Jeg holder af hverdagen #1

Graviditet

Klokken er 23.40.. og en dejlig dag er ved at være slut.

Lidt for sent i forhold til at morgendagen byder på en dagvagt på en travl fødegang og nu sidder jeg her foran computeren og min blog.. Normalt kan jeg ikke lave et blog indlæg på under 3 timer.. jeg elsker at sidde og forløse ord, sætninger og meninger. Min blog fungerer som et lærred og jeg synes altid det er spændende at se, hvad der kommer frem, år jeg maler mine ord og tanker ud. På en måde finder jeg lidt mere frem til mig selv hver gang, jeg får skrevet et indlæg.

Oprindeligt ville jeg faktisk have kaldt bloggen Maiuetik fordi jeg simpelthen bare elsker, at der findes en jordemodermetode for at forløse ord..

Skærmbillede 2016-09-06 kl. 11.50.05 PM

Men i dag vil jeg ikke ørde ord og sidde og gennemlæse hver en sætning og finde min røde tråd og en god afslutningspointe. I dag vil jeg bare fortælle jer alle der gider at lytte, at jeg har haft en fantastisk dag!

Den var fantastisk fordi den startede med, at vi alle sov over os.

Fordi madpakkerne var smurte. Fordi mine store børn løb glade ud af døren. Fordi jeg fik et dejligt kys af den mindste, da hun skulle i vuggestue. Fordi jeg efterlod et pænt hjem til mandens hjemmemøde. Fordi jeg skulle holde Ammeforberedende foredrag i Strutshop på Nørrebro. Fordi solen skinnede. Fordi der mødte søde glade gravide damer op. Fordi det var sjovt at lave oplægget. Fordi der var god feedback og fordi jeg fik lyst til at gøre det igen.

Fordi jeg senere var til et spændende event med Støt Brysterne. Fordi der var et ærligt og sorgfuldt oplæg af Julia Lahme. Fordi jeg har en hverdag uden brystkræft… Og fordi jeg er glad for at være med til at støtte brysterne.

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 12.29.41 AM

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 12.26.36 AM

Fordi jeg havde en hyggelig middag hjemme. Fordi maden var lavet og stod på bordet, da jeg kom hjem. Fordi manden og yngstebarnet ventede på mig på trappen. Fordi jeg kunne høre hendes dejlige lille stemme før jeg kunne se hende. Fordi min datter havde en veninde på besøg. Og fordi jeg fik et kys af min sø med mad i munden..

Fordi jeg her til aften var forbi dejlige Katrine og Brandon til en lille modningsaften og lave både rebozo, sidelying release, afspænding med Meyermetoden og gravidmassage. Fordi det var hyggeligt og fordi jeg fik lov at høre et nummer Brandon Beal og Christopher er ved at lave.

Fordi det var skønt at cykle hjem gennem København.

…og fordi jeg føler mig heldig..

Sikken en hverdag…

Nu vil jeg skynde mig ind i seng og holde om hende som jeg ikke fik nok af i dag.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Jeg holder af hverdagen #1 appeared first on MEYERMOR.