Jeg drømte i nat..

Graviditet

a19-886A7008(1920x1280)-shAt jeg fødte en baby..

Jeg var til termin og jeg glædede mig til fødslen. Erindringen om Novas fantastiske entreren i verden var med i drømmen og denne fødsel skulle gøre kunsten efter.

Jeg følte mig stærk og klar og gik ned på marken(?) og spillede fodbold med mine store børn. Sikker på at det vil sætte fødslen igang. Telefonen forstyrrer med en sort følelse. Pludselig bliver jeg dårlig. Går hjem. Og så ser jeg kun klip af drømmen. Og fødslen. Som at lukke øjnene og så var baby taget ud. Uden forløsning. Baby kommer i mørkegrønt fostervand og den vold-brækker sig. I lårtykke stråler.

Jeg er egentlig ikke bange. Jeg ved at den bare skal ud med det hele. Jeg ved at den nok skal klare sig. Men jeg kan ikke hjælpe. Det er nogle andre der tager sig af min baby. Jeg føler mig snydt. For fødslen og for noget mere.. for starten på noget nyt…

Den følelse har jeg gået rundt med hele dagen i dag.

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Jeg drømte i nat.. appeared first on MEYERMOR.