YDELSER

Forberedelse

Fødsel i Fokus med Meyermetoden er i udgangspunktet en fødselsforberedelse for dig og din partner, da det i Meyermind-optik er i fællesskabet, at den gode fødsels FLOW findes. Principper, teknikker og Meyermetodens unikke fødselsforståelse med smerte og psykoteori kan dog sagtens gøre den fødende selvkørende, og derfor kan forberedelsen også bruges uden en aktiv fødselspartner, eller med en mor, veninde eller med jordemoderen som partner.

Meyermetodens fokus er at vise jer vejen til en fødsel i kontrol, hvilket opnås ved en klar rollefordeling, forståelse af og tillid til fødslen og samspillet med partner og jordemoder samt ved oplevelsen af, at I har viden, strategier og teknikker til mestringsfokus frem for frygt, smerte og kontroltab.

Ved private forløb tager jeg udgangspunkt i jeres individuelle situation, med en grundig afklaring af potentielle triggers og ressourcer i jeres baggrund og erfaringer. Fødsel i Fokus med Meyermetoden er fødselsforberedelsen, der forbereder jer, så I ikke behøver føde med “den rigtige jordemoder” – da I har den gode fødsel i jer selv og jeres samspil.

Det private forløb kan bookes som: BOOK, SOLO, FAST, FULL eller PLUS-forløb i klinikken, hjemme eller over ZOOM alt efter jeres behov. inkl. en FREE telefonsamtale, som kan bookes som graviditetssamtale, terminsboost eller efterfødselssamtale.

Forløbet kan tages fra graviditetsuge 28 og skal bookes med 2-14 dages interval imellem sessionerne.

Adgang til Facebook mødre- og fædregrupper, uddrag af bogen om Meyermetoden, personlige mindmap noter og videoer af teknikker følger med til alle forløb.

Konsultationer

Konsultation

Graviditetskonsultation med tjek af blodtryk, urin og maven kombineret med samtale om graviditetens forandringer og med fokus på psykisk og fysisk velvære og trivsel for baby, kvinden og ikke mindst parforholdet.

Ønsker du hindeløsning, akupunktur eller afspænding med Rebozo og Meyermetoden kan der fokuseres på dette.

Skriv i noter, hvad du ønsker (OBS hindeløsning tilbydes kun en uge over termin)

45 min

750dkk

 

Book nu

 

BOOK

I har læst bogen om Meyermetoden og ønsker at lære teknikken og få personlig vejledning til jeres specifikke situation.

Der samles op på jeres viden fra bogen med en gennemgang af de vigtigste pointer i relation til jeres udgangspunkt.

Der instrueres i Meyermetodens mange funktioner.

Grounding, Bodyscan, Fokuspunkter, Timing, Guiding, Visualisering. Enkeltvise punkter samt stående liggende og siddende teknik.

Der vises Rebozo og afspændes med Meyermetoden.

Sessionen foregår på klinikken eller hos jer mod hjemmetillæg, som bookes i tillægsydelser

Bogen kan købes via klinikken (250kr plus forsendelse)

Sessionen kan kombineres med adgang til Meyermetodens 6 timers webinar. (500kr)

2 timer

2.000dkk

 

Book nu

 

ZOOM

Fødselsforberedelse over ZOOM

Fødsel i Fokus kan fungere som et fuldt online forløb, idet 90% af teknikken er Meyermetodens unikke videnskabelige tilgang.

Gennemgang af alt materiale fra Fødsel i Fokus med instruktion i smerte og psykoteori i relation til fødselsmekanismen og teknikker og strategier.

Selve Meyermetoden er ikke svær at lære og I får video materiale med instruktion i den korrekte udførelse.

3 x 2 timer Zoom internetsamtale + videomateriale af teknikker. Forløbet bookes i sessioner fordelt på en, to eller tre gange.

 

3.000dkk

 

Book nu

 

FAST

Meyermetodens Private fast track Fødselsforberedelsesforløb.
I alt fire timer, fordelt på en eller to undervisningsgange.

Forløbet er henvendt til førstegangsfødende uden angstproblematikker, fleregangsfødende med gode fødselsoplevelser bag sig, eller til jer der kommer langvejs fra, som ønsker at samle undervisningen på en dag.

Undervisningen er teoretisk med kort gennemgang af alle praktiske teknikker, som I er velkomne til at filme, til hjemmetræning.

