Fars dags kikser… -Det skete bare ikk! #Parentfail

Fødsel

Skærmbillede 2015-06-05 kl. 11.28.40 PM

Okay .. Den her er så slem at den ikke er sikret en udgivelse på bloggen..

Forestil jer, at vi sidder her ved morgenbordet i ren familie-idyl. PFar er blevet forkælet med extra søvn og lækkert morgenbord. Børnene har lavet tampen brænder med hver deres gave til Pfar.  Klippekort til henholdsvis kys, kram og madlavning. Mor laver tampen brænder til et kys, børnene griner. Frugtfadet tømmes og kanelsneglene guffes til et trip down memory lane med familie-videoklip på computeren. Det hele emmer af øjeblikkets lykke og harmoni. Børnene hviner af gensynsglæde med gode rejseminder, år det ene klip efter det andet bliver afspillet automatisk i mit Imovie kartotek. Stunder fra Legoland. Skitur. Roadtrip. Børn der danser, Voksne der fester. Ishockey. Sommerferie. Glade børn. Sjov familie… Og BUM!

ET ukendt klip..

..hvad er det for’ en video siger jeg.. Det husker jeg ikke.. Er det et filmklip eller hvad er det?

Alles øjne på videoen. Koncentration for afkodning af billedet. To mennesker i cowboytøj. I et tørt bjerglandskab. Er det en Western? Det er da vist ik..  KAPOW!

Dickslap!

OMG!

Fuldstændigt uforvaret, som et lynnedslag. Har jeg lige siddet og set et video klip på ca 20 sek, med min familie, hvoraf de sidste ca 2, 5 sek bestod af et close up af en kvindekind, der får en overraskende lussing, med en gud forbyde det meget lang … tissemand!

8-! Indsæt selv emoticons af skriget karakter, eller øjne så store som tekopper, eller så skyd mig dog!

OMG!

STILHED.

STORM

Hjernestorm… Hvad gør en klog kvinde? Mand, børn..

Kigger rundt… Målløse blikke på mig, møder Pfars øjne og så knækker vi fuldstændig sammen af grin… Der er ingen politisk korrekt udvej af den her! Børnene forløses af øjeblikkets pinlighed. DER MÅ GRINES!

OG DER GRINES IGENNEM!

Hvad sker der for det der klip? Hvor kommer det fra?????

Ja altså.. hulkende af grin og med tæer der kramper af krumning, forsøger jeg at forklare, at det må være et klip en eller anden morsom veninde har sendt mig på WHATTS APP en eller anden gang… og så er det automatisk røget ind i min IPhoto og dermed ind i det frie flow af videoklip vi sidder og hygger os med på denne dejlige morgen, der pludselig tog en helt anderledes drejning.

Børnene tilgiver mig hurtigt… så er det bare om jeg kan tilgive mig selv… eller finde frem til den veninde, der har sendt mig klippet, så jeg i det mindste har en medansvarlig og en jeg kan dele mine små hysteriske grineanfald med, som bliver ved at boble op hver gang mine tanker bare strejfer periferien af denne morgens oplevelse…

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Fars dags kikser… -Det skete bare ikk! #Parentfail appeared first on MEYERMOR.