HOLD

Her kan du booke plads på mine Gruppeforløb

 

 

Meyermetoden tilbyder 2 slags Gruppe fødselsforberedelse og Amme og babyforberedelse. Ønsker I et privat forløb skal I kigge under fanen Ydelser.

Fast Track forløbet er 1 heldagssession og det er for jer, der på forhånd har sat jer ind i Hjemmestudiet eller hele bogen om Meyermetoden. Kurset er en komprimeret udgave af det fulde forløb, hvor I får videoer af teknikker til øvning hjemme.

Fødsel i Fokus er et ugentligt kursus over 4 sessioner for jer, der gerne vil have synergien ved at være en gruppe, der følges og samtidig blive fuldt klædt på med viden, der understøtter teknikkernes effekt. Undervisningen bygges op over cases fra fødegangen og sammenligninger med sportens verden sat overfor en grundig forståelse af smerte og psyko-teori, som begge parter kan relatere til og få glæde af.

Begge holdtyper kan tages, når det passer jer fra graviditetsuge 25, mange starter i uge 32.

Adgang til Facebook mødre- og fædregrupper, uddrag af bogen om Meyermetoden, noter og videoer af teknikker følger med til alle forløb. Booking af en plads gælder for to og er bekræftet ved modtagelse af betaling.

Amme og Babyforberedelse er et seperat modul, for jer, der vil have en fælles forståelse for babytrivsel – med flere teknikker til amning, trøst, bøvs og rollefordeling i den nye familie. Forløbet kan tages med mave eller baby og det kan kombineres med adgang til en videopræsentation, hvis I ønsker at se materialet hjemmefra.

"TAG FØLELSEN HJEM, SÅ KOMMER FØDSLEN MED"

"Jo mere man kan se på dig, at du har ondt, jo mere ondt får du"

"Alt hvad der kan ignoreres, skal ignoreres"

"Kvinden skal kunne give slip på den ydre kontrol for at opnå indre kontrol"

"Fødslen er en energi, der skal i synergi"