Kan man lære en gammel hun(d) nye (makeup) tricks…

Fødsel

nilensjord_event_24

Indlægget er et sponsoreret event fra Nilens Jord og indeholder reklame samt en rabatkode til dig;-)

Jeg har alle dage elsket make up. Og har efterhånden en del års erfaring med at lægge den… Og den har aldrig fået for lidt, år lejligheden bød sig..

Jeg husker, at jeg var en af de første i mit klassetrin, der begyndte at “arbejde med mit udseende.” Forbedre ville nok være for meget sagt på det stadie. Jeg havde arvet noget make up fra min mor og forsøgte mig så småt med lidt farve på øjenlågene, men der gik ikke længe, før jeg havde lært at lægge et fint blend af 3 toner fra lilla til grø til blå..! Det var nok i 7. klasse og jeg husker, at min venindes far skulede noget til det, en dag jeg var på legeaftale.. og da jeg så samme dag svang mig i en gren på hans nye dyre træ, så grenen knak, var jeg virkelig ikke i kridthuset… Lige der fortrød jeg lidt, at jeg stod  foran ham med en hel malerpalette over hvert øje…

Men ellers har jeg ikke haft mange dårlige minder med make up. Jeg har måske nok en gang i mellem følt mig en smule over the top, som da jeg på en ferie i Nice kom til poolen med en fuld sølv til smokey eye paletter og min mors forbavselse var svær at skjule.. men måske havde det også noget at gøre med de hightower Buffaloes jeg havde på i den anden ende… ( indsæt abe der holder sig for øjnene)

Med tiden blev jeg ret ferm til at lægge make up og var også ude på et par make up artist jobs i blandt andet Magasin for at prøve det af. Helt autodidakt og for at finde ud af om, det var den vej jeg skulle gå..

Men det blev ved at jeg holdte min hobby til mig selv og veninderne.

Der er løbet en del vand i åen siden min tid og meget har ændret sig – også på make up fronten.. Af samme årsag er jeg nu, på min datters opfordring, igang med at forsøge at gro mig et bredere bryn. – eller to.. Og det er ikke helt nemt efter knapt 25 års tilretning, skulle jeg hilse og sige… Men derudover har min hud også ændret sig og der er kommet lidt rynker til, så ting, der virkede før, er ikke helt det samme mere.

Min datter har arvet min interesse for make up, og jeg havde glædet mig til at skulle lære fra mig, men det kan jeg godt glemme! For hun er langt foran på det punkt. Takket være youtube!

Derfor var det med stor glæde, at jeg fik lov at invitere hende med til onsdagens Nilens Jord Event.

nilensjord_event_24

For invitationen lød på undervisning af dygtige Marie Dausell og introduktion til Nilens Jord´s makeup på en god bund af sushi og bobler (til mor) fra Sticks and Sushi i selskab med de dejligste bloggerdamer.

nilensjord_event_2nilensjord_event_4

img_1456

Vi fik en goodiebag hver med både pensler og al det make up, man skal bruge til at lægge det fine look, som Marie viste os.

img_1476

nilensjord_event_13

Og jeg lærte en hel del!

  • For det første lærte jeg det, som jeg mente jeg godt vidste, men alligevel ikke var helt sikker på.. Nemlig at ejerne af det 35 år gamle firma, ægteparret Lars og Berit, alle dage har udviklet deres produkter ud fra det krav, at det skal være parfumefrit, fri for æteriske olier og parabener og at de har flere produkter godkendt af Allergy Certified. Hvilket jo gør deres linie endnu mere anbefalelsesværdige på en blog, som Meyermor, hvor så mange læsere har flere at tænke på end bare hvad de smører på sig selv.
  • Så lærte jeg at man skal arbejde sin dagcreme ind i huden og massere sin ansigtsglød frem.
  • At man skal lægge foundation før concealer. (ps er vild med deres Duo-concealer som har både fast form og flydende i hver sin ende)
  • At concealeren kan dubbes ind i huden med en stor pensel.
  • Så fik jeg rimeligt styr på “countouring.” Altså hvor skyggerne med bronceren skal ligge for at frembringe de fineste træk. Under kindbenene, i tindingen og panden.
  • Og så fik jeg ENDELIG en erstatning til den highligther, jeg har haft de sidste 20 år og ikke kunne ænne at smide ud ( i know det er totalt fy)… Mit absolut Favorit produkt fra deres sortiment nemlig Creamy Touch. YEAY! Og den skal lægges over rouge (creamy touch er et hit) -under øjet i et C rundt om “øjebenet” og op på låget! Og så lidt på overlæben! Og det ser så godt ud!
  • Deres bryn farve er godkendt af min datter så den kan også anbefales…
  • Jeg kendte godt læbestift-tricket, hvor man efter påføring af læbestift fører sin finger ind i munden, lukker læberne sammen og trækker fingeren ud. Så undgår man nemlig, de der fine røde tænder! Men jeg vidste ikke, at Nilens Jords Matt Lips læbestifter var så behagelige at have på og holder så længe. Og så fandt jeg faktisk en farve, der så ok ud på mine små læber. Noget jeg ellers ikke fremhæver så meget ellers.

Faktisk vil jeg bare sige prøv det! Jeg er virkelig positivt overrasket og sygt glad for mine nye produkter fra Nilens Jord.

OG jeg har fået en rabatkode til jer så I frem til tirsdag aften kan bruge koden Meyermor15 til at få 15% rabat! 

Her er lidt billeder fra vores aften <3

skaermbillede-2017-05-06-kl-10-14-24 nilensjord_event_35  nilensjord_event_34

Her er mit før billede….

Før billede!

 

nilensjord_event_26

Og efter…

img_1484 img_1486 img_1490


nilensjord_event_38

Fantastisk aften….

tak til Nilens Jord, SticksnSushi og alle de søde piger, der forkælede os!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Kan man lære en gammel hun(d) nye (makeup) tricks… appeared first on MEYERMOR.