Vores ferie er blevet stjålet..

Fødsel

Skærmbillede 2016-06-18 kl. 11.19.46 PM

Nu har jeg startet dette indlæg på cirka 20 forskellige måder… som jeg har slettet igen.. hver gang, jeg ser det på skrift, bliver jeg igen i tvivl.. kan det virkelig passe?

Er vores ferie virkelig væk?

1 uge i sommerhus i Spanien med et ært vennepar.. planlagt siden februar.. glædet og set frem til lige siden. En gulerod i den travle hverdag, børnenes glade forventning.. udsigten til sol, pool, is i lange baner, ditto hvidvin, kortspil, natur, bade, slappe af, sludre, grine og hygge….

GONE!

SÅ fandtes det alligevel.. Internet svindel.

Og hvor er det dog sindssygt ubehageligt at mærke det på egen krop.. Ikke bare selve tabet af en masse skattebetalte kroner, heller ikke drømmeferien, det er jo bare materialistisk og kan i princippet erstattes.. men at blive ramt af skruppelløse menneskers manglende samvittighed.. det er godt nok væmmeligt!

At acceptere. at man er blevet snydt… at efterrationalisere og se de huller, man måske burde have reageret på og så mærke, hvordan ens verden pludselig bliver et grimmere sted. Tilliden lider et dyk, tiltroen til omverdenen.. endnu en påmindelse om, at man skal være på vagt. Lære sine børn, at der findes den slags mennesker derude.. Øv!

Det giver mig en dårlig smag i munden.

Selv, tror jeg ret meget på karma.. Og jeg er sikker på, at hver dårlig gerning man sender ud, kommer dobbelt tilbage, så det skal nok å dem derude også.. Gad bare godt at hjælpe karma lidt på vej i den her situation… Noget af volden ved svindlen mærkes jo netop i følelsen af ikke at kunne give igen. Der er intet vi kan gøre.

Hjemmesiden eksisterer, men kan ikke ses i Spanien. Telefonnumrene er registrerede, men disconnectede. ID kortene er falske. Sagen er anmeldt. Men mere er der ikke at gøre ved det…

Skærmbillede 2016-06-18 kl. 11.20.37 PM

Vi skulle have været afsted med min ære veninde og hendes familie. Det var min veninde, der havde fundet huset i år, stået for bookingen og overførslen af halv husleje og security deposit. Behøver jeg sige at det er dobbelt ubehagligt for hende..!

Hun ringede grædende og fortalte, at der ingen respons var på hendes kontakt til kontaktpersonerne.

Hun har ligget søvnløs, kontaktet gud og hver mand, gået alt igennem hundrede gange og til sidst ringet til mig med den dårlige nyhed..

Jeg mærkede lige et strejf af ærgrelsen og så aller mest omsorgen for min veninde.. for selvom vi begge har valgt stedet og læst kontrakten og valgt at tro på hjemmeside og ID-kort, så er det hende der banker sig mest oveni hovedet lige nu og føler ansvaret tynge..

Jeg fortalte den dårlige nyhed til familien herhjemme ved middagsmaden den anden dag..

Skuffelse!

Vi erstatter ikke ferien med en ny. Så spanien og gode venner er afblæst. Så vi skal alle lige sluge kamelen og sunde os lidt inden vi finder på noget andet for familien den uge.

Det er der sikkert også noget positiv læring i, men lige nu er den lidt svær at finde…

HER ER HJEMMESIDEN VI BOOKEDE IGENNEM..

www.martinezrental.com

I skal være SÅ velkomne til at spamme dem med falske henvendelser!

Assholes..

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Vores ferie er blevet stjålet.. appeared first on MEYERMOR.