 

3000dkk

Kan også bookes som hjemmebesøg mod et tillæg på 300kr pr besøg.
Skriv i noter hvis dette er ønsket.

 

Book nu

 

FULL

Dette er Meyermetodens FULDE forløb og det er henvendt til jer, der ønsker Meyermetodens fulde fokus på jeres individuelle udgangspunkt og vej til den gode fødseloplevelse med viden, strategier og teknikker.

I dette forløb gennemgår vi tidligere erfaringer og belastningsreaktioner og laver strategier for specifik frygt eller angstproblematikker.

Der instrueres i Meyermetodens mange funktioner.

Fokuseret vejrtrækningsteknik, Grounding, Bodyscan, Fokuspunkter, Timing, Guiding, Visualisering. Enkeltvise punkter samt stående liggende og siddende teknik.

Der vises Rebozo, Presseteknik, Hvile og fødestillinger

inkl. en FREE telefonsamtale, som kan bookes som graviditetssamtale, terminsboost eller efterfødselssamtale.

Forløbet kan tages fra graviditetsuge 28 og skal bookes med 2-14 dages interval imellem sessionerne.

Adgang til Facebook mødre- og fædregrupper, uddrag af bogen om Meyermetoden, personlige mindmap noter og videoer af teknikker følger med til alle forløb.

Sessionen foregår på klinikken eller hos jer mod hjemmetillæg, som bookes i tillægsydelser

6,5 timer fordelt over 3 sessioner

 

4.000dkk

 

Book nu

 

PLUS

Til jer der har mere med i baggagen og behov for tid og ro til fordybelse, reflektion og heling undervejs. Dette forløb kan også bookes ved ønske om amme og babyforberedelse inkluderet i forløbet.

 

9 timer fordelt over 3 eller 4 sessioner. 

6000dkk

Forløbet kan bookes i sessioner, skriv i noter hvordan du ønsker forløbet sat op.

 

Book nu

 

SOLO

Privat forløb for dig, der skal føde alene eller med en mor, ven eller Doula.

Fødselsforberedelse henvendt til Solomødre, der vil godt fra start med gode teknikker til at sikre det gode samarbejde i fødslen med en fødselspartner, som ikke er i en kærlighedsrelation med den fødende. feks. doula, mor/søster eller jordemoderen.

Kurset giver hjælp til selvhjælp idet den teoretiske viden om Meyermetodens funktion er Fødsel i Fokus's største redskab til mestringsfokus frem for smerte.

I kurset fokuseres også på gode teknikker til den første tid med baby.

 

6 timer

3000dkk

Forløbet kan bookes i sessioner, skriv i noter hvordan du ønsker forløbet sat op.

 

Book nu

 

SECTIO

Det Gode Kejsersnit

Privat forberedelse til jer, der skal have planlagt kejsersnit eller frygter kejsersnit.
Få det allerbedste planlagte kejsersnit, ved at være forberedt og have teknikker til at mestre fødslen og operationen både under og tiden efter.

2 timer

1500dkk

 

Book nu

 

Jordemoderterapi

Samtaleterapi ved sårbar graviditet og Efterfødselsreaktioner

Graviditeten kan være en tid med mange op og nedture, som kan skabe spændinger i parforholdet, men også i den fødendes krop og sjæl. Jeg har et øje for at finde ressourcer i sårbarheden og udfordringerne og skabe forståelse for hver jeres behov, som virker forløsende og styrkende. 

Fødslen kan efterlade et vacum af misforståelser, traumer eller tillidsbrud, som I har brug for at lande med en efterfødselssamtale. Jeg hjælper jer med at finde ind til hinanden og jer selv efter en traumatisk fødsel.

De private fødselsforberedelsesforløb har altid øje for jeres tidligere erfaringer og belastninger i relation til den kommende fødsel, men føler du behov for en enkeltstående session er det denne ydelse du skal booke. 

1,5 timer

1.200dkk

 

Book nu

 

Hold

Fast Track med Meyermetoden

En 5 timers intensiv komplet fødselsforberedelses workshop for jer, der har lidt travlt eller bare gerne vil lære det hele på den halve tid -og har læst på lektien hjemmefra!

Fødselsforberedelsen tager udgangspunkt i et hjemmestudiekompendie med uddrag fra Bogen om Meyermetoden - den naturlige epidural.

I møder op med viden om fødslens faser og almen smertelindring og så bygger vi på med Meyermetodens specifikke videnskabelige fødselsforståelse, smerte og psykoteori og den brede vifte af teknikker, som kan udledes af Meyermetoden.

