerne
 • En bodyscan der virker groundende og fordybende
 • En afledning og blokering af smertesignaler ved Gate Control, Noxius stimuli og Hypnoterapi

Inkl. frokost og kaffe/the i pausen.

Session på 5 timer

1.950dkk

 

Book nu

 

Fødsel i fokus med Meyermetoden

Fødsel i Fokus er forløbet til jer, der gerne vil have synergien ved at være en gruppe, der følges ad og samtidig have tid til at dykke ned i den brede vifte af Meyermetodens teknikker.

Forløbet er en komplet fødselsforberedelse, med en videnskabelig og holistisk tilgang, som klæder jer på til sammen at få det bedste ud af jeres fødsel -om den bliver naturlig eller medicinsk.

Fødselsforberedelsen fokuserer på at give jer en fælles viden og indsigt i fødselsmekanismen i relation til smerteteori og fødselspsykologi, samt en indgående tryghedsskabende forståelse af fødslens natur og hvordan jeres samarbejde kan have stor indflydelse på smerteoplevelsen og dermed også fødslens fremgang.

Selve Meyermetoden er en afspændingsteknik, som I kan bruge fødselsforberedende, smertelindrende og fødselsfremmende.

Med teknikken indlærer I en genvej til Meyermind, som er den tilstand, der fremmer nervesystemets ro/hvile funktion, hormonflowet og smerteoplevelsen, hvilket har stor indflydelse på behovet for medicinsk indgriben i fødslen.

Meyermetoden er mange teknikker i en og med Fødsel i fokus breder vi jeres vifte af værktøjer ud, så I føler jer klædt på til at navigere både naturligt og medicinsk i fødslen i et flot samspil.

Der vil være øvelser og cases fra fødegangen, som sætter det hele i perspektiv samt understøtter forståelsen af det gennemgåede materiale.

I får noter og personlige videoer af teknikker til hjemmetræning.

Fødsel i Fokus giver indsigt i:

 • Fødslens trekant. Samarbejdet mellem fødende, jordemoder og partner.
 • Fødselsmekanismen i relation til den nyeste smerteteori.
 • Fødslens udtryk, så partneren ved, hvornår I er i aktiv fødsel.
 • Fødslens psykologi, Smertestigen, Nulstilling og Meyermind.
 • Værktøjer til den naturlige og den komplicerede fødsel.
 • Smertelindringsteknikker ved hjælp af partneren.
 • Konkrete mestringsstrategier for den fødende.
 • Meyermetodens Fokuseret Vejrtrækning
 • Fødestillinger og presseteknikker.
 • Rebozomassage og afspænding med Meyermetoden.
 • Hvordan I kan tage hjemmefølelsen med i fødslen.
 • Hvordan far kan blive den bedste douladad!

Meyermetoden er:

 • En pressur-serie af dybe fokuspunkter som udføres under veer, samt en mental guidning til fastholdelse af fokus og afspænding.
 • En beviselig afledning og blokering af smertesignaler ved Gate Control teori.
 • En betinget refleks til afspænding og mobilisering af centralnervesystemet til parasympatisk aktivitet og hormonflow.
 • En genvej til afspænding og mestring.
 • En fokuseret vejrtrækning.
 • En timer af veerne med støtte til at nulstille og komme ud af veen.
 • En bodyscan der virker groundende og fremmer fødetrancen.
 • Følelsen af kontrol og samarbejde i fødslen.

Program: 

FIF Modul 1

Vi gennemgår Fødselsmekanismens biologi, smerteteori, vemestring og Meyermetodens smerteblokerende teknikker til Latensfasen.

FIF Modul 2 

Vi gennemgår psykens indflydelse på fødslen og vores indflydelse på psyken.

Vi definerer hver jeres ansvar og roller i fødslen med mentale strategier og redskaber til det gode samarbejde jer imellem, med fødslen og med jordemoderen i den aktive fase.

FIF Modul 3

Vi øver Meyermetoden og taler om hvordan man tager hjemmefølelsen med sig ind på hospitalet. Fødeplan, pressefase og tiden efter fødslen.

FIF Modul 4

Vi samler jeres viden med en fotodokumentar og redskaber til samarbejdet på fødestuen.

 

3000dkk

Inkl. kaffe/the og hygge i pausen 

 

Book nu

 

Fødsel

Konsultationer

Telefon sparring

Vejledning, omsorg og rådgivning i terminsperioden og fødslens opstart.

