Skærmbillede 2016-08-19 kl. 3.08.46 PM

I har seriøst nomineret Meyermor ind i top fem i kategorien Bedste Blog til Børn i Byen prisen 2016! Hvor er i vilde!!! Jeg er helt rørt og taknemmelig for, at så mange har stemt på lille Meyermor. Det gør mig så glad og stolt og ja.. varm om hjertet <3

Jeg har gjort status over min blogs lille liv her..

For halvandet år siden satte jeg mig til tasterne for første gang! Jeg havde aldrig læst en blog! Eller det vil sige.. jeg var noget tid forinden støt på en klumme i et blad, som var skrevet af en, jeg synes jeg kendte..

Hun hed Mette Marie og hun var åbenbart blogger.

Klummen var pisse sjov og velskrevet, så jeg tjekkede hendes blog ud på www.twinpeaks.dk og faldt med det samme for blogmediet. Mette Marie havde opbygget et univers, som var spændende, humoristisk og ikke mindst velskrevet og det talte til min egen skrivelyst. Turen rundt på Twinpeaks havde dog ikke ringet en klokke i forhold til, hvorfor jeg mente jeg kendte hende.. og hvorfor jeg ligefrem havde varme følelser forbundet med hendes søde smil..

Jeg gjorde noget, der er meget ulig mig og min medfødte hensynsbetændelse.. fandt Mette Marie på facebook, skrev til hende og sagde sgu hej! -kender jeg dig og kan du hjælpe mig? -med hvordan man gør det der blog noget..?

Det viste sig, at Mette Marie havde været så sød en cafetjener på vores stamsted Eugune´s da min ældste var nyfødt, at hun endte med at babysitte for os et par gange. Og hun var stadig sød og stak mig lidt gode råd..

“Jeg bliver tit bedt om tips til at komme igang med at blogge, og jeg har ikke rigtigt nogen… Jeg gjorde det bare fordi, jeg kedede mig og elsker at skrive. Så eneste fif i den retning må nok være: Tænk det som en fornøjelse, ikke en forretning. Hvis der så kommer penge i det senere hen, er det bare en bonus. Men rigtigt meget held og lykke med det hele! Jeg vil glæde mig til at følge med! Stort knus!”

 

Månederne gik.. jeg var gravid og havde, som I nok har læst, nok at tænke på med at lande i min graviditet og planlægge min hjemmefødsel og starten på vores nye familieliv.

Men blog-spiren voksede på mig og jeg gik med en irriterende uforløst følelse over ikke at være kommet igang. Det var især det tekniske, der bremsede mig, men også tanken om det første spæde indlæg.. og tomhedens ekko, år ingen læser med. Profileringen af mig selv … phew… ikke lige min kop the!

Tilsidst var det Peterfar, der gav mig skubbet. Han satte mig op med en, der kunne få mig igang. Fik bygget min første platform og så var det bare igang med at skrive! Han var min første og største tilhænger og generelt modstander af indre begrænsninger. Så efter et par gode peptalks og et enkelt armvrid tog jeg skridtet og satte mig foran tasterne…

11. Januar kom min første tynde lyd ud på min tomme platform.

En ny verdensborger ser dagens lys

Skærmbillede 2016-08-19 kl. 2.56.36 PM

BUM

Nova var 5 uger gammel og med bloggen fik jeg en pseudotvilling.

En lille ny kærlighed, der krævede en del af min opmærksomhed, som en anden Tamagochi skulle den nurses og feedes og holdes i live.

I alle mine moderskaber gør jeg en ære i at gøre mig umage.. og bloggen var ikke en undtagelse, så der blev kløet på fra start og jeg havde meget på hjertet.

Nova blev naturligt hovedrolleindehaveren og den største inspirationskilde til at få delt ud af mine mange erfaringer og refleksioner over moderskabet og vores vej gennem det. Men også mit jordemoderskab brændte for at komme ud og sprede budskabet om bedre fødsler og ammeforløb. Derudover ryger mit privatliv, mine venner, mødregruppe, familie og meninger generelt, en tur over tastaturet, når inspirationen får mig.

Bloggen blev hurtigt min bedste ven og værste fjende.. en ven år det kørte og jeg havde tid til at komme ud med alle mine tanker, men en fjende, år jeg fik stress over at tænke mit liv i overskrifter og brænde inde med en masse ideer til indlæg, som tiden bare ikke var til at få ud.

Jeg tog Mette Maries råd til mig. Gav slip i læsertal og tanken om at tjene penge på bloggen -det er alligevel kun de færreste, der tjener deres tid ind på en mommyblog.. Skrev i stedet fordi jeg syntes det var sjovt og elskede den feedback og interaction der begyndte at komme. ..

Og derfra tror jeg I kender historien..

Halvandet år er gået og der er løbet mange indlæg i åen hen af vejen og søsat mange nye relationer, ideer og muligheder. Min pengepung er ikke blevet tykkere, men jeg er blevet rigere på så mange andre punkter!

OG NU HAR I NOMINERET MEYERMOR I KATEGORIEN BEDSTE BLOG

og jeg føler allerede jeg har vundet mere end titlen Bedste blog for jeg har mærket jer – mine læsere og I har gidet at stemme mig ind og det synes jeg sgu er en kæmpe kadot til mig og Meyermor.

Jeg er oppe imod 4 seje damer Nutidensmor, Lortemor, Karmamilli og Mig og min Tinderbaby og de er for vilde på hver deres måde! -der skal seriøst noget til for at slå Alexandra med Tinderbabyen og deres kæmpe fanskare men også de andre piger er veletablerede og store blogs.

Afstemningen har været åben siden d. 15/10 og fordelingen ser sådan her ud as we speak.

Skærmbillede 2016-08-19 kl. 12.31.12 PM

Men Meyermor er glad! og stolt!

Tak for hver og en af jer, der har nomineret mig og til dem af jer, der følger op med en stemme her hos Børn i Byen -I er sgu skønne er I!

Vil du lære mig hurtigt at kende, så er her intet mindre end 25 af mine egne favoritter.

Sur Fis og Anal FisSur

Rød Røv og Håret Tilbage

Prut på tværs i mit indre univers

Kære kæreste

Sådan får du en fantastisk efterfødselskrop

En drøm af en lortedag

Når skilsmissen bliver så god at den er dårlig

Fra Curlingforælder til Refuserforælder

Hvorfor er forældre så bange for at skære igennem

Bagsiden af ammemedaljen

Slipping through my fingers

Børns søvn er ikke for nybegyndere/ Vemaskinen

Min datter mødte døden i dag

Lyden af en pressefase

En jordemoders sorg -advarsel ikke for gravide!

To fingre i k… så kører bussen

Kvinde kend din kusse

Meyermors 10 gode råd der får dig til at føde bedre

Tjeckliste til akutfødsel

Tjeckliste til mors madangst

Nova er en jeep wrangler – hvilken biltyper din baby?

Den negative fødselshistorie-kultur er dybt skadelig

Ammeforberedelse er vigtigt! – 25 ammeråd til nybegynderen

Hej jeg hedder Heidi og jeg er sårbar

Novas hjemmefødsel

Jeg deler sgu krammere ud hvis vi ses!

GOD WEEKEND >3

Skærmbillede 2016-08-19 kl. 6.36.14 PM

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Status over en nomineret blog! JA for I har sgu nomineret MEYERMOR!!! appeared first on MEYERMOR.