Hvad havde jeg regnet med… et afhugget hoved???

Fødsel

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 10.57.20 PM
nSidder her til aften på sengen og skal putte Nova.. læner mig tilbage for at å hendes dyne bag mig, da jeg mærker en stor fast klump under dynen… i begyndende panik flår jeg dynen til side med de værste bange anelser for hvad hulen jeg lige havde lagt mig på… Jeg er ærmest overbevist om, at det enten er eller har været noget levende..! ET halvkvalt skrig kommer over mine læber og imens jeg forsøger at stille skarpt i mørket knuger jeg Nova ind til mig…
nDet var så bare en freaking LAMAZE blæksprutte der lå under dynen! Ingen monstre eller afhuggede lemmer Heidi!!

Jeg må grine lidt i forundring over mig selv og min reaktion, for det var da fra 0 til 100 på 2 sek!

Gad vide om ikke det er sådan vi er indstillede her i barselstiden? Med højt stofskifte og beredskab, -totalt kampparate, klar til at aflive den første den bedste der udgør en trussel for vores afkom.

Nova blev så forskrækket over mit ninja råb at hun fik hikke.. suk! …det er lidt svært at putte en baby med hikke!
nJeg opgiver evred og tænker, at hun kan lige ligge i sin egen seng og hikke af. Den har hun ikke sat sin lille krop i endnu så jeg var ret spændt på hendes reaktion. Den sidste tid har hun faktisk brokket sig en del ved puttetid, så jeg overvejede faktisk om det måske endda var en skidt ide og om hun kunne se sig gal på sengen, men æ nej.. der blev meget stille… helt stille! måtte lige ind og mærke om hun trak vejret.. fik selvfølgelig vækket hende.. hvor rutineret 3. gangs forælder er man så ??
nHun brokker sig lidt derinde så jeg går tilbage, men hun smiler bare til mig og putter hovedet til siden ind i dynen.. det der ligner da en baby der gerne vil sove, tænker jeg. Hun får sutten og så hører jeg ikke mere fra hende…!

Ja tak!

Var der nogen der talte om en nem 3ér? For det gør jeg:-)

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Hvad havde jeg regnet med… et afhugget hoved??? appeared first on MEYERMOR.