Gravid

Graviditeten er en tid med store forandringer, både fysisk og psykisk. Mange gravide oplever tab af identitet, overvældelse og bekymringer og det samme kan gælde for din partner. 

Jeg tilbyder psykologisk støtte og håndtering af førfødselsreaktioner, hyperemesis, komplikations og smerteproblematikker, truende for tidlig fødsel samt angst for både fødsel og moderskab. Mit fokus ligger på at styrke jeres parforhold og hjælpe jer med at finde fælles fodfæste i denne nye fase af jeres liv.

KONS Jordemoder Konsultation

45 min – DKK 750,00

Graviditetskonsultation med tjek af blodtryk, urin og maven kombineret med samtale om graviditetens forandringer og med fokus på psykisk og fysisk velvære og trivsel for baby, kvinden og ikke mindst parforholdet.

PHONE Telefon Konsultation

30 min – DKK 450,00

Konsultation pr telefon, med rådgivning indenfor graviditet, fødsel, barsel og babytrivsel. Telefon konsultation i forbindelse med Fødsel i fokus gruppeforløb er gratis og kan bookes med denne ydelse. Faktureres ikke.

MIDWI Jordemoderterapi

2 timer – DKK 2.000,00

Graviditetsreaktioner, graviditetstab, kønsskuffelse, parforhold, familiedannelse, forældreskab, belastningsreaktioner, efterfødselsreaktioner, sorg og identitetskriser.

Heidi har en intuitiv, hollistisk og videnskabelig tilgang til afkodning af problemstillinger i krop, psyke og samspil.

2 timers session med gennemgang af jeres situation.
-både minder og journal kan gennemgås med afklaring af evt. misforståelser, blokeringer og triggers som kan skabe modstand til evt. kommende fødsel.

Fokus er på at vende sårbarhed til styrke ved hjælp af en faglig vurdering af fødslens ressourcer. Og hjælp til selvhjælp gennem viden og indsigt, samt teknikker og strategier til heling og undgåelse af samme problemstillinger næste gang.

Sessionen kan afsluttes med en afspænding med Meyermetoden, visualisering og/eller rebozolukning

Sessionen foregår på Meyerklinikken. Kan bookes som hjemmesession i tillægsydelser.

SPONTAN fødselshjælp

2 timer – DKK 5.000,00

Kontakt mig på tlf og hør om muligheden for et hjemme eller hospitalsbesøg til jeres igangværende fødsel. Jeg udskyder/ombooker gerne ikke akutte sessioner for at hjælpe jer.

Prisen er 5000 kr for de første to timer og derefter 1500 kr. pr. time med en maks pris på i alt 20.000 kr hvis I ønsker at jeg bliver igennem hele jeres fødsel og op til to timer efter.

Omsorgen kan indeholde naturlig igangsættelse ved manglende fremgang, med rebozo, meyertryk og akupunktur. Afhjælpning af uregelmæssige hovedstilling med Spinning Babies teknikker og hjælp til mestring, smertelindring og aflastning af partneren. Efterfølgende amme og babyhjælp.

SWEEP Hindeløsning

20 min – DKK 450,00

Denne ydelse er en opfølgende ‘hit and run’ session og kan kun bookes, hvis du i forvejen har været klient hos Heidi og har kendskab til Meyermetoden.
Sessionen indeholder kort tjek af mor, baby og en hindeløsning og kan bookes efter termin eller ved medicinsk indikation for igangsættelse.

Ønsker du en fuld fødselsmodning se under ydelsen PUSH. Her kombineres modningen med triggerafklaring, fødselsforståelse og teknikker som Rebozo, Spinning Babies og Meyertryk.

PUSH Fødselsmodning

2 timer – DKK 2.000,00

Omfatter kort fødselsforberedende samtale med afklaring af evt hormonel eller fysisk modstand i fødekroppen. Derudover partnerintroduktion til Meyermetoden samt afspænding ved Meyermetoden, inkl. rebozo-massage, tilbud om modningsakupunktur og eventuel hindeløsning.

Sessionen foregår på Meyerklinikken eller hjemme mod tillæg som bookes i tillægsydelser.

DOULA Meyertryk og Rebozo session

1 time – DKK 900,00

1 times afspænding og instruks ved en af Meyermetodens jordemødre eller doulaer.

Meyermetoden er et effektivt redskab til fordybelse og afspænding, som er simpelt at lære, hvis den blot skal bruges til afspænding og velbehag. Når man bruger den allerede i graviditeten hjælper den med at skabe velvære i den fødendes krop og et stærkt fællesskab omkring den kommende fødsel, som i sig selv er fordelagtigt. Derudover indøver den en genvej til nervesystemets ro/hvile funktion, som gør det nemmere for den fødende at hjælpe sig selv i fødslen.

Til denne session kan du komme alene eller sammen med din partner og blive vist ind i Meyermetodens og Rebozoens lindrende tryk og bevægelser. I får vist teknikkerne og kan dermed selv fortsætte hjemme eller du den gravide, kan komme her i klinikken og få yderligere behandlinger ved behov og gerne mindst 5 gange inden termin for at få god effekt af den beroligende og fødselsmodnende afspænding.

Hvis teknikken skal bruges, som decideret fødselsmestring og smertelindring er det anbefalet at tage en fuld session eller et hold med Heidi Meyer, som sammensætter teknik med viden og teori og dermed kvalitetssikrer teknikken, så I forstår, hvorfor den virker og hvordan I skal bruge den, når den fødende er presset. Derudover giver den fulde undervisning viden om hvor mange teknikker vi kan lede ud fra hvorfor Meyermetoden virker, så vi også kan bruge redskaberne, hvis kvinden ikke vil røres eller kan ligge ned i selve fødslen.

BLISS Meyerkropsterapi

1 time – DKK 1.150,00

En time i bevægelse, dybde og ro til krop og sind.
Hvad hovedet er fuldt af svømmer kroppen over med. Sessionen starter med en kort samtale, hvor vi løfter alt det der fylder, for derefter at ryste det af dig med rebozo og forankre en dyb afspænding med Meyermetoden.

I denne dybe rolige tilstand, vil Heidi guide dig igennem en meditation med kropscanning og visualisering af den dybe ro og forbundethed, som kommer af at kunne forstå og acceptere den proces og livsrejse, det er at blive nogens mor.

Med essentiel olie indprentes den dybe accept og afspænding i din underbevidsthed i duftesansen, og du får en lille prøve med olien, så du kan besøge det sted igen på egen hånd og finde styrke og forbundethed gennem den selvkærlige handling, det er at nyde Meyermind.

"TAG FØLELSEN HJEM, SÅ KOMMER FØDSLEN MED"

"Jo mere man kan se på dig, at du har ondt, jo mere ondt får du"

"Alt hvad der kan ignoreres, skal ignoreres"

"Kvinden skal kunne give slip på den ydre kontrol for at opnå indre kontrol"

"Fødslen er en energi, der skal i synergi"