Alle dem der hader at putte børn rækker hånden op…!

Fødsel

skaermbillede-2017-01-18-kl-00-02-30

Det er det absolut sværeste ved det der med børn… !

Glem alle de bekymringer man gik rundt med som førstegangsmor.. Om man var voksen nok til at få et barn.. Og tage ansvar. Kunne finde ud af at give barnet mad! Om man overhovedet kunne finde ud af at holde et barn i live…!

Glem alle de bekymringer man havde som andengangs mor.. Om der var tid nok, plads og overskud.. Om man overhovedet kunne elske et barn mere..!

Når man venter sit tredie barn, så ved man, at der kun findes EEN reel bekymring..

Pludselig går det op for en, at naturen er så fanden smart indrettet, at ALT løser sig.. Baby dør ikke ! Og man vokser med opgaven.. Hjertet vokser også! Og det hele går jo nok.

Næ det der virkelig er reel bekymring værd… Det der kan få en til at ligge vågen om natten, udtænke vilde planer, forberede sig på det værste, trawle nettets sider op og ned og få ens forældrefølelse til at stå og bævre som en lille spinkel skoledreng med buksevand..

Det, der er den SANDE udfordring ved at få børn..

Det er..

Om man kan få ungen til at sove!!!

og forblive sovende…

Altså ikke for altid… bare sådan hvad der ville være både ret og fair.. at man kunne få ungen til at sove, år man selv havde brug for en pause. At ungen ville give slip efter en tyve minutters putning og ville sove bare tilnærmelsesvis længe nok til, at man kunne lade nok op til at blive ved at være den der forælder, man bare så gerne vil være.

Er det for meget at forlange..?

Hvorfor skal det være så svært?

hvor svært kan det være er der nogen der svarer…

og det er her det bliver rigtigt sjovt.. For dem der måske starter ud med at tro, at de denne gang har nailet den! Fundet de vise sten, brudt koden og vundet i milliardær lotto, FOR DERES BARN SOVER!!!!

De lever på lånt tid.. For puttehelvede lurer og truer bag et hvert lille udviklingsspring de små gennemgår.

INGEN SKAL VIDE SIG SIKRE!

Du kan gå og tro, at DIN hellige gral er vel forvarret OG så kom feberen… Eller julen… Eller mareridtene… Eller nightterror! Ja den er god! Der er ikke noget som nightterror, der kan få en hver voksen ned med nakken!

For HVAD FANDEN GØR MAN GALT!

HVORFOR VIL UNGEN IKKE BARE SOVE!

OG BLIVE VED MED AT SOVE FOR HELVED!

??????????????????????????????????????

Putningerne fra helvede er en ægte børnevirus! OG DU KAN IKKE vaccinere dig mod sygdommen, som går under navnet SÅSOVDAFORPUTTEHELVED!

Det er en fejlinstallering fra naturens side!

det er SÅ meget en ommer !

VOR HERRE BEVARES!

her kan man gå og gøre alt, hvad de kloge damer siger.. Man kan læse og studere og følge og gøre og lade og man kan bare ikke vide sig sikker!

SSDFP -Puttehelvede spreder sig som spredehagl! Det slår ned uden åde eller skånsel og DET ER IKKE NØDVENDIGVIS FORDI DU KUNNE GØRE NOGET OM OG SÅ UNDGÅ DET!

Du kan være skide god til det der putteri med første barn.. Og gå og tænke dit over alle de andres problemer og hysteri.. “De skal da bare lave nogle ordentlige rutiner og give tryghed -masser af tryghed”..

TRYGHED MIN RØV!

Næste gang er DET DIG der står i lorten!

Med lorten!

For det ER lort!

Og det er lige øjagtig derfor, at SÅ SOV DA FOR PUTTEHELVEDE! – er den aller værste børnesygdom du kan rende ind i -og den aller største bekymring værd..

FOR der er ikke nogen større lort i vores moderskab, end den vi føler, år vi på 2. Time sidder med alle vores gode intentioner og holder skansen imens brøleaben på coke har overtaget vores lille guldklumps krop og sjæl..

