Hvorfor alle kvinder bør få sig en Diller-bande..

Graviditet

image

Jer der har fulgt med på Meyermor bloggen og min Instagram har hørt mig ævne Dillerbanden før og ved sikkert, at den består af en gruppe Bloggerveninder, som jeg med jævne mellemrum hænger ud med og har gjort det, siden vi mødte hinanden for snart et års tid siden.

Men I ved nok ikke, hvorfor den egentlig hedder Dillerbanden, hvad den går ud på og hvordan vi kan tage os selv seriøst med det navn.

Nogle vil måske endda tænke, at det er direkte useriøst..? … upassende.. pinligt, kikset, vildt og vulgært?

og det kan jeg så trøste jer med,

ER LIGE PRÆCIS DET

DEN ER!

Dillerbanden er max upassende!

image

Og vild og våd i varmen. Ja jeg vil ligefrem gå så langt som at sige, at den er liderlig og bramfri og grænseløst tåkrummende pinlig.

Den er barnlig!

Ansvarsløs. Fjollet. Fuldstændig uden for rækkevidde. Den er klassens klovn og skolegårdens vilde unge, der skiftevis uddeler olferter og hiver bukserne ned og mooner alt og alle.

Den er teenagerens fuckfinger, fandenivoldsk og overraskende ublu og selvoptaget.. og husmoderens råben pik til det hele.

image

Dillerbanden er også din bedste veninde.

Hende du kan sige alt til, uden skræk for fordømmelse eller sladder. Hende der ikke bare lytter til din historie, men matcher den op med en, der er værre. Hende du griner, græder og bander sammen med.

Dillerbanden er en slags levende organisme. Den har sin egen vilje. Fodres af medlemmernes hengivne kærlighed til gruppens fælles fodslag.

Dillerloven!

 -Alt er diller!

image

Næres af den dybe indforståede respekt for humor -og diller! .. som grobund for en befriende uselvhøjtidelighed.

Selvironi, empati og rummelighed er diller-ordene.

Den arbejder indenfor de frie rammer, som tilliden til den hæmningsløse Dillerlov sætter.

Pik også!

Pik er pyt.. Pyt med pik..

Selvom man ikke har en, kan man godt svinge den alligevel.

image

Alt er muligt i Dillerbanden.

Der er højt til loftet! Der er plads til alle slags dillere! Men de skal ikke gå i små sko!

væk med mumlebukser.

Diller skal råbes ud!

Og så en gang imellem stikker den fuldstændig af på et momentum af udefinerbar pikkeri og ophøjer alle medlemmer til en følelse af flow.

Lykke.

Humorens lykkepille.

image

..år gruppechatten fjerner tid og sted og alt går op i pik og briller..

Når festen tager fart og genereres på den frie kineti -som en puk på en luftbane pingponges jokes, kærlig bullying, skæve kommentarer og skøre påfund imellem hurtigstbydende. Hjernecellerne bobler, som den champagne vi skåler for os selv i.

Det stikker af !

Og det må det godt!

image

En Dillerbande fungerer som en VENTIL til den hverdagsbobbel, vi alle befinder os i.

Trædemøllen..

hverdagens udfordringer, balancen i arbejds- og privatliv, sociale relationer, forpligtelser, normer, morale og samvittighed.

Når presset vokser stiger behovet for at lufte lidt røg ud.

Få et FRIKVARTER fra livets skole og de uendelige lektier om risikotænkning, ansvar og ordentligthed.

Den er pandanten til alt, hvad der er voksent og gennemtænkt.

image

image

Som med så meget andet har vi brug for ying og yang. Vi skal mærke vrede for at kunne føle glæde. Sove for at være vågne. Grine for at græde..

Hvis vi vil følge med livet, skal vi være parate til at give slip for at kunne få bedre fat, så vi er klar til det høje gear, år momentum byder sig.

Man må tanke op for at have noget at give af..

I Dillerbanden tanker vi op på hinanden, tager pis på det hele og pat på det andet.

Vi har fiss og diller nok til alle.

Så kom glad!

..man skal som bekendt ikke være et skuffejern;-)

……

Må jeg præsentere..

Dillerbanden

skaermbillede-2017-02-14-kl-00-17-43

image

MEYERMOR

pik

Selv går jeg under navnet Meyermis, jeg har netop rundet 40 dillere og er ved at finde ind til kernen i min potens. På bloggen reflekterer jeg over morskab, moderskab og jordemoderkundskab og hvordan man balancerer det hele. Jeg har selv pruttet et barn eller to eller tre efterhånden og de har nu aldrene 14, 11 og 2 Og nogle stykker på 8 og 18 har jeg hustlet mig til, men hvem tæller -bare de selv ved, hvor de er?

