FOR BEHANDLERE

 

OPLÆG OG WORKSHOPS FOR BEHANDLERE

Jordemoder Heidi Meyer tilbyder også faglig sparring, tekniktræning og supervision i private sessioner, som kan bookes direkte i kalenderen under ydelser.

Meyermetoden

1. Oplæg om Meyermetoden for behandlere

 2,5 timers oplæg om, hvilke betragtninger og erfaringer, der førte til Meyermetodens tilblivelse. Oplægget giver indblik i den teori, der understøtter teknikkens effekt og en introduktion til selve teknikken og dens mange funktioner og virkemåder.

 

Pris: 3.800 kr ekskl. moms og kørsel

Meyermetoden

2. Behandlerworkshops i Meyermetoden

Lær alt om den spændende teori, som Meyermetoden bygger på og få styr på Meyermetodens virkemåde, så du opnår den fulde effekt. Du får også indsigt i andre redskaber fra Fødsel i Fokus.

Kurset varer to dage, med teori og praktisk indførelse i Meyermetodens funktion og udførelse til individuelt brug i en til en kontakt med klienter.

 Workshoppen henvender sig til  jordemødre, doulaer og andre sundhedsfaglige som arbejder med afspænding og smerte.

 

Pris: 4200 kr

 (studerende halv pris)

Meyermetoden

3. Fuld workshop i Meyermetoden til hospitaler, skoler eller større private grupper

 En fuld workshop forløber over halvanden dag. Kan sammensættes så det passer til jer. Et eksempel:

1 dag med auditorieoplæg ubegrænset antal pladser

1/2 dag med hands-on-training af max 20 deltagere pr hold.

Pris: 16.000 kr ekskl. moms og kørsel

Hvordan blev teknikken til?

Det var en serie af observationer og erfaringer, der ledte mig frem til sammensætningen af Meyermetodens tre lag. Den fysiske, psykiske og parasympatiske mobilisering. Med tiden blev teknikken så effektiv, at det blev min mest brugte smertelindring, og jeg opdagede samtidig dens fødselsfremmende effekt. Fremgangen kunne nogle gange tage store hop, år kvinden blev total afspændt igennem veen. Efter nogle år begyndte jeg med stor succes at instruere partneren i brugen af selve metoden og i Meyer-tryk, som er dobbelt tryk. Med klem og tryk som grounding i et. Det var herfra, at det gik op for mig, at jeg havde udviklet et konkret og universelt værktøj. En teknik som både kan bruges som smertelindrende værktøj, groundende redskab med synlig effekt på vitale værdier (blodtryk) ved feks. kejsersnit, blødning eller som afspænding umiddelbart lige efter fødslen, år kvinden skal lande i sig selv og sin krop igen og åbne op til mødet med barnet og give slip på moderkagen. Metoden er opfundet på følt viden, men funderet i beviselige smerte og psyko- teorier.

En metode udviklet til vemestring

Metoden er udviklet til vemestring og smerte-afledning ved hjælp af Gatekontrol og Mental kontrol, men har også vist sig at have en markant positiv effekt på hormonflow ved hjælp af Parasympatisk aktivitet. Dette betyder at både fødselsfremmende og smertelindrende hormoner boostes. Derudover vil den totale afspænding under veen fremme barnets mulighed for nedtrængning i bækkenet. Værktøjet kan bruges i sin fulde form, over kortere eller længere tid, men kan også bruges som enkelte understøttende Meyertryk, som support til en allerede god mestring.  Jeg har undervist over 300 jordemødre og studerende i teknikken, som er bredt kendt og sammen med fødselsforberedelsens andre værktøjer anerkendt for dens indvirkning på parrets teamwork og fødselsoplevelser. Læs Jordemoderforeningens artikel om teknikken Gør fokus på smerte ondt værre?

Meyermetoden for andre fag

Andre fag kan også have glæde af Meyermetodens dybe afspænding og smertelindrende funktion. Teknikken er afprøvet på akutte og kroniske smertepatienter, samt patienter med angst og uro, som kan have brug for hjælp til sanseintegration. 

UDTALELSE

"Hej Heidi. Jeg arbejder som jordemoder i Hjemmefødselsordning Sjælland og har jævnligt par, som har deltaget i fødselsforberedelse hos dig. Jeg oplever, at de er virkelig godt klædt på til deres fødsel - sammen !! Det er skønt at se det fokus og ro dine teknikker giver. Parrets fantastiske samarbejde og ikke mindst følelsen af fællesskab omkring at bringe deres barn til verden. Jeg vil bare sige tak, du gør virkelig en forskel "

 

Marina– Jordemoder

Meyermetoden
– den naturlige epidural

”Meyermetoden – den naturlige epidural” er en fødselsforberedende brugsbog for behandlere og kommende forældre, baseret på Meyermetodens teknikker og redskaber. Den henvender sig især til de forældre, der gerne vil tage ejerskab over deres barns fødsel bl.a. ved brug af Meyermetodens vemestringsprincipper, såsom tryk (en slags akupressur), en verbal guiding, vejrtrækningsprincipper etc. Men den kan også bruges som en klassisk fødselsforberedende bog, hvor læseren får en overskuelig indsigt i fødslens mange faser, information om smertelindring generelt, og hvad man kan forvente ved en fødsel. De kommende forældre får brugbare værktøjer, som de kan bruge inden og under selve fødslen. Meyermetoden er i høj grad et partnerværktøj og har til hensigt at klæde forældrene på til at kunne yde deres bedste på dagen. Den er baseret på et tæt samarbejde mellem partner/faren, for det er her øglen til en god fødsels og -smerteoplevelse ligger. Bogen er bygget op, så læserne får en baggrundsviden på plads, inden brugen af de konkrete redskaber. Undervejs er der cases, som underbygger de forskellige emner, og som gør bogen let at gå til.