Jordemoderterapi og fødselsforberedelse gav Tine og Tobias en ny helende start med lillebror

Magne 27. Maj 
Tine kom til jordemoderterapi hos mig efter en hård første fødsel, som havde været meget traumaiserende. Efter en enkel alene konsultation og en fælles med Tobias fik vi talt den første fødsel igennem og åbnet op for fødselsforståelse,  som var meget helende i sig selv. Samtidig fik vi talt Smertestigen, Meyermind og Nulstilling, som er de mest essentielle i kvindens mestring. Vi nåede også lidt omkring Partnerens rolle, Fødslens udtryk og Partneraftalen, som gav parret et godt fundament for fødslens samarbejde.
3 timers privat forberedelse og så gik parret fødslen i møde.
Det gør mig så uendeligt glad at modtage så fin og styrkende en fødselsberetning efterfølgende
<3
———————————————————————————————–
Hej Heidi
Tobias og jeg blev enige om at vi hellere måtte skrive en besked til dig ❤️
Vi nåede aldrig at få en tid ekstra hos dig, da jeg fødte i mandags d. 27/5 en velskabt lille dreng, præcis en uge før termin.
Vi er så taknemmelige for de timer hos dig, og selvom vi aldrig fik det store forløb, så gav du os nogle redskaber, som virkelig hjalp under fødslen. Tobias deltog aktivt under hele fødslen, han huskede vores aftale med et ‘nej’ (red. partneraftalen) og var generelt bare SÅ god til at hjælpe mig igennem hver ve.
Fødslen startede med en kraftig blødning om natten, som hylede mig lidt ud af den. Vi kom ind på fødegangen og blev tjekket, og både læge og JM var overbevidst om, at det var en kraftig tegnblødning. Jeg havde også regelmæssige plukveer, som dog ikke rigtig gjorde ondt. Vi fik af vide at hvis ikke fødslen gik igang, ville jeg blive indlagt på akutafdelingen grundet blødningen. Men både læge og JM var ret sikre på det var et tegn på at fødslen var ved at gå igang.
Der gik få timer så udviklede plukveerne sig også til rigtige veer. Det tog tre timer fra de rigtige veer startede til vores søn var født. Det var et helt vildt forløb, og jeg oplevede for første gang de såkaldte pauser mellem veerne som gav mig energi og overskud til at kunne håndtere næste ve. Både Tobias og JM hjalp mig med at puste det sidste af veen ud, så jeg kom helt ned inden næste ve kom. (red. nulstilling er et værktøj fra Fødsel i Fokus)
Jeg fik dog endnu en gang tidlig pressetrang, men det skyldes at jeg gik fra 7 til 9 cm på 40 minutter og der stod en tyk fosterhinde og pressede på. JM gav mig så fint rum til at lytte til min krop, og give efter lidt efter lidt. Pludselig var jeg helt åben og måtte presse med, JM tog også vandet på det punkt for hun var sikker på at så var han ude – men vores søn var ikke helt nem at få ud. Så fødslen endte (endnu en gang) med en cup og et klip for mig da hans hjerterytme dykkede nogle gange, det viste sig nemlig at jeg fødte en stjernekigger hvilket ingen lige havde forudset.
Men vi var med hele vejen igennem, og vores søn kom skrigende ud, var fin i farven og havde heldigvis ikke haft det skidt i maven mens fødslen stod på ❤️
Igår kom vi hjem, og vi er stadig enormt glade for fødslen. Det var en helt anden oplevelse end første gang, denne gang tog VI styringen, vi blev informeret og vi var et team. Det kunne vi ikke have gjort uden de råd og den vejledning vi havde fået fra dig, så herfra lyder der et kæmpe og hjerteligt tak! ❤️
Der er ingen tvivl om at jeg til enhver tid vil anbefale andre gravide at tage et forløb hos dig ☺️
Også kan jeg som sidebemærkning skrive at jeg denne gang fødte uden nogen former for smertestillende, modsat sidste fødsel hvor jeg endte med hele paletten næsten 😅
Mange hjertelige hilsner
Tobias, Tine og lille Magne ☺️
—————————————————————————————-
Du kan læse mere om Jordemoderterapi her
Du kan læse mere om Fødsel i Fokus og Meyermetoden her
Du kan købe bogen om Meyermetoden her SAXO