Det er så syndigt at spilde tiden… spild lidt af den sammen med mig!

Fødsel

Skærmbillede 2016-06-16 kl. 11.44.42 AM

Jeg ligger her i min seng.. Jeg har fridag! Og jeg nyder det! I mit hovede er tusind ting jeg kunne, burde eller skulle gøre.. Men det har taget mig æsten 3 timer bare at gide rejse mig og få tømt min spændte blære og børstet hårene af tænderne.

Meget modvilligt forlod jeg min elskede dyne og min førsteelsker Don Lupillo, puden i mit liv, som jeg tror jeg nogle gange elsker højere end min mand. Den får i hvert fald ofte flere godnatkys end ham.. Dog er han højt på listen i dag, hvor han lod mig sove!

På vejen forbi køkkenet greb jeg lige et æble til min knurrende mave og kun fordi, der tilfældigvis stod en skål på bordet, kom den med til at sætte under det utætte loftsvindue.

Jeg har ligget og lyttet til regnen, der slog mod vinduet – en fantastisk beroligende lyd..  og dryppene ned i sengen.. – en knap så rar lyd..! men jeg var demonstrativt ligeglad.. hvad er det værste der kan ske? At den tører igen?

En gang i mellem har jeg kigget på mit ur og set timerne køre forbi. Og lige mærket snerten af samvittighed overfor alle de ting, der står i kø ude på den anden side af min paradis ø af en seng.

Men lige nu er jeg på ferie i mit hovede i min seng, på puden, under dynen og under regnen.

Og det føles så dejligt syndigt!

Jeg har egentlig et tankemylder af spændende blogindlæg i mit hovede …  og i stedet kommer dette.

Et dekadent og veltilpas kram fra mig til jer -med ligegyldigt info om hvordan jeg spilder min tid og måske også jeres -med dette lille gab og et stræk fra mig inden jeg vender mig om og synker ned i min pude igen..

Men lad mig bruge muligheden for at fortælle jer, at jeg holder af jer!

Jeg kan stadig ikke forstå, at så mange læser med… Over 10.000 forskellige mennesker hver måned.. Det er godt nok mange.. Gad godt at lære jer bedre at kende… mine læsere.. hvem mon I er.. I ved mere om mig end jeg gør om jer…

Hmmm hvad siger I til at spilde lidt tid sammen med mig og med en lille leg..

Et spørgsmål for et spørgsmål..

Svar på et eller flere af disse spørgsmål så kan du stille mig et tilbage..

Hvordan spilder du bedst tiden?

Hvad får dig til at grine?

Hvornår føler du dig som en god forælder?

Hvad er de vigtigste regler i dit hjem?

Hvordan passer I på parforholdet i børnefamilien?

Hvad drømmer du om?

Hvad arbejder du med?

Hvornår føler du dig mest lækker?

Er du til hjemmefødsel eller hospitalsfødsel?

Hvor går din grænse for ammelængde?

Hvad er god børneopdragelse for dig?

Samsovning eller egen seng?

Hvad skal du lave i sommerferien?

Hvad kunne du godt tænke dig at læse mere om på Meyermor?

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Det er så syndigt at spilde tiden… spild lidt af den sammen med mig! appeared first on MEYERMOR.