To fingre i kussen så kører Dillerbande-bussen! Hellere 8 dillere i hånden end en på taget. Uden diller og drikke duer helten ikke…

VOXTRUP

image

Nana her. 36 år, men ser langt yngre ud. Ægte københavner, mørkerad og med dusken godt placeret i et par sloggi. Har presset to unger ud af min stramme fitte. Foretrækker min diller ren, hårdtarbejdende, nybarberet og i jakkesæt. Jeg er dybt afhængig af min dillerbande, som er bramfrie, åbne, ærlige og på ingen måder nærige med at dele en diller. ❤️

LILLEMOR

image

Mit navn er Tina. A.k.a Lillemor. Indehaver af et styk Lillefar på niende år og to børn, Kummefryseren 5 år og Mandlen 2 år. Gæt selv hvorfor de hedder det. Arbejder som jordemoder og blogger når tiden tillader det om moderlivet, for det meste med den sarkastiske hat på. Har været så heldig at møde en bunke piger der også blogger, der lige som jeg, ikke går så meget op i pallietter og laksefarvet. Jeg får personligt mundvand på den lidt dårlige måde, når jeg i blog land bliver konfronteret med den slags. Diller-banden er mine sisters from other misters. Nogle kvinder jeg mødte for første gang sidste år, men som jeg er ret sikker på, at jeg vil have tæt inde på livet, i mange år fremover

MIRIAMS BLOK

image

Miriam, 30, barnløs. Har kun en kat, som Alex siger det. 😂 Foretrækker min diller 2 meter høj, i pæne sko og ikke alt for skæv. Foretrækker min dillerbande fuld og skraldgrinende. Vil i øvrigt gerne nominere det her screenshot fra tidligere i dag. Kæft, jeg grinede af det! 😂

skaermbillede-2017-02-14-kl-00-11-13

KARMAMILLI

image

1 år Diller! 1 år! Det siger jeg dig Diller. Så lærer man et og andet. Christina hér. Stolt medLEM af Dillerbanden. Udover det, mor til 2, under 4, og 1 over 37 år. Jeg selv?! Lever stadig højt på min gennemsnitsalder der igår aftes blev gættet til 25.. 10 år under det der i virkeligheden står på det gule sygesikring. Andet?! Nårh ja. Min Diller foretrækker jeg sammen med bearnaise og hjemmelavede fritter. Især på en dag som idag. PS jeg havde advaret Heidi. Jeg er IKKE i stand til at sammensætte to konstruktive tanker i dag, så I må tá mig som jeg er.

Ivarksaettermor soon to be BAREJELENA

image

Import dillermor med dillerfar og to mini dillere på 4 og knap 6 år. 36 år og toplækker. Foretrækker min diller som min vin: fyldig og billig. Er vild med dejlige damer, som ikke er bange for at råbe “Diller!” og støtte, trøste og grine med andre perfekt uperfekte kvinder.

TRE GODE GRUNDE

skaermbillede-2017-02-14-kl-01-14-38

inkognito.. fluen på væggen.. lureren på 28, mor til 3, der går stille med dørene og alligevel er den stiveste diller i skuffen!

MIG OG MIN TINDERBABY

image

Mit navn er Alexandra. Jeg er både den yngste OG den mest retarderede i hele dillerbanden. 26 år gammel og craaaazy. For lidt over 2 år siden valgte jeg at date en pæn pilotmand på diller-appen Tinder, så nu er jeg alenemor til en lille skid på 1 år, og jeg er tilbage på selvsamme app. Jeg har ingen hæmninger og bryder mig ikke om grænser, hvorfor jeg sætter STOR pris på stive dillere, der med på lidt af hvert.

FYRSTEN OG FRUEN

image

Fruen her🙋 32 årig, fregnet særling – direkte importeret fra den Lollandske muld. Mere distræt end gennemsnittet, hvilket kommer til udtryk ved evigt plettet tøj og kronisk dårlig humor. Jeg foretrækker – åbenbart – en lettere brugt diller med lidt år på bagen. Hår på bagen er til gengæld ikke lige mig…. Gift med en gammel diller og mor til to. I Dillerbanden har jeg fundet et trygt rum, hvor jeg kan affyre alle de ‘Det sagde hun også i går’-jokes, jeg vil, uden at blive set på, som jeg var mærkeligere end gennemsnittet. I Dillerbanden er det nemlig adgangskravet👌

….

TØR HVOR ANDRE TIER… TØR DU VÆRE EN TIGER, TIER DU NÅR JEG TØR?

GO AHEAD

DILLER!

GROW YOUR OWN

!

Der er linket til disse indlæg

Kvinde Kend Din Kusse..!

Kvinder går generelt for lidt med Pik

Om at gå til fest øgen

Bevares! Jeg har da nok pruttet en baby ud but why the hate?

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Hvorfor alle kvinder bør få sig en Diller-bande.. appeared first on MEYERMOR.