Om at gå til fest nøgen…

Fødsel

Skærmbillede 2016-02-03 kl. 2.38.43 PM

Egentlig havde jeg ikke tænkt mig, at weekendens fest behøvede flere ord med på vejen end dem, der ellers er at finde, hos mange af mine dejlige medbloggere via Bloggersdelight.dk. Min Instagram var vist også flydt over med rigeligt beviser på, at den her mor, vist nok fik svunget sit hår og luftet både stilletter (og bryster) rigeligt for de sidste ca 2 års ModerNonneHood (og måske også for den nærmeste fremtid).

image

De gode indlæg VAR allerede skrevet imens mine tømmermænd gik over i feber hen på aftenen dagen derpå. Anna Warringtons 10 ting man kan lære til en blogger fest var spot on og et indlæg jeg ville ønske jeg havde skrevet! -og den gode Far uden filter har i sit indlæg bekræftet at mommybloggers knows how to party (måske ikke lige den titel han selv havde valgt til sit indlæg, men det gælder jo om at trække essensen frem.. det må jeg lære ham næste gang vi ses..) og den kære Lillemor fik i sit indlæg både præsenteret hele vores gode selskab ved bord nr 7 og fortalt om da der gik vin, helium og pomfrit i festen.

Så jeg trak mig tilbage med min ømme krop og tillod, den der skide virus at gøre sit indtog, imens jeg varmede mig ved tanken om en sjov fest, jeg kan leve længe på..

Og nu til indlæggets titel..

For hvorfor taler jeg om at gå til fest øgen? Jeg havde da (stort set) tøj på..

Men Nøgen kan man vel føle sig på mange måder..

 • Man kan føle sig øgen, år man træder ind til en fest med 150 bloggere, de fleste mere eller mindre kendte og mange store indenfor mode og skønhed. Den form for øgenhed har Emilie skrevet om på sin blog med indlægget om BD Galla set fra bunden.
 • Man kan føle sig øgen, år man kommer alene, år man ikke lige har fået gjort sig helt klart, hvad man går ind til og haft tid til at komme i den rette stemning. Den form for øgenhed har altid ærlige Lilletut og mor skrevet om i sit indlæg om BD galla med tømmermænd og fedtet hår.
 • Man kan føle sig øgen, år man tager noget på! Noget som man normalt ikke lige ville gå med og som man måske endda oplever andres negative meninger om, men som man alligevel konkluderer, at man selv synes er fedt og vil have en fest med. Det har superseje Mor til to både beskrevet og Videosnappet i dette indlæg om festen efter festen hvor hun “tog tyren ved hornet” og rockede sin nøgenhed max (-og min faktisk).
 • Man kan også føle sig øgen på den der måde, hvor man afklæder sig fordomme og forventninger og går ud i mødet med nye mennesker og tager hvad de kommer med, uden at man lægger det over på sig selv og forbinder det med negative følelser. Hvor enhver fremmed er en potentiel ny bedste ven indtil det modsatte er bevist. Sådan vil jeg sige, at jeg fik præsenteret en historie om et vis æg, der got lost i en vis mands bagdel.. Og den form for nøgenhed han har måtte igennem for at forsøge at retrieve the lost egg, giver anledning til nye bekendtskaber af den slags, der kan lide alle slags æg.. rå, rør, omelet, spejl, numse… well hver sin smag – Jeg er med, sålænge jeg kan få mit æg blødt i midten.
 • Man kan føle sig øgen, år man pludselig står på en scene foran 150 af sine bloggerkollegaer og skal sige tak for en pris, man i den grad har fortjent, men som der måske nok også var andre, der gerne ville have haft.. men så er det jo godt, at man kan tage den hjem på charmen, det helt utroligt fantastiske smil og en historie om, at man engang har vundet en kryds og tværs som du kan læse Nutidens mor fortælle i Hokus Pokus Ups jeg var i fokus

image

Jeg tror jeg kunne fortsætte ret længe med at hive fine indlæg og masser af forskellig øgenhed frem i lyset, for jeg er dybt fascineret at NØGENHED.. -Og jeg følte jeg var til en Galla fest med over 150 NØGNE mennesker!

