Kvinder går generelt for lidt med Pik…

Graviditet

pik

Jeg har været i selskab med en masse pikhoveder her i weekenden og det har fået mig til at tænke lidt .. (med pikken kunne man sige).

Jeg ved ikke, om det var et spørgsmål om, jeg bare fik lidt for meget…. P…  …inot Grigio eller lidt for lidt P.. anodil, men jeg vågnede sgu op i lidt af et P.. …irreligt humør og havde lyst til at råbe P.. …lease me, af nogle ting jeg har gået og tænkt over her på det sidste..

HVORFOR er der så meget forskel på Kvinder og Mænd og vores måde at forvalte vores kø og relationer?

Hvorfor er mænd bare generelt gladere end kvinder?

Hvorfor kan kvinder ikke prioritere sig selv – og deres veninder!! -før familie! – bare en gang i mellem? Hvorfor skal ALTING lige cleares med manden og indordnes under hans kalender. Kunne det tænkes, at man bare sagde ja og det så var manden, der fixede en løsning for familien?

Hvorfor kan kvinder aldrig bare rive en hel weekend ud til kåd sommerhushygge med drengene pigerne?

Eller planlægge traditioner for pigeture til udlandet, mærkedagskomsammen, damemiddage og sportsligt samvær.

Hvorfor kan mænd rask væk sætte både penge og tid af til en ordentlig mandehørm af en polter-weekend, hvor kvinderne ærmest kun kan mødes efter puttetid og så helst ikke bruge (for mange)penge på at forkæle sig selv og den de fejrer, for vi kan jo have det så hyggeligt uden udskejelser af nogen art.

Hvad blev der af Because I’m worth it???

Hvorfor kan kvinder ikke bare være lidt fanden i voldske ind i mellem? Vende kønsrollerne lidt om.. og fløjte efter en lækker håndværker på gaden. Lave en chauvinistisk loge og dyrke dem selv og deres kø?

Være fanatiske om deres tv programmer, så alt andet står stille imens de feks. ser Christoffer spille live (i bar overkrop og.. Heidi Stop dig selv) eller tuner ind på et sportsprogram, der giver dem carte blanche til at tjekke ud, fordybe og involvere sig, råbe og klø sig i skridtet, imens de bekendtgør, at de ville have været så fucking meget bedre til at gøre det på skærmen gjorte.

og så til min største kæphest for tiden…

Hvorfor kan kvinder aldrig bare fucking splitte en regning? Være ligeglade med om de betalte en 50’er mere eller mindre end de andre, være lidt store i slaget og tage hele regningen eller bare lægge den over på vennen og sige Hey jeg giver sgu den æste omgang..

Come nu OOOOON! -Det ER ikke farligt at gå i minus ind i mellem…

Bevares jeg elsker da mit eget kø, men der er virkelig nogen (tilsyneladende mange) ting jeg er pikke træt af!

Og da jeg netop har været i selskab med den herre, Far uden filter, der i den grad tør at være sig selv, (Også blandt 8 kvinder)har jeg en fornemmelse af, at den helt store forskel først og fremmest ligger i vores filter!

Alt skal pakkes ind og gøres så pænt og brugervenligt som muligt… Hensynsbetændelse og overansvar styrer. Man er en god kvinde, år man har tænkt over det hele, taget så meget ansvar, at man udtørrer og svinder ind til et hylster for andres behov og tilfredsstillelse, at man glemmer sig selv. Filteret sørger for, at vi dækker over vores medfødte egoisme, holder den i ave, ikke træder nogen over tæerne og lever livet efter nogle uskrevne kvinderegler.

Det skal være lidt tungt at være kvinde.. så vi har noget at brokke os over..

Og så er det, at vi bliver beskyldt for at VI FÅR FOR LIDT PIK…..

MEN jeg tror ikke, det er der, den ligger… -Selvom jeg skal indrømme, at det nogle gange kan være løsningen på dårligt kvinde-humør at blive svunget rundt og få fortyndet de kvindlige hormoner med et skud testosteron..

men jeg tror faktisk bare, at kvinder generelt GÅR for lidt med pik..!

SÅ… Kvinder TAG DIN PIK PÅ!

OG en ordentlig een af slagsen!

Grib dig om dine kolosale nosser og smid filteret ved siden af vaskekurven. Skid dog på om hjemmet skinner, børnene har pænt tøj på og manden kommer hjem til tiden.. for måske er du bare slet ikke hjemme og går og venter..

Måske er DU ude og leve livet!

Måske har du prioriteret dig selv og dine veninder. Og måske skrider du fra regningen og råber PIK.

KVINDE

Tag din pik på!

Det kan være den får det bedste frem i dig 🙂

Får du lyst til at læse mere Meyermor-uden-filter kan du tjekke den her, hvor jeg tager bladet fra kussen og udtaler mig som jeg kan bedst.

Like hvis du er enig og del indlægget med dine venner -man skal som bekendt aldrig være ærig med Pik!

Og så vil jeg da også lige anbefale dig at følge de her bloggere, der ikke er bange for at vise udstyret frem og svinge med… blyanten.

pikhoveder

Bagerst fra venstre: AbudhabiHausfra, Lortemor,

Ceciliestregodegrunde, Iværksættermor,

Ibenerica, mig selv, Fyrsten og Fruen,

Lillemor, Karmamilli, Farudenfilter

Fanme en god Dillerbande!

-Tak for Påskepik;-)

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Kvinder går generelt for lidt med Pik… appeared first on MEYERMOR.