Hvis spørgsmålet er Rejseklapvogn? – er svaret Moweo Lite!

Fødsel

img_4662

[Reklame, produktet er sponsoreret]

Nu har vi klaret os uden en barnevogn/klapvogn, siden Bossen her var ca 2 år, hvor vi fik os en lille forskrækkelse og stillede vognparken i bero. Det var alligevel vinter, så behovet var ikke så stort til at starte med og så har vi egentlig været meget godt tilfreds med, at den lille fik rørt sig en del mere på sin løbecykel, end, hvis hun havde siddet i en klapvogn.

Men foråret her på Bryggen, hvor vi flyttede til i februar, bød op til, at der stadig var værdig i at have muligheden for en klapvognstur eller lur. Så jeg havde faktisk været på udkig efter en vogn ret længe, da Jollyroom i forsommeren tilbød et samarbejde, hvor jeg kunne få lov at teste en af deres mange klapvogne.

Der var rimeligvis frit valg, så jeg gik i gang med at ørde vogne…

Den første Jollyroom tilbød var en lækker Baby-Zen, men den havde ikke sovestilling… Det blev et nej tak herfra.. Så kom muligheden for en super lækker sag af en kombivogn fra Petit Cherie, som jeg ville ønske vi havde haft fra hun blev født, men jeg synes, det var svært at få styr på, hvad vores behov til en toethalvtårig egentlig var. For på den ene side er det lækkert at have en stor vogn med lufthjul, som kører godt på brosten og terræn, men på den anden side, var det måske også lidt overkill, når vi nu havde klaret os uden nogen vogn, så længe.

Jeg fik tilbudt en del forskellige vogne men selvom sommerferien ærmede sig og behovet for en vogn blev mere tydeligt, ville jeg ikke bare have en for enhver pris.

Jeg endte med at lave en liste over vores ønsker til vognen.

  • Letvægt og nem at klappe sammen (Min ryg bestemmer ret meget for tiden)
  • Rejsestørrelse
  • Have en sovestilling.
  • Manøvreres med en hånd. (ja telefonen er ofte i den anden;)

Jollyroom vendte tilbage med svaret på mine drømme Moweo Lite !

-Og så er den endda den billigste af alle de vogne jeg har set på!

skaermbillede-2017-09-11-kl-13-55-22

Nu har vi haft vognen i nogle uger og den har været værd at vente på!

Den har mange super smarte detaljer som feks. den her aftagelige bøjle, som nemt klikkes af og på, så barnet selv kan gå op i vognen (og ud) men også har trygheden og støtten i bøjlen.

img_4649 img_4652

Så kan den køres med eeeeen hånd JA tak!

img_4655

Benstøtten kan klikkes op, så sovearealet bliver længere og selve ligge-funktionen er super handy med et snoresystem.

img_4667

img_4661

Den foldes nemt sammen med et tryk på håndtagets låsefunktion og så kan den transporteres som en taske. Og den største WIN er, at den bliver så lille, at den passer ind i hattehylderne på et fly. Det vil sige, at du kan få lov at tage din klapvogn med igennem lufthavnen og helt ud til flyet istedet for at aflevere den ved check in i mange lufthavne, hvor de er strenge med den irriterende regel. EN regel, der har forårsaget mange utrygge og trætte bebser i flyene gennem tiderne.. Jeg taler af erfaring som tidligere stewardesse:-) img_4829 img_4833

Den har et virkelig nemt låsesystem i selen og så kommer den med lidt blæret ekstra udstyr som kaffeholder og en fin lille skiftetaske.

Af ting der trækker ned, har jeg kunne finde tre ting, som jeg æsten ikke kan få mig selv til at ævne, da de må være at forvente, år man går efter en letvægter af en klapvogn.

Højden – den passer til mig år jeg har flade sko på! (jeg er 172cm)

Tyngdepunktet – sætter barnet sig for højt oppe på ryglænet i liggeposition, så tipper vognen.

Hjulene – er så små at de kan sidde fast under fodtrinnet på bus/tog.

 

Tilgengæld hænger tasken godt på vogen – og trækker den ikke bagover OG med dens 4,5 kilo er den virkelig nem at bære rundt på, selv for 14 årige søster her 🙂

img_4596 img_4598 img_4600

Både Nova og jeg er super tilfredse med vognen, så det bliver fem stjerner fra mig !

Køb din egen Moweo her www.jollyroom.dk

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Hvis spørgsmålet er Rejseklapvogn? – er svaret Moweo Lite! appeared first on MEYERMOR.