Der udleveres noter og vi laver personlige videoer med teknikker til hjemmetræning.

I lærer: 

 • Konkrete mestringsstrategier for den fødende
 • Smertelindringsteknikker ved hjælp af partneren
 • Meyermetodens Fokuseret Vejrtræknings teknik
 • Rebozo og afspænding med Meyermetoden
 • Fødestillinger og Presseteknikker
 • Hvordan I kan tage ejerskab i fødslen 
 • Hvordan far kan blive den bedste douladad!

Meyermetoden er:

 • En pressur-serie af smertelindrende fokuspunkter som udføres under veer
 • En teknik til mobilisering af centralnervesystemets Parasympatiske system
 • En genvej til afspænding og mestring
 • En timer af veerne
 • En bodyscan der virker groundende og fordybende
 • En afledning og blokering af smertesignaler ved Gate Control, Noxius stimuli og Hypnoterapi 

Inkl. frokost og kaffe/the i pausen.

Session på 5 timer

2.500dkk

 

Book nu

 

Fødsel i fokus med Meyermetoden

Fødsel i Fokus er forløbet til jer, der gerne vil have synergien ved at være en gruppe, der følges ad og samtidig have tid til at dykke ned i den brede vifte af Meyermetodens teknikker.

Forløbet er en komplet fødselsforberedelse, med en videnskabelig og holistisk tilgang, som klæder jer på til sammen at få det bedste ud af jeres fødsel -om den bliver naturlig eller medicinsk.

Fødselsforberedelsen fokuserer på at give jer en fælles viden og indsigt i fødselsmekanismen i relation til smerteteori og fødselspsykologi, samt en indgående tryghedsskabende forståelse af fødslens natur og hvordan jeres samarbejde kan have stor indflydelse på smerteoplevelsen og dermed også fødslens fremgang.

Selve Meyermetoden er en afspændingsteknik, som I kan bruge fødselsforberedende, smertelindrende og fødselsfremmende.

Med teknikken indlærer I en genvej til Meyermind, som er den tilstand, der fremmer nervesystemets ro/hvile funktion, hormonflowet og smerteoplevelsen, hvilket har stor indflydelse på behovet for medicinsk indgriben i fødslen.

Meyermetoden er mange teknikker i en og med Fødsel i fokus breder vi jeres vifte af værktøjer ud, så I føler jer klædt på til at navigere både naturligt og medicinsk i fødslen i et flot samspil.

Der vil være øvelser og cases fra fødegangen, som sætter det hele i perspektiv samt understøtter forståelsen af det gennemgåede materiale.

I får noter og personlige videoer af teknikker til hjemmetræning.

Fødsel i Fokus giver indsigt i:

 • Fødslens trekant. Samarbejdet mellem fødende, jordemoder og partner.
 • Fødselsmekanismen i relation til den nyeste smerteteori.
 • Fødslens udtryk, så partneren ved, hvornår I er i aktiv fødsel.
 • Fødslens psykologi, Smertestigen, Nulstilling og Meyermind.
 • Værktøjer til den naturlige og den komplicerede fødsel.
 • Smertelindringsteknikker ved hjælp af partneren.
 • Konkrete mestringsstrategier for den fødende.
 • Meyermetodens Fokuseret Vejrtrækning
 • Fødestillinger og presseteknikker.
 • Rebozomassage og afspænding med Meyermetoden.
 • Hvordan I kan tage hjemmefølelsen med i fødslen.
 • Hvordan far kan blive den bedste douladad!

Meyermetoden er:

 • En pressur-serie af dybe fokuspunkter som udføres under veer, samt en mental guidning til fastholdelse af fokus og afspænding.
 • En beviselig afledning og blokering af smertesignaler ved Gate Control teori.
 • En betinget refleks til afspænding og mobilisering af centralnervesystemet til parasympatisk aktivitet og hormonflow.
 • En genvej til afspænding og mestring.
 • En fokuseret vejrtrækning.
 • En timer af veerne med støtte til at nulstille og komme ud af veen.
 • En bodyscan der virker groundende og fremmer fødetrancen.
 • Følelsen af kontrol og samarbejde i fødslen.

Program: 

FIF Modul 1

Vi gennemgår Fødselsmekanismens biologi, smerteteori, vemestring og Meyermetodens smerteblokerende teknikker til Latensfasen.

