IMG_2342.PNG

Der er dage der ikke er værd at skrive hjem om og Murphys lov har det med at ramme hårdt disse dage. Alt hvad det kan gå galt går galt og så kan man stå med alle sine talenter og bare se på, imens dagens gode intentioner går op i røg. Carpe diem og andet mindfulness bliver en hå, år man kun ser sin dag blive værre og værre, som den skrider frem. Sådan en dag har Baby Nova og nok mest hendes mor haft i dag..
nNova har en god undskyldning .. Den hedder 8 ugers tigerspring og den gav hun max udbytte igår aftes. Peterfar skulle på forretningsrejse og så giver det jo sig selv, at Nova skal være den sureste fis EVER ligeså snart Emirates flyet har trukket gearet op.

Kl halv tolv i nat var hun billigt til salg… Hun havde holdt fest i 4 stive timer og taget godt for sig af minibar og diverse forlystelser i form af aktivitets tæppe, skråstol, puslebord og mors krop.. Der var ikke noget der behagede damen andet end at tilkendegive, at mine forsøg på at behage kun gjorde hendes humør værre.. Kan babyer mon ha ADHD?
nKl halv et.. Var Nova som en anden diva igang med sin version af ‘Its my party and I cry If I want to’ … og istedet for at være hendes dansepartner trak jeg mig for en pause som dørmand.. En hånd på hendes mave imens hun skreg igennem og jeg fik hvilet kroppen og ørene lidt.
nTanken om flasken kom igen.. Den djævel.. Lokker med englelyd og små lukkede babyøjne.. Men nej jeg ved jo, at det ville være som at pisse i bukserne for at få varmen en kold vinterdag og der er ingen tilfredshedsgaranti. Så vi lander på et kompromis. Nova får lidt sukkervand.. Måske 10ml og så dejsede hun langt om længe om..
nMorgenen og afleveringen af Storebror Rio gik helt fint -i søvne! Og min formiddagslur med Nova gik så godt, at vi sover over os og må løbe ud af døren til 8 ugers læge tjek kl 13.30…!
nNå men lægetjekket.. Det er jo bare sådan en lille hygge sludder om mit velbefindende, lidt præventionssnak og så .. Et tjek af understellet…
nIgår i mødregruppen fortalte Michaela netop om toppen af sårbarhed.. At blive undersøgt lige DER den tid det tager, imens bettebebsen spytter sutten ud og stikker i hyl.. Jeg sender lige Michaela en tanke da jeg liner Baby Nova op på skrå i liften med sut og udsigt. Ved mig selv priser jeg mig lykkelig over, at hun ikke er sådan en der lige stikker i hyl. Jeg år lige at stikke fødderne i bøjlerne.. Så HYLES der! Hvad sker der for det? Har baby indbygget radar og kan mærke min utilpashed eller er det bare min Murphy dag der slår et strike?
nJeg får lyst til at hyle i kor med Nova da jeg må sande, at min hårde efterfødsels mave har efterladt mig, med det man pænt vil kalde en anal fissur.. En revne i røveren.. Tak for det! Helt ærligt .. Som om man ikke har været nok igennem..?
nVel hjemme igen står dagen på Novas indtil nu største omgang baby-sovs.. Fra nakke til bryst. Det er ordentligt gjort. Som for lige at blære sig og sige -se mor.. Så nemt er det da..! Nemt er det dog ikke at afmontere det indsmurte baby tøj og jeg overvejer et øjeblik at lade som om, at jeg ikke har set den der youtube film med, at bodyer kan tages af ned ad.. Bare lige for at gi lidt igen og sige Hey den der ler sidst ler bedst .. Men på den anden side så ruller lort jo nedad.. Og i sidste ende ville det være et pænt selvmål at kaste med lort år man selv bor i.. Øh.
nMed en ren Nova begiver jeg mig ud på indkøb. Vender hjem med frysepizzaer til de store og en suppe til mig og en pakke gulerødder, tænker at en mors succes kan måles i hvor meget ungerne spiser og med pizza er jeg rimelig sikker på, at aftenen ikke skal fortsætte med madkamp og sure miner.
nSå er øglerne glemt! Mmmm okay men jeg er sådan set ved at vende mig til Murphy.. Jeg har accepteret at den her dag har sin egen vilje, så uden at fortrække en mine vender jeg barnevognen og går direkte til Peter Beiers butik og fylder tasken med chokolade og små pyramide flødeboller. Så kan den aften sgu bare komme an. Jeg er kampklar!

Dejlige børn kommer hjem og giver en hånd med at rette hjemmet op.. Det kan vist ses, at mor er træt (og så har jeg lige viftet lidt med de gode sager fra tasken). Det ser ud til, at vi er igennem det værste. Nova tager sig en enkel tur med brok, men vi er 3 til at underholde, maden laver sig selv og da kl. bliver 8, tænker jeg, at jeg er Home safe.. Sengetid -ingen sure miner! Så er det så lige, at jeg ser en mistænkelig bevægelse hos storebror… Hvad var det lige du gjorde der Rio? Kløede du dig i håret? Og Jack pot! …sådan lige for at runde dagen af må vi ud i en omgang luseshampoo… OMG!

En dag der er til at lukke op og skide i… Hvis bare jeg ku..!

The post Sur fis og (anal) fissur. appeared first on MEYERMOR.