Heidi kan hjælpe jer med at blive venner med veerne og finde tryghed i tiden hjemme.

Jordemoderfaglige vurdering af fødslens trivsel gennem jeres oplevelse, Samt vurdering af hvornår I skal på fødegangen.

Instruktion i smertelindrende tiltag med guidning af

 • Fokus
 • Vejrtrækning
 • Afspænding
 • Rådgivning om naturlige og medicinske smertelindringsmuligheder.

450dkk

 

 

Send sms til Heidi på 26740201 og anmod om opkald

 

Fødselsmodning

Meyermetodens tilgang til fødselsmodning har fokus på balancering af hormonel, psykisk eller fysisk modstand i fødekroppen, samt parrets fælles parathed til den kommende fødselsudfordring og livet efter med en lille ny.

Fødselsforberedende samtale:

 • Introduktion til Meyermetoden
 • Afspænding ved Meyermetoden
 • Work (that baby) out Session
 • Spinning babies
 • Rebozo-massage
 • Tilbud om modningsakupunktur
 • Eventuel hindeløsning. OBS Hindeløsning tilbydes først efter termin. Ønsker du blot hindeløsning kan du booke den som en 45 min jordemoderkonsultation.

 

2 timer

2000dkk

 

Sessionen foregår på Meyerklinikken eller hjemme mod tillæg som bookes i tillægsydelse

 

Book nu

 

Fødselshjælp

Før og Efter forløb

Meyermetoden er fødselsforberedelsen, der forbereder jer, så I kan føde med hvem som helst, hvor som helst. 

I bliver klædt på til at stå stærkt som team i fødslen og I forstår, hvordan I hjælper jeres jordemoder med at hjælpe jer, så I kan få en tryg oplevelse med alle de gode jordemødre, der er derude.

Før og Efter forløbet her klæder jer grundigt på med terapeutisk fødselsforberedelse, der kan indeholde triggerafklaring, traumerelease, regulering af nervesystemet, viden, forståelse og empowerment til at stå stærkt som fødende og stærkt som fødselspartner.

Vi uddanner jer til at forstå den ukomplicerede fødsel og vi har gennemarbejdet scenarier fra den komplicerede fødsel, så I kan navigere trygt igennem den fødsel I får. Sessioner kan også bruges til fødselsmodning, latensfasebesøg i hjemmet eller på hospitalet og opsamling på den anden side.

Eksempel på forløb: 3 x1 times Graviditetkonsultationer, 3 x 2 timers Fødselsforberedelse, 1 x 1T Amme og Babyforberedelse, 1 x 2 timers Fødselsmodning, Fri Telefonrådgivning i terminsperioden, Fuldt Fødselsforløb og 2 x 2 timers Efterfødselsbesøg med amning, babytrivsel og efterfødselssamtale.

10 sessioner af minimum 2 timers varighed inklusiv to hjemme/hospitalsbesøg i KBH

14.500dkk

Forløbet bookes som klippekort

 

Book nu

 

Før, (Under) og Efter - Standby forløb

Forløb med jordemoder Heidi på Stand by aftale, hvor I får hele pakken til en lavere pris, da Heidi ikke rydder kalenderen i hele jeres terminsperiode og dermed kan have længere tilkaldetid. Denne pakke indebærer også en risiko for, at Heidi ikke kan deltage ved selve fødslen, hvorved I så får en del af pakkens pris refunderet, men stadig får glæde af hele omsorgsfoløbet og den tætte kontakt i termins perioden og efter fødslen.

Meyermetoden er fødselsforberedelsen, der forbereder jer, så I kan føde med hvem som helst, hvor som helst. 

Kontinuitet og kendthed er to stærke faktorer for en tryg fødsel, så hvis I tidligere har oplevet store traumer eller svigt er det helt okay at have brug for en garanti for  hvem du skal føde med og så skal I vælge et bekræftet forløb i stedet. På Standby forløbet her vil jeg lære din partner, det jeg kan og via forskellige strategier sørge for, at I kan klæde jordemoderen på til at hjælpe jer, som om hun kendte jer. 

I kommer til at stå stærkt som et team i fødslen, så I kan få en tryg oplevelse med alle de gode jordemødre, der er derude.

Før og Efter forløbet her klæder jer grundigt på med terapeutisk fødselsforberedelse, der kan indeholde triggerafklaring, traumerelease, regulering af nervesystemet, viden, forståelse og empowerment til at stå stærkt som fødende og stærkt som fødselspartner.