Vreden, der bygger sig op som mekonium tjære, klistrer sig til vores fingre og vi ser hele dagens opofrelser passere revy, imens vi febrilsk prøver at ryste lorten af os.. Samtidig med, at tankerne og de sorte skyer trækker sig sammen og verden og livet anskues i en helt ny optik.

Familielivet!

Den lort!

Vreden kan ikke finde holdepunkt.. For barnet elsker vi jo.. Endnu..

Manden!

..han får en tur under luppen – han er altid garant for et vredesaflad -for han ligger jo bare der på sofaen! Hvorfor fanden ligger han der år jeg sidder her? så orden dog køkkenet! Eller køb mig en skide gave!

Jeg burde have en medalje for det her!!!!

For at sidde her og rådne op! Og hvorfor fanden er det ikke ham, der sidder her og rådner op! Og HVORNÅR VAR DET LIGE HAN GJORDE DET SIDST??? Hvad gør han egentlig? Og hvem har det MEST hårdt?

det må være noget med artens overlevelse..

VI SKAL IKKE LAVE FLERE BØRN FØR DEN MINDSTE ER VOKSET SIG OVER SÅSOVDAFORHELVEDE-perioden..

..hvis lynild fra øjne kunne dræbe.. eller den æteriske giftige damp, der syder efter mig, år jeg går igennem stuen kunne kvæle.. Så fortjente han det sgu!

For barnet kan jo ikke gøre for det…

..lige indtil.. At din søde elskede lille guldklump alligevel får hevet det bedste ud af dig.. Og du ikke år ud på badeværelset, men istedet råber igennem lige her..

!!!!

Foran barnet..

Får måske endda lagt det lidt for vredt ned…

-og så bryder helvede først rigtig løs

for nu har du smurt dig selv i lorten..

Du ER FAKTISK LORTEN!

Intensiteten på barnets vrede, usikkerhed og gråd stiger sammen med din dårlige samvittighed og du erkender nu, at du har ået fallit..

Det VAR ikke en kamp, der kunne vindes..

den var dømt til fallit allerede inden du gik i gang..

Men nu er den cementeret!

Det var en stor lort, som du har spist dig igennem .. En bid af gangen og så brækkede du den lige op med dit råberi.. Så nu kan du starte forfra..

Barnet vandt ikke.. Alle tabte..

Og SÅSOVDAFORPUTTEHELVED blusser op på ny.. Der er kun en vej!

En kur..

Og det er mors og fars arme.. Mors og fars seng..

Men FOR PUTTEHELVEDE hvor er det frustrerende!!!

år vi nu har brugt hele dagen på at være, de bedste forældre vi kan, var det så ikke meget smart indrettet fra naturens side, hvis den bare kunne gengælde med en enkel lille gestus..

Få de skide lorteunger til at sove, år vi putter dem-for HELVED!

For vi er faktisk NOGEN, der er trætte..

Del hvis du kender nogen, der kender nogen, der har været ramt af SSDFP…

nogen som kom igennem, nogen der er der endnu, nogen der har brug for fæller, nogen der har brug for aflad, nogen der bare har brug for en flad..

1 2 3 SOV!

Det er ikke første gang jeg har skrevet om min og mange andres akilleshæl – børn og søvn.

Status på vores søvn.. afmagt, ambivalens og kapitulation.

Børns søvn er ikke for nybegyndere.. giv mig lige en tur i vemaskinen, mor!

A letter from a SLEEP DEPRIEVED baby (toddler).

When in Spain… og år nat ikke rimer på pat!

Prut på tværs..! (i mit indre univers..)

Kaninen (og moderen) der så gerne ville sove

Afrejse 1.2 så er den jetlag(skid) slået ..!

Søvntræning af baby med Meyermetoden. 11 trin til ro.

5 gode råd til at få din nyfødte til at sove

Derfor virker pick up put down år Nova ikke vil sove!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Alle dem der hader at putte børn rækker hånden op…! appeared first on MEYERMOR.