Ugen der gik #1

Fødsel

img_0749

Det er sjovt med mig.. jeg har altid elsket at gemme på minder. Her da vi flyttede fik jeg en opfrisker på, hvor meget jeg går og samler sammen af underlige ting, som gamle kalendere, udløbede pas og sygesikringbeviser og alskens børnegejl.. fra babytøj til børnekunst og små sjove tilkendegivelser -fra en firkløver til en miniterning, der engang har siddet fast i min dengang to-årige Filippas lille fine æsebor til en lille indtørret fuglelort, som sidste år blev givet til mig fra det reneste lille børnehjerte.

Kærlighed kommer i mange former og jeg elsker at gemme beviser på alt, hvad der har været levet og elsket gennem mit liv. -OG alligevel er det aldrig kommet til mig at føre dagbog. Jeg har haft et par små spæde forsøg, men aldrig noget, der holdt ved. Bloggen er vel nok det ærmeste, jeg kommer på at have holdt noget, der ligner en dagbog.

Men år jeg nu er så glad for at gemme og også holder af at dele med jer, tænker jeg, at det er oplagt at kaste mig ud i et forsøg med blogfænomenet ‘Ugen der gik’.

Så Here it comes:)

Ugen har, som de sidste mange uger, stået i min genoptrænings tegn.

Ryggen driller stadig, men jeg har håb for at jeg nu har fat i den lange ende. Inflammationen blev slået ned med en ordentlig omgang ibuprofen og jeg har nu “kun” ondt i mit højre ben (hoftebøjeren), min lænd, min venstre arm (efter et fald på løbebånd) og venstre håndled (carpal tunnel) og skiftevis hold i højre og venstre side af nakken.. men ellers går det meget godt;)

MEN jeg arbejder mig stille og roligt frem med personlig træning hos Menobeik, som samler mig op helt fra bunden, med at få styr på min vejrtrækning og de helt små fibre i min core’s muskulatur. Det skal nok blive godt!

Jeg er så heldig, at jeg er 50% selvstændig og derfor kan passe min træning og hvile skroget nok til, at jeg stadig kan klare mine 50% i Storkereden. Denne uge har jeg dog haft helt fri fra Storkenes landingsplads og koncentreret mig lidt mere om min egen rede.

Mandag var jeg til træning og mødtes bagefter med min mand og lavede kontorarbejde på vores stamcafe Mojo på Gothersgade. Senere hentede jeg Nova hjem til lidt hygge, inden den stod på date med min skønne sø.

Vi er begyndt at booke burger-dates hver måned og denne gang stod den på FRIENDSANDBRGRS på Strøget, men først havde han min fulde opmærksomhed igennem hele sin baskettræning. -og det er ikke tit det sker mere!img_0624

Alle børn har brug for en gang imellem at mærke, at de er verdens navle -især storebrødre til 2-årige tonserbebser! Og vores dates er bare et hit!

Tirsdag fik jeg flyttet min kiropraktortid lidt frem, så jeg kunne tage en aftenvagt på Herlev. Jeg har savnet det! Siden jeg gik på deltid ved årskiftet har planen været at spæde min deltidslø op med et par vikarvagter hist og pist og samtidig holde min faglighed i alt det komplicerede ved lige, men ryggen har ikke tilladt indtil nu. Egentlig var jeg heller ikke helt klar nu, men da Unicare ringede direkte op til mig kunne jeg ikke sige nej.

Og hvor var det godt at være tilbage!

Jeg fik en studerende med mig og fik en fin fødsel med lidt akut indover til sidst, hvor jeg rigtig kunne nyde følelsen af tværfagligt teamwork. Det var skide hårdt men godt! Og fedt at have en studerende med på stuen til fælles omsorgsarbejde og reflektion efterfølgende.

Onsdag morgen stod den på træning efter alt for få timers søvn, hvilket satte sit præg på resten af dagens produktion og så var der også lige et hjem, der skulle op og stå inden jeg tog til forældrekaffe i vuggeren. Jeg havde ået at glemme alt om arrangementet i løbet af dagen, så det endte med, at jeg kom 15 min sent og fik et lille stik i hjertet, da jeg så alle forældreskoene udenfor døren. Men Nova var bare happy as ever, da jeg kom “det MIN mor”!

