Kære mor og far – her er mit 3. nytårforsæt.

Fødsel

img_7931

Kære Mor og Far – i det nye år vil jeg…..

  • Spise mindre sukker.. i hvert fald, år I ser det! Jeg vil udvikle mine sukker jagt skills, så I ikke behøver at få dårlig samvittighed over de søde sager, som jeg alligevel har tænkt mig at indtage. Bare kald mig sukkerninja!

skaermbillede-2018-01-05-kl-13-38-09

  • Trappe ned på sutten… Så er det sagt! Jeg GØR det! Men i mit eget tempo. Så bland jer venligst udenom og ignorer lige, år jeg går ind i sengen og tager mig en sut eller to. Man kobler bare så godt af efter en lang arbejdsdag, år man lige får lidt fred til at gå i suttemode, vibrere lidt og kanøfle sutten igen. Vende det vide ud af øjnene og reloade batteriet til en ny omgang carpe diem. Jeg skal nok å dertil.. kommer sut kommer råd…

skaermbillede-2018-01-05-kl-13-39-52

  • Forsøge at indtage et helt måltid mad før jeg stikker af fra bordet og får travlt med alt muligt andet. Det her kræver virkelig en livstilsomlægning. Jeg ved ikke, hvad der er dealen med det der spiseri -det er som om, at år der kommer noget ind, er der ligesom også noget, der skal ud… Jeg får en ubændig lyst til at udtrykke mig fysisk i en postmoderne dans, fyre op for min kreativitet og udføre et abstrakt kunstprojekt på gulvet med ALT mit legetøj, sidde på skødet af alle ved bordet eller bare gå på tønden og se, hvad der kan komme UD af det…

  • Jeg er i min barndoms teenagetid og der er grænser, der skal søges, ås og overskrides. Jeg skal teste mig selv og mine reaktioner af. Mærke alle følelser og føle alt jeg mærker. Og det skal I så også.. It comes with the job description… Mor og Far… Jeg ved ikke, hvad der går af mig, år der pludselig går en skygge i mine øjne og det så er 100% sikkert, at ligegyldigt HVORDAN du åbner den dør, så gør du det forkert… Det er som om der er større magter på spil. Men jeg vil arbejde med min lunte i det nye år… lærer at tælle til ti.. hvis du lover at arbejde med, hvordan du så åbner de døre, skærer min mad ud, leger – whatever. Bare lad være med at gøre det forkert ikk!skaermbillede-2018-01-05-kl-13-35-40

  • Overveje min besættelse med tape.. Jeg ved godt jeg bliver en smule “locked on target”, år jeg ser en rulle tape. Jeg kan faktisk overhovedet ikke snappe ud af den følelse… I skulle bare vide, hvilken tilfredsstillelse det er at tape alt ind. Fra bord til stol og rundt og rundt. Det er såååååå godt! Men fair nok.. I gider ikke lege laserfelt i stuen og rende rundt efter mig med en spritklud.. Jeg vil forsøge at nedsætte mit forbrug til en rulle om…. ugen. Deal?

skaermbillede-2018-01-05-kl-13-50-53

  • Nu vi er ved besættelser, så lad os bare aftale, at du får dine bind i fred mor.. Altså jeg skal bare lige have lov at pakke dem alle sammen ud og overklistre toilet og gulv med bind.. så får du dem! Det er vel et kompromis vi kan mødes i eller hvad?

skaermbillede-2018-01-05-kl-13-41-55

  • I det nye år vil jeg … Gå med mindre make up … og spise mindre make up..  fucke mindre af søsters make up.. up…

skaermbillede-2018-01-05-kl-13-41-08

  • Jeg ved godt, I har en ting for flyverdragter… og vinterstøvler og varmt tøj i det hele taget… og bare tøj.. helt ærligt. Hvad er det med jer og tøj…? Jeg har virkelig svært ved at sætte mig ind i jeres voksen verden her. Altså hvis vi er skabt øgne og født øgne, hvorfor kan vi så ikke bare være øgne?  -hvad er ideen med at iklæde sig en masse lag, der strammer og stikker og sider forkert..? Og hvorfor skal I bestemme? Men fair nok. Jeg kan møde jer halvvejs. Vi kan blive enige om, at jeg tager NOGET på… ikke hvad og nok heller ikke hvor længe det bliver på! Man må starte et sted..

skaermbillede-2018-01-05-kl-13-36-38

  • Jeg ved godt, at jeg ikke er i den helt nemme alder for tiden. 3 år og krudt i røven… men I skulle prøve at være i mine bukser! I´ve Got ants in my pants! -og der er så meget jeg skal opleve og udforske og afprøve og så meget jeg -I skal lære. I det nye år lover jeg, at det ikke er lige inden sengetid min udforskning eskalerer. Jeg vil forsøge at fyre mit krudt af inden du kommer med nattøjet og tandbørsten. Jeg kan godt se, at det er lidt upraktisk, at jeg fyldes med energi, netop som du går ned i tempo og mister overskud. Til gengæld vil jeg love at vække dig tidligt, med våde kys og en finger i næsen eller øjet. Det ved vi jo alle er jordens hyggeligste morgenritual.

Kære mor og far… det bliver et godt år!

Jeg håber jeres nytårsforsæt inkluderer tålmodighed…

Kærlig hilsen Bossanovaboss

skaermbillede-2018-01-05-kl-13-31-56

Læs Novas første nytårsforsæt her

Og lidt mere om bossen her

Man ved man har avlet en Boss Baby

Nova er en Jeep Wrangler….. -Hvilken BIL-TYPE er din baby?

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Kære mor og far – her er mit 3. nytårforsæt. appeared first on MEYERMOR.