Meyer-mors dag -status på bloggens (og vores) trivsel.

Fødsel

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 11.43.53 PM

Vi havde kæresteaften igår. En tiltrængt en af slagsen.. Vi har hængt lidt rigeligt i med neglene her på det sidste, da alt er gået meget op i børn og praktik og Novas krævende putning. Så sol, vino og gode venner var som udgangspunkt lige til at lade op på, men hen på aftenen slog snakken over i netop børn og praktik og så røg gassen lidt af den kæresteaftenen.

..kort sagt..

Meyerfar er træt af at være nummer  .. 2…eller 3…eller øh altså først er der børnene..  så er der jordemoderjobbet og så er der bloggen .. og så føler han, at han ligger og roder rundt hernede et sted under alt det andet og forsøger at være en god mand, støtte mig og alle mine ønsker og drømme og initiativer og engagementer, samtidig med at han selv er partner i to voksende virksomheder..… Og skal vi sige det sådan… jeg maxer mig selv godt og grundigt ud og efterlader en rimelig træt og grumpy version af mig selv til.. ham. Jeg har ikke siddet på sofaen og set serier med ham siden bloggen blev min bedste veninde.. Jeg er for træt til at snakke og jeg orker ikke ærvær, der kræver mere end hengivelse til søvn…

Så jeg vågnede op til en tom seng.. Bebsen var på overnatning hos farmor og alle de andre børn hos deres andenforældre. Manden, som ellers nok plejer at være god til at forkæle mig, havde “ladet mig sove længe” -han er A menneske og plejer at komme hjem med morgenmad efter træning eller hvad han ellers lige finder på, imens jeg sover min tiltrængte skønhedssøvn… men i dag.. på mors dag var min seng bare tom. Og manden kom ikke hjem med kaffe og vores yndlingsboller fra Lagkagehuset.. salt og peberstykkerne som jeg ellers æsten kunne smage, da jeg slog øjnene op.

God mors dag. suk…

Et telefonopkald afslørede, at han var taget ned og hente bebsen hjem og at humøret hang i gårsdagens snak, så jeg gik i bad og havde tid at tænke lidt over det hele.

Jeg er jordemoder.. det er et virkeligt givende job.. men shit det er hårdt. Jeg er ellers kun på 28 timer, men det mærkes mest på lønsedlen, som griner af mig med en sølle 19k før skat…! Nattevagterne har også taget hårdt på mig her på det sidste, så trætheden sidder dybt i kroppen. Sjovt nok bliver jeg altid fyldt med energi, så snart jeg træder ind på fødegangen, men hjemme falder jeg sammen som en brugt vaskeklud og manden er begyndt at regne på, hvor meget mit skifteholdsarbejde og konstante overarbejde fylder i vores liv. Lang historie kort…

Han er træt af at være jordemodermand…!

Og så er jeg blogger.. jeg har meget på hjertet og jeg elsker det.. men jeg havde ikke anelse om, hvor meget det ville fylde. Mit hovede er fyldt med overskrifter på nye indlæg, og emner jeg gerne vil berøre. Og var jeg allerede meget i mine egne tanker før, så har bloggen kun forseglet det med gaffa og hængelås.. Jeg bliver rastløs og får lidt stress, hvis der går for længe imellem mine indlæg eller hvis jeg ikke får svaret på henvendelser.. med flotte tal på 40.000 sidevisninger og 16000 unikke brugere pr 30 dage, føler jeg en forpligtelse for at holde liv i Meyermors univers, men jeg skyder meget mere i bloggen end den giver – tid/indtjening. Gennemsnitligt giver den måske 500kr/mdl på reklameindtægter, så den giver ikke rigtig økonomisk eksistensberettigelse.. (så skal jeg i hvert fald i gang med at lave nogle affiliate indlæg) men den giver så meget andet… -og altså også lidt ekstra grå hår til Meyerfar..

Med jobs og blog og 1 barn på 100%, 2 børn 75% og 1 barn 50% er det noget af en husholdning vi skal enes om herhjemme, så der er nok af muligheder for at ødelægge en god kæresteaften.. Og jeg vil nu nok mene, at der er mange punkter han også kunne stramme op på..

Men jeg kom ud af badet og kunne godt se hans pointe.

Han HAR støttet mig hele vejen.. Jeg kan takke min mand for, at jeg overhovedet kom igang med at blogge og for, at han altid har støttet op om mit skriveri og mine ambitioner.. og jeg kan godt forstå at han er ved at være træt af at trække både det økonomiske og en stor del af det praktiske læs med at hente og bringe børn, år mine arbejdstider driller.

Han skubber på for, at jeg får launchet min private jordemoder/fødselsforberedelse business, og får lagt mere energi i det der oprindeligt var planen. At blive selvstændig. Og han presser på for, at jeg tager mig mere sammen og investerer mere energi i os.

Lang historie kort… nogle gange er det en tom seng.. på en Mors dag.. der skal til for, at man lige ryster posen lidt igen og får prioriteterne på plads.

Og jeg er klar til at åbne blikket lidt op over tasterne og blandt andet sørge for at passe lidt mere på, at der er noget Heidimor tilbage til Peterfar.

point taken.

men så var det heller ikke værrere end, at jeg kun lige åede at komme ud af mit bad før mine store dejlige unger kom hjem og overdyngede mig med yndlingsroser, yndlingsslik og yndlingskys.. så ..

Dejlig Mors dag til mig alligevel 🙂

Og til jer derude – jeg slipper jer ikke, men det hele skal lige lidt mere i balance. Og det er også en god ting for snart vil jeg så få mulighed for at udbyde foredrag og fødselsforberedelse og andre gode Meyer-jordemoder-ting. SÅ glæd jer.

Håber I har haft en dejlig mors dag <3

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Meyer-mors dag -status på bloggens (og vores) trivsel. appeared first on MEYERMOR.