Skærmbillede 2016-02-03 kl. 2.41.34 PM

Hvor ofte er det lige at det sker??

Bloggere er et folkefærd for sig selv, de deler ud og åbner op og lader dig komme inden for.

Den her form for øgenhed, som bloggere har, er uovertruffent noget af det bedste selskab jeg længe har været til fest med. Jeg har altid samlet på personligheder i min vennekreds, forskelligheder og ærlighed, kant og skarpe spidser.. jeg elsker år folk tør fortælle og dele og være den de er og da især, hvis det ikke er så politisk og pædagogisk korrekt. Jeg ved selvfølgelig ikke om øgenheden var centreret om bord 7 eller måske om mig selv.. øgenhed avler jo øgenhed, det ved man jo..

Skærmbillede 2016-02-03 kl. 2.44.55 PM

Jeg kom øgen på min måde..

 • Jeg var den første, der dukkede op (det er pænt øgent!) valgte at gå en lille tur og vende tilbage fashionably late og heldigvis hapsede jeg Lillemor på vejen (og nej vi kendte ikke hinanden fra før) Men “Hey TINA? ER du ikke TINA?” kom lige og klæd mig på!
 • Min negle var øgne.. åede det ikk, prioriterede ansigtet og en baby der havde brug for at være med og følge mor til dørs.
 • Mine bryster var delvis øgne.. blikfanget der forhåbentligvis skulle fjerne fokus fra min “øgne alder”. Blev skudt til 29 et par gange, så mon ikk det virkede, haha ellers var det bare min barnlige opførsel..
 • Som beskrevet ovenfor var mit sind øgent.. Noget jeg dog vil tilskrive et af alderens goder.. Kvinder blomstrer jo som bekendt i slut 30érne, det er bare nemmere at være sig selv og finde ro med sig selv og alle andre, år man har lidt alder på bagen.. – den er det til gengæld, det sværere at slutte fred med -med alderen!!

Og som rosinen i pølseenden, så var jeg Nøgen i den forstand, at jeg valgte at bære min brystpumpe som accessory til aftenens outfit* og det er BIG TIME øgent..

image

I den står der jo indtil flere statements på min øgne krop.

 1. I am taken, damn.. elsker ellers at flirte 😉
 2. Jeg har for nyligt poppet en bebs… (no more comments)
 3. Ja jeg ammer og jeg er stolt af det!
 4. stadig! (Jo hun er 14 mdr.. vil dog gerne forklare dig hvorfor, hvis du vil høre om empiri og forskning og hud mod hud, tilknytning, udvikling og hormoner, men vi kan også tage den en anden dag?)

Enough said..

Min pointe er at Nøgenhed er godt! Vi burde alle være lidt mere øgne sådan helt generelt!

Og så burde vi holde nogle flere fester!

image

Og nu sidder jeg så her, fire dage efter festen, stadig med feber on and off og en Halsbetændelse af den slags, kroppen “nok selv kan klare sig igennem”. -DET FØLES SGU IKK SÅDAN!  MIN HALS ER FUCKING RAW OG NØGEN! Klæd den på med nogle gode bakterier eller noget!

Tilgengæld er det en god slankekur, for jeg kan stort set ikke få noget mad igennem svælget.. suk!

Livskvalitet, kom tilbage! Jeg skal nok tage mere tøj på…

“Heldigvis” har jeg svært ved at mærke om det er mine mandler, der er voldhævede eller blot mine halsmuskler, der er ømme efter kiropraktor Bo’s hårde manipulationer for at rette op på Januars klamme hånd på min nakke (og vist også noget med en hel aften i stiletter)… Der er jo ikke noget der ikke er så skidt at det ikke er godt for noget..

Og jeg er klar til Februar.. lige om lidt.

image

 

 

*Mit outfit- som ellers bestod af et Lindeberg Suit, en body skjorte fra Helle Annemann og et par nitte stilet-støvler fra Zara -alt sammen nogle år gamle (man er vel mor..) -så ikke meget modeblogger over mig.. Min taske var dog ny ! En fin crossbody med nitter fra Marc Jacobs og så havde jeg købt nye øreringe, halskæde og læbestift.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Om at gå til fest øgen… appeared first on MEYERMOR.