Meyermetoden i brug

Fødsel

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 8.52.28 PM

I sin fødselsberetning beskriver Sine, hvordan hun og Thomas havde glæde af Meyermetoden til smertelindring under fødslen.

   “Stærke veer, som desværre ikke åbner mig. Jeg bruger de vejrtrækningsteknikker jeg har lært fra hypnobirthing samt i mine sessioner med Heidi. (Læs mit indlæg om teknikker jeg brugte under fødslen HER!)”

   “Min mand gjorde det bedste han havde lært, og lagde meget vægt på teknikken vi har lært af Heidi, hvor det er partneren hvis ro skal forplante sig over i den fødende, gennem hjælp til vejrtrækning, samt brug af Meyermetoden som er en serie tryk som partneren påfører den fødende ned gennem kroppen i en forudsigelig og ensartet bevægelse hver gang man har en ve. Man kan med fordel anvende den så bevægelserne svarer til en ve – det gør det nemt for den fødende at følge med i processen år hun kender den fra den træning man har øvet hjemmefra. Det er elementer fra body SDS og handler om at give slip og fuldstændig afspænde i det område som berøres. Jeg er meget meget stor fan af denne metode og anbefaler den til alle som vil have naturlig smertelindring, og som vil dele det med deres partner.”

   “Alternativt kan brug af “ankeret” altså et fast og roligt tryk på en fast kropsdel, eller en aftalt måde at stryge partnerens hud på, være super godt, vi brugte især hans tryk på min skulder for at få mig til at slappe af, og det virkede super godt. Han lå ærmest over mig og trak vejret i samme tempo som jeg. Han var virkelig min helt!!”

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Meyermetoden i brug appeared first on MEYERMOR.