Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde..

Fødsel

img_8401

Hun er noget for sig selv, hende min yngstefødte. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde eller bare se til i imponeret forbløffelse, år hun folder sig ud. Men vild det er hun!

I dag har vi været til fest. Bossen har ikke fået sukker siden Nytår, ahh fraset fars fødselsdag igår, hvor vi var på Running Sushi og hun fik sig en Tiramisu og en jordbærkage… Nå men ELLERS har hun ikke fået sukker. – andet end det hendes Sukkerninja skills har erhvervet, i form af en enkel bid af søsters læbepomade, mors ansigts scrub og et par hugster fra sukkerskålen eller hvad tørret frugt, hun end har kunnet finde i bunden af skabet… Men ellers er der en stor forskel fra det søde december liv den unge dame levede. Og jeg siger jer hun kan tage fra som en fuldvoksen gamer, der har levet det meste af sit liv på cola og matadormix! Vægtmæssigt er hendes sukkerindtags-ønsker simpelthen ikke forholdsmæssig. Jeg tror hun kan spise 20 % af sin egen vægt på en enkel fredagshygge -hun føler sig 100 % ligeværdig med resten af familiens slikskåle og ve den der forsøger at snyde hende…

Nå men vi var til fest i dag. EN skø surprise aften for en god veninde, der fyldte rundt. Der var det smukkeste tapasbord. Og jeg spottede rimeligt hurtigt det børnevenlige udvalg. Jo der var muligheder for et par mætte børnemavser.. Nova havde dog sat en anden radar på.. Og før jeg vidste af det, var der både slik og cola i hendes lille runde mavse… Og hun ledte børnegruppen som en tambomajor på speed.

Ja så kunne jeg da skyde en hvid pil efter at få hende til at spise noget som helst med en sukkerprocent under 50% eller et salt og fedtindhold under samme.

Bossen festede!

Og så “bare slap af mor” Jeg kan selv! -Også gå ned af jordens stejleste trappe uden gelænder.. ikke bare eeeeeen gang men måske en million milliard gange.. Vi kunne lige så godt give op. Den pige skal bare lære livet selv..  vi er nok de eneste forældre med en 3 årig, der kan gå til en fest og så ikke se skyggen af vores barn og som bliver trætte og vil hjem før barnet.. som by the way også sørger for underholdning i bilen på turen hjem..

Duracell batteriet er ladt op!

Og det var aftrækkeren også, da en af fødselarens veninder kom med slikskolen og ville være venner med Nova. Først åede jeg dog lige at få et Kære dagbog øjeblik og tænke ved mig selv at min 3. opdragelse alligevel ikke var kørt helt af sporet, da jeg så mit avl forsigtigt række hånden frem og tage ET ENKELT STYKKE slik! Wauw! Men så gjorde Novalokkeren den fejl, at hun opfordrede bossen til at tage et stykke TIL HVER HÅND?

Og hvad skete der så?

Bossen fyrede begge hænder ned i slikskålen og fyldte begge sine æver i en fart, som chokerede en hel række af gæster, der selvfølgelig lige stod og beskuede min not so much bedårende datter i aktion.. Hun drejede rundt på hælen og var straks i fight and flight mode. Og så er hun altså ikke sådan lige at få fat i, år hun laver ormen og jellyfishen og flyder ud imellem armene på en.

MEN mor gav ikke op.

Jeg var lige ved at få halet hende ind, da Bossen gik i plan B mode.. Hvis ikke hun kunne flygte med sin fangst, så kunne hun da æde den på stedet. Hun fyrede begge hænder mod munden for at fylde kind-depoterne op og tilskuerne kunne så få den fornøjelse at se mit febrilske forsøg på at afværge trommestikkerne af et par hænder der strøg i pendulfart mod munden, som jeg afværgede en, var den æste på vej, alt imens hun snedigt piruetterede ud af mine arme.

Jeg fik brækket hendes fingre op en efter en, imens jeg holdt hende i en fast armlås og netop som jeg var ved at høste flere stykker matadormix ud af hendes hænder end hvad der umiddelbart burde være muligt i en str 3 års hånd, smed hun sit trumfkort til tilskuernes store overraskelse. Hun fyrede det resterende indhold fra sine hænder et par meter ud i rummet og kastede sig efter det ….

Og ja hun vandt..

Og det har jeg på fornemmelsen at hun vil fortsætte med..

min lille bossbaby.

Så må mor bare til at komme efter det..

Bossmom!

Og apropos matador mix – har I så set den her afstemning, som bloggeren Voxtrup aka abudhabihasfrau lavede på sin blog for noget tid siden? Den-mest-forhadte-variant-i-matadormix-posen

Du kunne også tage et smut over på Lillemors blog og læse lidt om Børns dødbringende våben

img_8408

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde.. appeared first on MEYERMOR.