En ganske særlig hilsen..

Fødsel

skaermbillede-2017-03-23-kl-00-01-01

Efter dagens workshop som jeg har skrevet om her fik jeg denne email fra Maria – en af deltagerne fra i dag. Og hendes ord må jeg simpelthen dele med jer, for jeg synes de er så fine og jeg er helt rørt <3

Den 22. mar. 2017 kl. 15.00 skrev Maria Kofoed-Pedersen 

Kære Heidi.

Jeg var til dit oplæg/foredrag på Aldersrogade i dag.

Da jeg ikke er på Facebook, så havde jeg bare lige lyst til at skrive til dig og sige tak.

Tusind tak for et mega godt og interessant oplæg om din metode. Jeg var fuldstændig blæst bagover af din tilgang til den fødende kvinde og dit ærvær på en fødestue. Jeg synes din kommunikation til den fødende, samtidig med at du bruger Meyer-metoden er virkelig imponerende.

Jeg sad og tænkte for mig selv, at jeg meget gerne kunne tænke mig at komme i mesterlære hos dig  :-). Måske følge dig i nogle vagter på modul 13. Det kan jeg måske skrive til dig om på et senere tidspunkt, om det kan lade sig gøre. Grunden til jeg virkelig godt kunne tænke mig dette er, at jeg ofte mangler redskaber til at guide den fødende i forhold til smertelindring. Da vi indledte dagen, spurgte du om, hvilke redskaber vi brugte, og jeg var faktisk lidt blank. Selvfølgelig guider jeg til vejrtrækning og viser min tilstedeværelse ved berøring, men jeg savner noget mere. Især de førstegangs fødende, som jeg ofte oplever får en EPI og et s-drop.

Jeg er virkelig begyndt at spekulere på, om der ikke er andet at tilbyde. Og her kommer du og din metode så ind! Jeg skal nok have lidt mere træning, før jeg tør hoppe ud i det, men jeg vil langsom begynde at bruge de punkter, som du lærte os i dag.

I forhold til din nervøsitet, så vil jeg bare sige, at jeg synes det virkede meget oprigtigt at du var lidt nervøs for at stå deroppe foran 30 jordemoderstud. Men det gav et meget ærligt billede af dig. Og jeg tænkte, at det kan godt være du endnu ikke er så vant til at stå på en ‘scene’, men du må endelig ikke slippe den nerve du har. For jeg fik virkelig en fornemmelse af, at selvom du var nervøs og måske ikke syntes det var det sjoveste i verden at være så nervøs, så trumfede vigtigheden af Meyer-metoden din nervøsitet, så det rette budskab kom frem.

Endnu engang TAK.

De kærligste hilsner

Maria

PS Jeg var en af dem, der var oppe og få lov til at prøve metode, som en af de første. Det var en befriende oplevelse og jeg gik helt i mig selv, og endte i Sverige i mine tanker :-). Så befriende!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post En ganske særlig hilsen.. appeared first on MEYERMOR.