FIF Modul 2 

Vi gennemgår psykens indflydelse på fødslen og vores indflydelse på psyken.

Vi definerer hver jeres ansvar og roller i fødslen med mentale strategier og redskaber til det gode samarbejde jer imellem, med fødslen og med jordemoderen i den aktive fase.

FIF Modul 3

Vi øver Meyermetoden og taler om hvordan man tager hjemmefølelsen med sig ind på hospitalet. Fødeplan, pressefase og tiden efter fødslen.

FIF Modul 4

Vi samler jeres viden med en fotodokumentar og redskaber til samarbejdet på fødestuen.

 

3000dkk

Inkl. kaffe/the og hygge i pausen 

 

Book nu

 

Fødsel

Konsultationer

Latensfase hjemmebesøg

Jordemoder hjemmebesøg i fødslens opstart.

Heidi kommer på hjemmebesøg og hjælper jer med at blive venner med veerne og finde tryghed i tiden hjemme.

Jordemoderfaglige vurdering af fødslens trivsel gennem hjertelyd, fremgang og smerteoplevelse. Samt vurdering af hvornår I skal på fødegangen.

Instruktion i smertelindrende tiltag

 • Vejrtrækning
 • Steriltvandspapler
 • Meyermetoden
 • Rebozo
 • Der kan undersøges indvendigt 

2.000dkk

Der skal ikke bookes kørselstillæg til denne ydelse.

 

Book nu

 

Fødselsmodning

Meyermetodens BIO PSYKO SOCIALE tilgang til fødselsmodning har fokus på balancering af hormonel, psykisk eller fysisk modstand i fødekroppen, samt parrets fælles parathed til den kommende fødselsudfordring og livet efter med en lille ny.

Fødselsforberedende samtale:

 • Introduktion til Meyermetoden
 • Afspænding ved Meyermetoden
 • Work (that baby) out Session
 • Spinning babies
 • Rebozo-massage
 • Tilbud om modningsakupunktur
 • Eventuel hindeløsning. OBS Hindeløsning tilbydes først efter termin.

 

2 timer

1.700dkk

 

Sessionen foregår på Meyerklinikken eller hjemme mod tillæg som bookes i tillægsydelse

 

Book nu

 

Fødselshjælp

Fuldt forløb - standby

 

Forløb med jordemoder Heidi på stand by aftale, hvor I får hele pakken til en lavere pris, da Heidi ikke rydder kalenderen i hele jeres terminsperiode.

Dette indebærer en risiko for, at Heidi ikke kan deltage ved selve fødslen, hvorved I så får halvdelen af pakkens pris refunderet, men stadig får glæde af hele omsorgsfoløbet og den tætte kontakt i termins perioden og efter fødslen.

Inkl 5 x1 times Graviditetkonsultationer, 3 x 2 timers Fødselsforberedelse, 1 x 3 timers Amme og Babyforberedelse, 1 x 2 timers Fødselsmodning, Fri Telefonrådgivning i terminsperioden, Fuldt Fødselsforløb og 2 x 2 timers Efterfødselsbesøg med amning, babytrivsel og efterfødselssamtale.

 

Pris 25.000 kr for hele pakken (normal pris for bekræftet forløb 35.000 kr) 12.500 kr refunderes, hvis Heidi er forhindret i at deltage ved selve fødslen.

 

25.000dkk

 

Book nu

 

Fuldt forløb - bekræftet

 

Jeg booker min kalender tre uger før og to uger efter din termin og er til rådighed for hele jeres fødsel.
Inkl 5 x1 times Graviditetkonsultationer, 3 x 2 timers Fødselsforberedelse, 1 x 3T Amme og Babyforberedelse, 1 x 2 timers Fødselsmodning, Fri Telefonrådgivning i terminsperioden, Fuldt Fødselsforløb og 2 x 2 timers Efterfødselsbesøg med amning, babytrivsel og efterfødselssamtale.

 

35.000dkk

 

Book nu

 

Familie

Konsultationer

Efterfødselssamtale

Efterfødselsbearbejdning med Meyermetodens videnskabelige og holistiske model.

2 timers session med gennemgang af jeres fødselsoplevelse. -både minder, billeder og journal kan gennemgås med afklaring af evt. misforståelser, blokeringer og forløb.

Fokus er på at vende sårbarhed til styrke ved hjælp af en faglig vurdering af fødslens forløb.