Vi uddanner jer til at forstå den ukomplicerede fødsel og vi har gennemarbejdet scenarier fra den komplicerede fødsel, så I kan navigere trygt igennem den fødsel I får. Sessioner kan også bruges til fødselsmodning, latensfasebesøg i hjemmet eller på hospitalet og opsamling på den anden side.

Eksempel på forløb inklusiv fødsel:

3 x 1 times Graviditetkonsultationer, 4 x 2 timers Fødselsforberedelse, 1 x 3 timers Amme og Babyforberedelseswebinar, 1 x 2 timers Fødselsmodning, Fri Telefonrådgivning i terminsperioden, Fuldt Fødselsforløb og 2 x 2 timers Efterfødselsbesøg med amning, babytrivsel og efterfødselssamtale.

Uden Fødsel:

kan I få ialt op til 12 sessioner af minimum 2 timers varighed inklusiv tre hjemme/hospitalsbesøg i KBH. Sessionerne kan konverteres til forældresparring i spædbarnsperioden.

 

Pris 30.000 kr for hele pakken (normal pris for bekræftet forløb 40.000 kr)

10.000 kr refunderes, hvis Heidi er forhindret i at deltage ved selve fødslen.

 

30.000dkk

 

Book nu

 

Før, Under og Efter - Bekræftet Fødselsforløb

 

Det fulde forløb indebærer et terapeutisk forarbejde med grundig fødselsforberedelse, vejledning, omsorg og modning omkring termin og fødsel, og op til to barselsessioner med ammehjælp, babytrivsel og efterfødselssamtale. 

Jeg står klar til fødsel i terminsperioden, to uger før og to uger efter terminsdato med en times varsel og er til rådighed for hele jeres fødsel, både i hjemmet og på hospitalet efter behov. I terminsperioden har I fri adgang til telefon og sms støtte til beslutninger og trivselsspørgsmål.

Forløbet starter ofte først rigtigt op efter misdannelsesscanningen, men indledende samtale kan lægges så tidligt, som I har brug for og indgå i pakken. 

Et fuldt forløb koster 40.000kr som en samlet pakke for alt omsorg før, under og efter. Forløbet kan afbrydes frem til uge 36, hvor der istedet kan betales enkeltvis for de anvendte sessioner.

Hvis der planlægges kejsersnit inden terminsperioden starter refunderes halvdelen af beløbet. Fra terminsperioden er startet refunderes samme beløb, hvis jeg er syg eller af anden akut årsag er forhindret. Hvis I aflyser aftalen i terminsperioden grundet problemstillinger af akut karakter refunderes 10.000kr.

Forløbet er individuelt og kan se forskelligt ud alt efter behov. Vi planlægger jeres forløb sammen. Det forventes at far, medmor eller en eventuel anden partner deltager til mindst tre sessioner fødselsforberedelse.

Eksempel på forløb:

3 x 1 times Graviditetkonsultationer, 4 x 2 timers Fødselsforberedelse, 1 x 3 timers Amme og Babyforberedelseswebinar, 1 x 2 timers Fødselsmodning, Fri Telefonrådgivning i terminsperioden, Fuldt Fødselsforløb og 2 x 2 timers Efterfødselsbesøg med amning, babytrivsel og efterfødselssamtale.

 

40.000dkk

 

Book nu

 

Latensfase hjemmebesøg

Jordemoder hjemmebesøg i fødslens opstart.

Heidi kommer på hjemmebesøg og hjælper jer med at blive venner med veerne og finde tryghed i tiden hjemme.

Jordemoderfaglige vurdering af fødslens trivsel gennem hjertelyd, fremgang og smerteoplevelse. Samt vurdering af hvornår I skal på fødegangen.

Instruktion i smertelindrende tiltag

 • Vejrtrækning
 • Steriltvandspapler
 • Meyermetoden
 • Rebozo
 • Der kan undersøges indvendigt

2.500dkk

Kørselstillæg ved hjemmebesøg udenfor København.

 

Book nu

 

Familie

Konsultationer

Efterfødselssamtale

Efterfødselsbearbejdning med Meyermetodens videnskabelige og holistiske model.

2 timers session med gennemgang af jeres fødselsoplevelse. -både minder, billeder og journal kan gennemgås med afklaring af evt. misforståelser, blokeringer og forløb.

Fokus er på at vende sårbarhed til styrke ved hjælp af en faglig vurdering af fødslens forløb.

