Året der gik.. Når livet skal leves forlæns men forstås baglæns..

Fødsel

imageÅret der gik!

Året gik.. det gik.. da nogen lunde…

2016 !

ET år med en et-årig bebs, med barsels ophør, baby-detox, real life. Bittersweet as it is… Med logistik og praktik og knapt så meget romantik

Det har været et æsel år

Sådan et hårdt træk.. uden det store at se frem til. Ingen specielle begivenheder.. Ingen rejser.. eller den der var  -blev så stjålet fra os.. Vi fik istedet nogle danske stunder i sommerhus og Sommerland, men hverdagen herhjemme på 3.sal i indre by har langt hen af vejen været styret af mindstebarnets rutiner og mangel på samme.

Ind i mellem har der været lufthuller, hvor vi er stukket af fra det hele  og teet os åndssvage. Og mere til.

Og jeg har råbt … højt og reflekteret dybtdybere, dybest. Grædt lidt og fundet de vise sten og givet lidt videre og I har givet meget tilbage og mere endda.

Jeg har været forvirret og utilstrækkelig og fundet en ny redde, hvor jeg kan ruge på min professionelle stolthed og give lidt slip på politik og polemik.

Og så er livet gået med det..

Og da jeg, her sidst på året, rendte ind i en fyrre års krise, som jeg ellers så mig for god til at få (og derfor endnu ikke har fået skrevet så meget om), blev det hele lidt sort og jeg begyndte, at slås med min stofskifte sygdom igen og med en masse tanker om, hvordan det hele skulle være..

Meyermors morskab, moderskab og jordemoderkundskab -de tre øgleord for bloggen, men også for mig personligt mistede farve og smag og det hele blev nok lagt lidt i skabet..

I mørke er alle katte grå og man mister overblikket, år det dunkle filter kommer på.. Var det egentlig det hele værd.. Hamsterhjulet? Dag ud og dag ind..

I min nedetid fik jeg en kampagne for CEWE fotobog, som voldte mig en del besvær, med en computer, der var mere nederen end mig selv..  Planen var, at jeg skulle bestille et fotoprodukt og vise jer, hvor skøn en julegave det er.. Peace of cake -For hvem synes ikke det er skønt!?! Problemet var bare, at en kortslutning i strømforsyningen til min computer tog endeligt livet af den, og jeg arbejder så stadig på at huske koden til min timemachine, så jeg kan få back up’en op og køre sammen med adgangen til alle mine billeder! Det var lige icingen på min lortelagkage!

Inden jeg gik helt i panik over både en rykket deadline og mistede billeder fandt jeg CEWE fotobogs APP og installerede den på min telefon, hvor jeg hurtigt fandt ud af, hvor nemt det var!

image

Jeg brugte en aften foroverbøjet over telefonen med APP’en og fotoalbum og gik så ellers igang med at finde en rød tråd i den bog jeg ville lave.

Det var overraskende nemt og hurtigt at oploade en masse billeder og hen af vejen tog projektet form.

Julegave blev det ikke til..

image

Det blev til STUNDER 2016 og den blev leveret til Peterfars fødselsdag -som en gave til os alle.

Og SIKKEN EN GAVE!

image image

image image

image image

Og her er det så, at jeg kommer til krøllen på dette indlægs overskrift og reflektion…

Jeg sad i bilen i dag og tænkte på de gode gamle dage… “Ej det var da bare altid så godt i gamle dage.. Den gang dit og dat.. Da børnene var små, vi var store, eller bare frie eller vi boede der og gjorde det og rejste og oplevede og jeg ved ikke hvad..”

Og den tid kommer aldrig tilbage..

– Det er noget jeg virkelig har hørt mig selv mukke over her de sidste måneder af 2016..

Og så kom jeg til at tænke på, at det her i dag.. Bliver også en dag til engang..

Og år jeg sidder og kigger på vores Stunder 2016.. Så bliver jeg så glad indeni over, at den beskrivelse ovenfor af året der gik -med trummerum og logistik og polimik og manglende overskud og alt muligt og umuligt …! Alligevel kan ende med at indeholde alt det her!

image

image

image

image

livet skal leves forlæns og forstås baglæns og jeg forstår det nu

min fotobog her er

STUNDER

MINDER

KAPITAL

Det er valuta direkte ind på lykkekontoen og jeg kan love jer, at det er ikke sidste gang, at jeg forsøder min januar med

en fotobog -lykkepille!

image

tak for min fotobog og for en ny tradition <3

vil du lave din egen så hop ind her www.onlinefotoservice.dk

med koden MEYERMOR kan du frem til d.28/2 få 25% rabat på din fotobog !

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Året der gik.. Når livet skal leves forlæns men forstås baglæns.. appeared first on MEYERMOR.