En fødsel jeg kan nyde igen og igen…

Fødsel

Skærmbillede 2015-02-21 kl. 2.21.34 PM

Jeg mener virkelig, år jeg siger, at jeg ød min fødsel og jeg nyder den stadig! Nu er Nova snart 4 mdr og jeg tænker stadig dagligt på, hvordan hun kom til verden. Nogle gange, hvis jeg feks. lige ligger og ammer eller hviler mig, så kan jeg godt finde på at genfortælle fødslen i mine tanker. Den ligger som en varm historie i min lomme, som jeg kan tage frem og lune mig ved, hver gang jeg har lyst.

Flere gange om ugen kigger jeg billeder eller videoer fra fødslen og det bringer altid et kæmpe smil frem på mine læber. Når jeg kigger på min lille baby og nyder hendes natur, sender jeg gerne en kærlig tanke til vores livs start. Hun er den gladeste baby og man kan tydeligt mærke, at hun har haft et god start på sit lille nye liv.

Jeg føler, at vi der var tilstede den dag Nova kom, for altid vil være forenet i den magi, der opstod i forløbet og som kulminerede, da vi fik af vide at det var en en lille pige vi havde fået.

På dagen, og for den sags skyld stadig, kan ord ikke beskrive hvor fantastisk en oplevelse det var at føde og møde min pige. Vi valgte at melde hendes ankomst til familie og venner via facebook, med et kort videoklip. Fra hun kom ud og i minuttet der fulgte.

Her er nogle billeder fra dette øjeblik.

 

 

Skærmbillede 2015-02-21 kl. 2.22.24 PMSkærmbillede 2015-02-21 kl. 2.16.27 PM

SMILET VILLE INGEN ENDE TAGE                 😀

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post En fødsel jeg kan nyde igen og igen… appeared first on MEYERMOR.