Der gives hjælp til selvhjælp gennem viden og indsigt, samt teknikker og strategier til heling og undgåelse af samme problemstillinger næste gang.

Sessionen kan afsluttes med en afspænding med Meyermetoden, visualisering og/eller rebozolukning.

Sessionen foregår på Meyerklinikken. Kan bookes som hjemmesession.

 

2000dkk  

plus kørselstillæg ved hjemmebesøg, bookes som tillægsydelse.

20% rabat ved tidligere fødselsforberedelses klienter. Oplys i noter, når der bookes.

 

 

Book nu

 

Ammerådgivning

Konsultation med udgangspunkt i en to dages ammelogbog. Afklaring af sår og smerteproblematikker samt mistrivsel hos barnet med manglende vægtøgning og søvn.

 • Påhæftningsteknik
 • Nedløbsteknik
 • Visualisering til mælkeøgning
 • Forståelse for amningens døgnrytme  
 • Barnets tegn på trivsel  
 • Stramt tungebånd
 • Reflux og Kolik
 • Telefonisk opfølgning

2 timer

2000dkk

plus kørselstillæg ved hjemmebesøg, bookes som tillægsydelse

20% rabat ved tidligere fødselsforberedelses klienter. Skriv NB i noter når der bookes.

 

Book nu

 

Babyhvisker

 

Konsultation med udgangspunkt i en todages amme/søvn-logbog for hjælp til afklaring af trivsels eller amme problematikker.

Jordemoder Heidi tager udgangspunkt i et helhedsbillede af ressourcer og balance i jeres specifikke situation ved en gennemgang af fødslen, tilknytning, ammeopstart, påhæftnings og nedløbs-teknik, samt strategier for familiens samlede trivsel med teknikker til trøst, bøvs, nedregulering, soveassociationer og rutiner.

Der skrives noter og mindmap, så I kan huske sessionens pointer og alle teknikker må filmes til egen brug.

Prisen er inkl. telefonisk opfølgning, som I skal booke i systemet eller sende en sms og anmode om et opkald.

 

2 timer

2000dkk

plus kørselstillæg ved hjemmebesøg, bookes som tillægsydelse.

20% rabat ved tidligere fødselsforberedelses klienter. oplys i noter når der bookes.

 

 

Book nu

 

Hold

Amme- og Babyforberedelsesmodul

Alt I skal vide om livet efter fødslen i "Det fjerde trimester" som er barnets første tre levemåneder.

Et 3 timers kursus om livet med en nyfødt baby, og hvordan I kommer godt fra start med amning og balance i den nystartede families ressourcer.

Der vil være en grundig gennemgang af:

 • Den Gyldne Time
 • Tilknytning
 • Ammeopstart
 • Påhæftningsteknikker
 • Ammestilinger
 • Hjælpemidler
 • Svamp og Brystbetændelse
 • Blødning og Heling
 • Forældrenes fælles trivsel
 • Teknikker til smertelindring
 • Kolik, Reflux, Prut og Bøvs
 • Svøb og De fem Sér
 • Babysprog

I lærer, hvordan I kan læse barnets behov, hvordan man kan få ro og trivsel og hjælpe barnet mod en rutine.

Der vil være demonstration af konkrete teknikker og I er velkomne til at tage billeder/video igennem kurset.

Kurset er for dig, der snart skal være eller er blevet forældre -op til 3 mdr gammel baby.

Babyer er velkomne.  

Der serveres the, kaffe og lidt hygge.

 

2,5 timer

750dkk (max. 2 deltagere pr. familie)

Inkl 1 måneds adgang til Videopræsentation af det gennemgåede materiale.

 

Book nu

 

Åben Baby Cafe

 

Kom og del jeres baby og fødselsoplevelse med hinanden og med jordemoder Heidi.

Heidi hjælper med forståelsesramme til den svære fødsel og vi glædes over de gode fødsler, samt får tips og genveje til livet med en nyfødt.

Kaffe og kage og kram ad libitum<3

3 timer

300dkk

 

Book nu

 

konsultationer

Her kan du booke tid til privat konsultation – tryk på ikonet events hvis du vil se gruppeforløb

"TAG FØLELSEN HJEM, SÅ KOMMER FØDSLEN MED"

"Jo mere man kan se på dig, at du har ondt, jo mere ondt får du"

"Alt hvad der kan ignoreres, skal ignoreres"

"Kvinden skal kunne give slip på den ydre kontrol for at opnå indre kontrol"

"Fødslen er en energi, der skal i synergi"