Hvis sko kunne tale! Den sure og slidte sandhed bag din tryghed på fødegangen…

Graviditet

[wpsocialite]

image

Landet over kører i dag en kampagne om jordemødres hverdag. Og den er vigtig for mig, dig og danskerne generelt.

Vi er rigtig mange jordemødre, der har slået os sammen for at fortælle sandheden. En politisk ilde set sandhed om vores velfærdssamfunds krakelerende fundament.

Vi balancerer på kanten..

-og det er begyndelsen, der er ved at blive enden!

Vores muligheder for at give danskerne en tryg og sund begyndelse på familielivet er efterhånden så ringe, at skaderne kun undgås ved tilfældighed og held.

Jordemødrene og deres respektive kolleger har længe kompenseret for manglende ressourcer i  det regi, der har med vores reproduktion at gøre. Graviditet, fødsel og barsel er et sårbart felt, der ved den rette omsorg kan trives naturligt og med lav samfundsmæssig byrde til følge, men forsvinder trygheden koster det os alle dyrt.

Små fejl kan have fatale følger.

De akutte følger giver sig selv, men senfølgerne ved traumatiske og fatale fejl ved livets begyndelse bølger op igennem vores børns udvikling, skolegang, familieliv og arbejdsliv.

Det er billigst at starte med begyndelsen.

Landet over slår jordemødrene i dag et slag for sandheden, for trygheden, for ordentligheden.

For muligheden for at være jordemødre for livet!

Jeg har sagt det før i er din Jordemoder fit for fight? Og jeg siger det igen -kæmp for vores velfærdssamfunds begyndelse, og for dets bliven!

-før din Jordemoder stiller træskoene..!

 

Kære netværk -Meyermors læsere.

Se den her film og del så langt dit netværk rækker. Alt tæller disse dage for at råbe vores politikere op. Vi skal som minimum have de tilbagerullede midler. Men også mere fokus for fremtidens forhold og for de ødvendige omstændigheder for Den Gode Fødsel og dermed Den Gode Begyndelse!

tak fra din Jordemoder

Heidi

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Hvis sko kunne tale! Den sure og slidte sandhed bag din tryghed på fødegangen… appeared first on MEYERMOR.