Søndags familiefri.. -hvad jeg har “brugt” fridagen på..!

Fødsel

FullSizeRender

Jeg vågnede op i morges med lidt af et hovede efter gårsdagens bytur med en veninde. Fik hæftet en bebs på babsen og tanket hende op, inden jeg pænt kunne vinke farvel til mand og børn og sende dem afsted med SAS til Ålborg, imens jeg selv krøb tilbage under dynen igen. Inden da sørgede jeg lige for at få en flaske vand og en gingerbeer med mig ind i min drømmesuite. Det var hvad køleskabet havde at byde på.. Tomt så det rungede! … så der var ikke den fjerneste gode grund til at stå op igen, før maven havde knurret nok til, at jeg ville gide gå ud og skaffe proviant..

Det gjorde jeg så ikke.. man kan åbenbart sagtens leve på Gingerbeer.. I hvert fald sov jeg til ved en 13 tiden.. blev liggende under dynen og hyggede mig med min telefon de æste 3 timer.. UDEN NOGEN DER BROKKEDE SIG! Det var luksus! Jeg kunne godt se solen skinne bag mine mørklægningsgardiner, men vendte bare ryggen til.. den her dag skulle spildes… -blev jeg ret hurtigt enig med mig selv om!

Ved firetiden fandt jeg mig selv stå og glo ind i køleskabet, som om det kunne fremtrylle en lækker brunch, hvis bare jeg blev stående længe nok.. Det blev til et par spejlæg og 3 gulerødder… Ganske tilfredsstillende alligevel.. Især fordi jeg igen kunne indtage det hele med hovedet nede i min egen r.. telefon.. Mest sad jeg og nød billeder og video af min lille bebs, der havde været ude og gå tur ved vesterhavet, kælet med Onkels bernardsenne hund Baloo og været i Boblebad med storebror og kusinen. Jeg prøvede at analysere om hun nu også havde det godt, eller om der mon lige var en snert af svigt og savn i hendes … klukkende latter..! Nej det var der nok ikke..  Ude af øje ude af sind åbenbart…

Overvejede om jeg skulle lave alt muligt.. træne? gå en tur? mødes med nogen.. skrive et indlæg… æh! Jeg kiggede mig omkring og følte et større behov for bare at tulle rundt med bar røv og morgenkåbe.. starte med lidt oprydning det ene sted og så fortsætte der hvor jeg endte..

Det er sådan en lidt mærkelig tendens, jeg har med at fordybe mig i oprydning eller organisering, hvis jeg har tid nok.. (bare rolig det er ikke så tit det sker) Jeg laver egentlig en masse, men fordi jeg ikke rigtig gør en ting færdig, før jeg falder over noget andet, kan det være ret kaotisk i processen.. Den ene ting førte til den æste og før jeg så mig om havde jeg gang i at sortere skuffer i køkkenet, legetøj, hænge tøj op, ordne badeværelset, vaske badeforhæng, samle batterier og gamle pærer, fjerne vintertøj, sortere babyudstyr, koge sutter, lave ingefær og citron shots (for de ingredienser havde jeg i køleskabet), afvaske køleskab, ordne klædeskab..

Imens jeg stod og pressede tøj ind på de fire hylder, vi har ondet os hver, i det skab som jeg ikke vil af med, kunne jeg mærke at babs kaldte på bebs. Gik ind og skrev igen til manden om ikke hun nu måske var ulykkelig og savnede sin mor? Neeeeej nej hun var fræk og havde lige onduleret en omgang aftensmad… Nå men så måtte jeg også hellere finde den brystpumpe frem…

Det var så lige spændende nok.. da jeg stod med små hårde kanonkugler og ikke kunne finde en del til brystpumpen.. men det lykkedes og jeg kunne pumpe 145 ml ud.. hvilket jeg fik en ambivalent følelse af.. var det godt eller dårligt? hvad med alt muligt andet i mit liv -godt eller dårligt? -kunne egentlig godt bruge en lille tudetur.. pludselig var det bare så hårdt at være voksen og skulle tage beslutninger… var det overhovedet en god beslutning af sende dem afsted, hvad nu hvis det gik ud over vores amning…? Der var mange andre beslutninger der lige skulle have en tur i mit ambivalente sind og jeg skulle også lige have en følelse af ikke at have styr på noget.

Fik taget mig et langt varmt bad og fundet roen igen.

Så begyndte jeg at stille ind på pizza! Så kom glæden også! Jeg skulle have pizze.. og ikke en hvilken som helst, eller noget fancyt eller noget… jeg skulle all ind og have den med kødstrimler, salat og cremefraiche dressing! OH YES! Og COLA! Og TV DINNER og måske endda skrive en lille blogpost.

Gik på gaden og fandt mig selv fnyse da jeg gik forbi WOK ON -som ellers er min vanlige yndlings take away… ! Du ku tro nej mand om jeg ville sidde og stikke i en sund grøntsags wok! Der var dømt pizza og jeg valsede stolt hjem med den som en hund, der havde aportet en gråand!

Nu er den spist!

Jeg har ået at forfatte dette lille hurtige indlæg, jeg har haft benene oppe og hovedet nede i computeren. Jeg er ren, lejligheden står pænt. Babserne er bløde! Og nu skal jeg ud og føde… ah okay det kunne sgu misforståes! Men hey hov det fik mig til at grine.. så den får lov at stå og så kan I grine lidt af den imens jeg suser afsted til Herlev og nattevagt.

Klar parat Fød.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Søndags familiefri.. -hvad jeg har “brugt” fridagen på..! appeared first on MEYERMOR.