Tanker til Tanya..

Fødsel

Jeg kendte dig kun lidt.. Men nok til at vide hvilket fantastisk menneske du var. Altid smilende og venlig og vellidt af alle os kollegaer. Man fulgte med dig på vejen til dit længe ønskede moderskab. Og man ønskede dig det bedste da du fik din lille pige. Din kærlighed og lykke var så velfortjent. Man havde hørt om risikoen.. men aldrig troet at det utænkelige kunne ske. At du kunne forlade dine kære før tid. At du blev revet væk fra din elskede lille pige, som vi for kort tid siden ød i dine opslag på facebook og talte om i en lang tråd med alle de kollegaer der ville dig det bedste. Mine tanker går til dig og dine efterladte. Mine tårer græder med dig for din lille pige. Det er så smerteligt det hul du efterlader. Hvordan skal de dog komme igennem det tab. Det burde ikke ske. Det er så ufatteligt urimeligt. Jeg er knust på jeres vegne… Og jeg ved ikke hvor jeg skal gøre af mine tanker. Nu er de her. Må dine efterladte finde styrke til at videreføre dit moderskab og ære dit minde, så du kan kigge ned og se dine lille pige blive ligeså fint et menneske som du var …<3

 

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Tanker til Tanya.. appeared first on MEYERMOR.