Jeg har det rene gift i min taske.. -hvad har du?

Fødsel

Skærmbillede 2016-09-11 kl. 11.08.40 PM

Jeg ringede til giftlinien i dag..

Det har jeg faktisk længe tænkt på at gøre, men i dag havde Nova rodet i Spilleskuffen – skuffen under medicin skuffen og bagefter havde hun leget med min taske.. jeg ved ikke hvor af stederne den kom fra, men da hun havde set sig færdig med diverse legerier og smuttet ned i den anden ende af lejligheden, lå der en lille hvid tingest tilbage..

Det var en pille!

En lille gammel grumset pille.. En halv een. Med skarp knækket kant. Jeg kunne med det samme genkende den. Min Liothyronin.. Medicin til mit stofskifte. Et aktivt potent stof, som jeg supplerer min daglige dosis Euthyrox med, 2 gange i døgnet en halv pille. En dosis jeg har arbejdet mig op på igennem 14 dages tilvænning… Medicin, som jeg ved kan give problemer med hjertet, hvis man overdoserer…

Jeg fik sgu lidt sved på panden!

Ikke fordi jeg havde en følelse af, at hun havde spist den anden halvdel, for det var usandsynligt.. men fordi bare tanken om hvad, der ville ske, HVIS hun havde gjort det, gav mig kvalme.. For hvad ville der ske? Vi har talt om det flere gange herhjemme.. Peterfar synes jeg er for laizzesfaire med min lille lakrids-tinæske, hvor jeg opbevarer medicinen i min håndtaske..

Nova KAN åbne alt!

Og tasken står på gulvet ved gangen og venter kun på, at hun en dag keder sig og sætter sig til at guffe piller…

Det er sgu da heller ikke iorden. Jeg ville aldrig tilgive mig selv, hvis min laizzesfairness var skyld i mit barns sygdom eller det der var værre..

Men det er bare skide svært at være sådan een der skal tage medicin to gange om dagen.. det er svært nok i sig selv at acceptere, at man har en sygdom, men der er endnu sværere at vælge at leve et normalt liv omkring sin sygdom OG så samtidig huske sig selv på at spise medicin 2 gange i døgnet.. Mange gange kommer jeg afsted ud af døren uden og så er pillerne i tasken min redning..

Indtil nu har jeg mest gået efter modellen.. Hun er aldrig alene, så jeg opdager, hvis hun begynder på min taske OG så skal hun først igennem en ekstra taske med en lynlås og en pilleæske før hun år dertil.. Men.. nej.

Som kvinden i gifttelefonen sagde… ” MAN MÅ ALDRIG TAGE CHANCER MED BØRN OG MEDICIN OG MAN MÅ SIMPELTHEN IKKE LADE MEDICIN LIGGE INDENFOR BØRNS RÆKKEVIDDE” .. jeg følte, at jeg blev ødt til at ævne, at jeg var jordemoder og godt kendte til medicin-sikkerhed.. men det lød sgu lidt hult, år jeg tænker på, at jeg endnu ikke har et børnesikret glas i min taske..

Anyways… Jeg har fået en opsang!

Og damen spurgte mig TO gange eller æsten TRE – OM min datter havde spist noget eller ej… nogle mennesker ville måske have så svært ved at indrømme deres egen fejl, at de simpelthen ikke kan få sig selv til at sige det..

Men HEY nu er det sagt her! Vi laver alle fejl ind i mellem.. og fejlen er først rigtig begået, hvis ikke vi tør tage ved lære og ændre vores vej.

Jeg ringede ikke til giftlinien, fordi min datter HAVDE spist en pille, men fordi jeg havde brug for at få et vink med et baseballbat i hovedet i forhold til hvilken risiko, jeg lader mit barn gå i ærheden af..

Damen slog mit medicin op..

Hun skal spise 20 piller af den ene slags eller 5 piller af den anden slags for at få behov for kul- behandling på skadestuen.

Risikoen er relativ..

For 1 pille er 1 pille for meget no matter what!

—-

Har du tænkt over, hvad du går rundt med i tasken?

Her er nummeret til giftlinien, hvis du har brug for at få et overblik over din medicins farlighed og nej indlægget er ikke sponsoreret.. det er mere omsorg-soreret….

Skærmbillede 2016-09-11 kl. 11.12.39 PM

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Jeg har det rene gift i min taske.. -hvad har du? appeared first on MEYERMOR.