Torsdag var min krop mør og humøret ligeså, men jeg fik hanket op i mig selv, og istedet for at gøre alt det jeg burde.. Smuttede jeg ud på  brunch med nogle af mine dejlige bloggerveninder fra D-banden. Bagefter tog jeg til lagersalg hos min veninde, der har tøjmærket RAIINE. Hjemme stod den på den daglige rutine inden jeg tog puttetjansen, da jeg alligevel skulle nå en lur inden endnu en vagt på Herlev. Denne gang en nattevagt af den slags, der krævede en masse jordemodersnilde for at få bebsen lokket ud.

Fredag fik jeg sovet nogle timer inden Mernush fra MENOBEIK fik sin vilje over min ømme krop. “Jeg er på vej men jeg er et halvt menneske” havde jeg skrevet til vores kl 13.45 aftale. Mest af alt havde eg lyst til at aflyse og sove i hundrede år, men op kom jeg og en time efter forlod jeg Mernush’s studio på Gammel torv med ny energi og velvære i kroppen. Jeg hentede Nova og min sø på vejen hjem og fejrede fredagen med lidt sødt til de søde..

img_0642

Bagefter stod den på fredags-fest -bare mig og mine! Vi købte frugt og Chips og redte op på optursterrassen! Solen skinnede, børnene legede og mor pimpede vino. Der var happy hour på terrassen!img_0649 img_0663

Lørdag åede manden at have tømmermænd, smutte til den højt hellige lørdag-formiddags-fodbold, invitere før-gæster-gæster, lade mig stå for børn og hjem og så lige være lidt for lang tid om indkøb, da han faldt i snak med venner, -så min tålmodighed kom på prøve!

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er en skrap dame, år det kommer til den slags..  det ved jeg nu ikke… da han ringede hjem efter en indkøbsedel 5 min før middagsgæsterne skulle komme fik han et kort “jeg er IKKE imponeret! -du har bare at overraske mig positivt med det indkøb! Og så finder du ellers SELV ud af, hvad der skal handles!”

Er det skrapt?

image

Han kom hjem med både snacks, culotte og røde roser -så jeg blev under alle omstændigheder god igen.

Og så kom dejlige gudmor Tracy og co! Og hvor har man bare valgt rigtigt, år hun er sådan en gudmor, der udover at medbringe en hyggelig arvetrøje fra gudsøster også har taget en bog med til pigen.. som hun ikke kun giver, men også tager sig tid til at læse for hende. Det varmer mit hjerte, at hun forstår at være Novas Guldmor <3

img_0669

-Og min dejlige veninde, som jeg altid ALTID får en god griner med! img_0675

I dag stod den så på Forpremiere på Disney’s nye tv-serie Mickey og Racerholdet.img_0706

Det foregik i Disney butikken på strøget og det var Novas første besøg i butikken…

Og hun var i HEAVEN!

img_0683 img_0710

Tv-serien var et hit! Med både ræs og biler og små søde dyr og glade hjælpere og alle de kendte tegnefilms figurer var Nova helt med! Men hun ville så gerne have hele butikken med hjem..

img_0688

Det endte med, at vi måtte købe en glitterbold og sikken en oplevelse at få en masse stjernestøv med i posen.img_0696

Nova fik faktisk lidt mere end bare en glitterbold med sig fra morgenens arrangement -det blev også til en lille kæreste. Så vi måtte lige en tur på legeplads med Lillemor (ja hende med den lille blog;) og lade oxytocinerne dampe af ..

img_0701

Men så blev det også tid til en morfar på terrassen..

img_0713

Og jordens dejligste opvågner i solen efter en 3 timers lur. img_0722

Efter lidt tid fik vi taget os sammen til at samle vores nye terrassevarmer, sådan cirka et job der svarer til en brøkdel, af alt det, vi stadig mangler for at komme på plads. Men så fik vi gæster og så var der jo ingen vej uden om mere vino og hygge på terrassen og vi fik startet vores nye grill for første gang! img_0726

 

En hyggelig uge sluttede af med en dejlig gåtur her til aften -mig og mine de to mindste, en solnedgang og vores nye hood…

img_0734

Nå det blev en lang omgang.. der er plads til at arbejde lidt med konceptetet, Ugen der gik, og finde ud af om det skal have sin tid -her til aften stjal det feks tiden fra, at se Peter Pan med min sø. Skal minde-dokumentation stjæle tiden fra nuet eller skal man lade nuet stå og minderne forgå.. det må være spørgsmålet…

å men god påske til jer <3

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Ugen der gik #1 appeared first on MEYERMOR.