Der gives hjælp til selvhjælp gennem viden og indsigt, samt teknikker og strategier til heling og undgåelse af samme problemstillinger næste gang.

Sessionen kan afsluttes med en afspænding med Meyermetoden, visualisering og/eller rebozolukning.

Sessionen foregår på Meyerklinikken. Kan bookes som hjemmesession.

 

1.700dkk  

plus kørselstillæg ved hjemmebesøg, bookes som tillægsydelse.

20% rabat ved tidligere fødselsforberedelses klienter. Skriv NB i noter, når der bookes.

 

 

Book nu

 

Ammerådgivning

Konsultation med udgangspunkt i en to dages ammelogbog. Afklaring af sår og smerteproblematikker samt mistrivsel hos barnet med manglende vægtøgning og søvn.

 • Påhæftningsteknik
 • Nedløbsteknik
 • Visualisering til mælkeøgning
 • Forståelse for amningens døgnrytme  
 • Barnets tegn på trivsel  
 • Stramt tungebånd
 • Reflux og Kolik
 • Telefonisk opfølgning

2 timer

1.500dkk

plus kørselstillæg ved hjemmebesøg, bookes som tillægsydelse

20% rabat ved tidligere fødselsforberedelses klienter. Skriv NB i noter når der bookes.

 

Book nu

 

Babyhvisker

 

Konsultation med udgangspunkt i en todages amme/søvn-logbog for hjælp til afklaring af trivsels eller amme problematikker.

Jordemoder Heidi tager udgangspunkt i et helhedsbillede af ressourcer og balance i jeres specifikke situation ved en gennemgang af fødslen, tilknytning, ammeopstart, påhæftnings og nedløbs-teknik, samt strategier for familiens samlede trivsel med teknikker til trøst, bøvs, nedregulering, soveassociationer og rutiner.

Der skrives noter og mindmap, så I kan huske sessionens pointer og alle teknikker må filmes til egen brug.

Prisen er inkl. telefonisk opfølgning, som I skal booke i systemet eller sende en sms og anmode om et opkald.

 

2 timer

1.700dkk

plus kørselstillæg ved hjemmebesøg, bookes som tillægsydelse.

20% rabat ved tidligere fødselsforberedelses klienter. Skriv NB i noter når der bookes.

 

 

Book nu

 

Hold

Amme- og Babyforberedelses
Alt I skal vide om livet efter fødslen i "Det fjerde trimester" som er barnets første tre levemåneder.

Et 3 timers kursus om livet med en nyfødt baby, og hvordan I kommer godt fra start med amning og balance i den nystartede families ressourcer.

Der vil være en grundig gennemgang af:

 • Den Gyldne Time
 • Tilknytning
 • Ammeopstart
 • Påhæftningsteknikker
 • Ammestilinger
 • Hjælpemidler
 • Svamp og Brystbetændelse
 • Blødning og Heling
 • Forældrenes fælles trivsel
 • Teknikker til smertelindring
 • Kolik, Reflux, Prut og Bøvs
 • Svøb og De fem Sér
 • Babysprog

I lærer, hvordan I kan læse barnets behov, hvordan man kan få ro og trivsel og hjælpe barnet mod en rutine.

Der vil være demonstration af konkrete teknikker og I er velkomne til at tage billeder/video igennem kurset.

Kurset er for dig, der snart skal være eller er blevet forældre -op til 3 mdr gammel baby.

Babyer er velkomne.  

Der serveres the, kaffe og lidt hygge.

 

3 timer

500dkk pr person

Inkl 1 måneds adgang til Videopræsentation af det gennemgåede materiale.

 

Book nu

 

Baby Cafe

Efterfødsels-event til Gruppeforløbene. 

Kom og del jeres baby og fødselsoplevelse med hinanden og med jordemoder Heidi.

Heidi hjælper med forståelsesramme til den svære fødsel og vi glædes over de gode fødsler, samt får tips og genveje til livet med en nyfødt.

Glæder mig til at se jer igen.

3 timer

250dkk

 

Book nu

 

konsultationer

Her kan du booke tid til konsultation

"TAG FØLELSEN HJEM, SÅ KOMMER FØDSLEN MED"

"Jo mere man kan se på dig, at du har ondt, jo mere ondt får du"

"Alt hvad der kan ignoreres, skal ignoreres"

"Kvinden skal kunne give slip på den ydre kontrol for at opnå indre kontrol"

"Fødslen er en energi, der skal i synergi"