Go røv go weekend!

Graviditet

Back in my skin..

Back in my skin…

Så skete det! Jeg er tilbage i mine før graviditets bukser…!

Okay, ærligt -så er de ikke helt lukkede, og der var vidst også noget med, at de havde givet sig lidt og var blevet lidt for store, but Hey, who’s judging? For mig gælder det big time, at jeg bare kan mase min mås i dem uden de revner og gemme min mave-delle under linningen. Vægten siger 7 kilo endnu, men bukserne siger at jeg er på vej:-)

Jeg har to gange success bag mig, som jeg læner mig lidt op af, år jeg kigger mig i spejlet. Jeg ved jeg kan komme tilbage i form, men der sidder alligevel en lille djævel på min ene skulder og stikker til mit selvværd.. var det ikke noget med, at det var 13 år siden, at jeg fødte første gang, 25 år gammel.. så er det jo ingen sag at finde tilbage i sin egen krop vel?? Og var der ikke også noget med at anden gang var meget sværere? Og trak den mavedelle sig egentlig nogen sinde helt ind efter 2. gang???

Uh – jeg børster ham væk og ranker røven …øh ryggen!

Jeg hviler sådan set meget godt i at være moar. Jeg har jo prøvet det før, det der med at give slip på graviditetens flotte krops-harmoni og stå tilbage med et hylster af en krop, der trænger til en kogevask for at passe til indholdet. Og numse fedtet har vi jo fornyligt hørt at vi skal værdsætte se selv her. Men alligevel… Jeg er jo ikke kun MOAR jeg er jo sådan set også MIG og JEG ved, at JEG bliver uudholdelig, hvis jeg ikke trives i mit skind. SÅ der er god grund til at tage mig selv seriøst, selvfølgelig med en god lang snor, men der er ligesom et mål. Og overlæggeren er sat højt.. Jeg vil sgu se skide godt ud igen og komme i form.

Der er mange veje til en god efterfødsels form. Men som med så meget andet må man starte fra bunden… bækkenbunden! GynZone har lavet en APP med bækkenbundsøvelser som giver en god bund at træne videre på.  Jeg henter et par walk tracking apps fra App store, da jeg tænker, jeg ligeså godt kan få lidt optur over at se alle de km, jeg trods alt alligevel får i benene, år jeg triller med vognen. Jeg vil vildt gerne i gang med at træne, men jeg føler mig som et bløddyr.. Jeg er svagere end nogensinde.

Min kære Petermand fejrer buksernes genopstandelse ved at invitere mig til både planken challenge og squat challenge. Så er der jo ligesom opbakning hjemmefra..! Men det tror jeg faktisk er sagen, kerne styrke og god røv bliver min vej frem.

Challenge accepted!

Hvem er med?

Apps til træning

 

 

 

The post Go røv go weekend! appeared first on MEYERMOR.