skaermbillede-2017-04-17-kl-00-53-28

Klokken er 00.00 dut.

Vi er netop kommet hjem fra en hyggelig middag ude hos gode venner. En spontan aften med “bring your own meat” så tænder vi grillen og åbner vinen.

Vi ankom klokken 18.30

Mig, manden og barnet på 2,4 år..

Vi havde ikke spist hjemmefra. Og vi havde ikke pakket andet end et par bleer.

Min indre super-mom får en smule ticks bare af at skrive ovenstående 3 sætninger… og jeg er endda kun super på deltid.. Ahh det er måske endda for højt sat. Det super, der har været, er nok blevet en smule forvasket og slidt i kanten, med antallet af børn, der har sneget sig ind i min husholdning. Og hvis jeg tænker mig om, har jeg nok egentlig aldrig rigtig været god til at være super. I hvert fald ikke super, når det kommer til at at indordne mit liv efter super-optimerede-børne-omstændigheder…

Men jeg kan godt mærke det!

Det, som de her klokken 8 forældre, sidder og får ondt i maven over..

For BURDE mit barn ikke have spist kl 17.30?  ..efterfulgt af putterutine, stå klar i nattøj med tandbørsten i hånden og på vej til at vælge godnat historie..?

Burde jeg ikke, som minimum, have sørget for, at mit barn var spist af, havde fået sine perfekt udskårne grøntsager i ansvarlige anti-chokingstørrelser. Super sundt og varieret. Bespist. Og fyldt op!

Burde jeg overhovedet tage afsted, år ikke det var øje planlagt og arrangeret således, at alt var optimeret omkring den altafgørende super ultimative deadline.

19.30 AFGANG!

Så vi kan å hjem og putte barnet.

Holde fast i rutinen.

Barnet skal luftes. Bespises OG PUTTES.

Klar til at sove HEEELE natten lang.

Super Godt.

S  U  P  E  R  T  !

Men er det alt, hvad der er super i et liv med børn?

?

Jeg synes personligt, at det har været super-hyggeligt med en spontan aftale.

At det var super-fantastisk at tilbringe en aften i godt selskab. At det var super-fornøjeligt, at se vennernes to 9 og 10 årige piger og deres 8 årige veninde lege en hel aften for fulde gardiner med vores lille super-glade barn..

Jeg synes det var super afslappende at tage afsted uden at pakke taske med både snacks, udstyr og nattøj. Super tilfredsstillende at have voksentid med glade børn på sidelinien. Super inspirerende at observere min lille pige udfolde sig og se hende i en anderledes setting. Se hende lære af de store, nyde fællesskabet og aftenens magi. Super succesfuldt at se hende spise som en stor pige og underholde forsamlingen omkring bordet.

Jeg synes det har været en super aften!

Og ja så er det måske ikke super optimalt, at hun først sov kl 23.15 og at der er ret så stor risiko for at hun er knapt så super imorgen..

Men den napper vi for the good of it..

skaermbillede-2017-04-17-kl-01-30-46

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Ved klokken-otte-forældrene hvad de går glip af? appeared first on MEYERMOR.