En mor (hvis yngste barn er over 3)´s nytårsforsæt.

Fødsel

skaermbillede-2018-01-06-kl-22-33-15

Når den yngste er over 3, begynder vi igen at kunne få luft og mærke vores egne behov. Det er tid til at få fyldt på, frem for at give ud.. Vi opdager, at vores børn er blevet mere selvstændige og at der ER et liv efter børn.. Vi er ikke blot nogens mor, eller nogens trætte kone, vi er også OS selv og vi er vores andre drømme og mål i livet end blot familieliv og børn.

Vi skal tanke op for at kunne give og vores liv skal finde mening foruden, at det kun er børn, der er meningen med hele livet.

Her med mit barn nr tre har jeg været bedre til at få balance i lidt af det hele og blandt andet derfor er bloggens øgleord, Morskab, Moderskab og Jordemoderkundskab – mig selv, mit moderskab og min karriere..

Men jeg husker hvordan 3 års alderen med de to første var en epoke og et vendingspunkt. Hvor jeg måtte arbejde hårdt for at finde mig selv igen og skabe balance i alle de dele, der gør mig, til det menneske jeg er. Mor, kone, søster, datter, veninde, karriere og fandenivoldskhed kvindelighed, der vil have lov at rumme det hele..

 Nu er mit tredie barn netop fyldt tre og det vil jeg fejre med dette nytårsforsæt.

I det nye år vil jeg…

 • Være mere for mig selv og mindre for andre…
 • Være mere øgen – uden nogen børnehænder, der befamler mine bryster.. eller balder for den sags skyld…
 • Danse mere.. om det så skal være på stuegulvet til min teenagedatters forargelse. – behøver ikke at være i forbindelse med punktet ovenfor.
 • Drikke flere bobler. Champagne is always the answer..
 • Elske mere, det må til gengæld godt være forbundet med alle af de ovenstående punkter.
 • men ellers.. gå mere ud! Mor skal ud og lege.. det mors tur!
 • Grine mere.. også år der ikke er noget at grine af.
 • Sove længe.. også selvom de andre er stået op!
 • Spise mindre børnemad og mere af det JEG kan lide. Så kan de lære det..
 • Forvente morgenmad på sengen.. om det så er børnesmurt og halvtgjort.
 • Gå aftentur.. for min helt egen skyld! Måske endda løbe.. hvis jeg har lyst!
 • Låse døren, år jeg er på toilettet. Bare fordi jeg kan!
 • Drikke mere vin. -Wine is a pretty good answer too.
 • Se voksen tv! uuuh Netflix!
 • Læse bøger! Skønlitteratur that is!
 • Dulle og pamper mig selv med en månedlig date med MIG selv -om det så er hår, negle, ansigt eller massage, – så er det forkælelse til mig!
 • Dresse up og klæde mig mere ud.
 • Ønske mig ting.
 • Være vigtig.

Man skal tage sin egen iltmaske på før man hjælper andre… sagde stewardessen… Og hvad jeg mener med den lille sætning.. finder i snart ud af <3

Nytårsknald og kærlighed fra

Meyermor <3

Vil I læse Bossens nytårsforsæt så kig her…

Kære mor og far her er mit 3. nytårforsæt.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post En mor (hvis yngste barn er over 3)´s nytårsforsæt. appeared first on MEYERMOR.