Tænk hvis det var DIN røv der kløede og dine arme, der var for korte..!

Fødsel

Skærmbillede 2015-05-31 kl. 10.14.15 PM

Sådan har Baby Nova råbt mig ind i hovedet i dag!

-Eller ærmere brok-hoste-øffet af mig i et væk.. Det er hendes nye lyd og den passer enormt godt til hendes nye humør.. Et humør, der er stærkt influeret af, at hun nu i en uge har haft diarre. Hun kan ikke tåle den medicin, hun får mod svamp i munden og den løber lige igennem hende.. Og så kan man jo godt forstå, at hun er sur.

Hun kan fanme ikke engang slå en prut uden det bliver til en ssssprut!

Så der er ild i enden og vi vasker og tørrer og smørrer i et væk.. Den har skiftevis stået på Calm Balm og Inotyol, som gør en god kombi. Inotyolen kan redde enhver røv (Sorry ku ikke lade vær;) men den udtørrer og er meget drøj, så jeg tager gerne over med Calm Balm’en, men mod den her syrebæ på 7. døgn kæmper selv guderne forgæves…! Så nu er vi ude i Kogtvandsklude! Det bedste og måske nok også ældste råd til små røde røve!

Det er ikke så svært med de klude.. Du river en gylpeklud eller et blødt lagen op i mindre stykker, hælder kogende vand over, opbevarer dem i en lukket beholder i køleskab i op til to dage. Ved hvert bleskifte kommes en vredet, men fugtig klud på numsen i bleen.

Stakkels lille Baby Nova…

Og stakkels lille mig!

….Og stakkels alle andre hvis ikke den mås snart heler…!

Imorgen ringer jeg til lægen og siger, at Nova og jeg slår op med Mycostatin, det svampemiddel, som giver Nova ræseren..

Godnat fra mig der har fået meget lange arme af at løbe rundt med hende med de korte!

Men søde Nova her er lidt vise ord til fremtiden…

Går du i seng med en røv der klør, vågner du op med en finger der lugter..

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Tænk hvis det var DIN røv der kløede og dine arme, der var for korte..! appeared first on MEYERMOR.