Skærmbillede 2015-09-09 kl. 10.12.12 PM

Ja okay det lyder mere interessant end det egentlig er.. jeg vil bare gøre jer derude opmærksom på, at bebser altså bare ikke kan hverken sove eller spise, hvis det de egentlig skal lave er …..lort!

Nova beviste det lige for mig igen her til aften. Hun var super grydeklar og slugte sin aftenflaske med lukkede øjne, men i det jeg lagde hende ned i sengen (og allerede havde udsigt til sofaen) gik der bogstaveligt talt ild i røven på hende.

Hun for op som en skoldet skid!

Oh christ!

Jeg har før skrevet om søvn og mit (og mange andres) behov for bare at kunne putte sin bebs og sige godnat og tak for denne gang, Nu tjekker mor lige ud for et par timer tak! Et emne der ligger mig dybt på sinde for…

Jeg er virkelig ikke børnevenlig efter kl 20…..

Nå men Nova kom med ind i stuen… Så måtte hun jo “do her business”, men jeg kan godt sige dig unge dame – du presser på tid her! Hun fiflede rundt og havde travlt med et par skabslåger og lidt andet leg og da hun kravlede forbi mig 10 min efter med den karakteristiske søde dunst efter sig, ville jeg mene, at den var pretty home safe.. men æ nej jeg skulle da lige stikke en finger i bleen på hende.. for man tror det jo først .. år man sidder i det eller hvad?

Suk!

Begynder at stresse lidt over de ekstra arbejdsopgaver.. Forhandler lidt med de store om sengetid og hvor meget kys og putning de skal have, her eller på værelset alt efter, hvor længe de får lov at være oppe. Øv mand regel nr 1! Baby skal ikke være årsag til, at mor siger fra overfor de andre børn… MEN DET ER HUN ALTSÅ for klokken er mange og jeg er taget til fange! OG nej Rio du behøver ikke ligge nede i din seng for at få et godnat kys, du er jo 9 hundrede år mand, du kan få det stående, så mors ryg ikke brækker sammen over dig, fordi den er mør fra fødsel og af at bære rundt på den levende kødlænke af din søster, der sidder limet til min hofte.

Eller øh.. godnat skat.

Nova lægger an til en af de helt store ture på puslebordet… som I nok har set på min Facebook video har jeg råd for det, but SERIOUSLY Nova læg dog freaking bare stille! Og her går det op for mig, at min datter udemærket forstår et nej, når bare det bliver talt med store bogstaver…

Kl 21 slutter min kontraktmæssige pædagogiske forældrehed. Det er ikke noget jeg som sådan manifesterer eller gør et stort nummer ud af, blot noget jeg kan konstatere og lettere køligt konkludere, år klokken tikker over børnenes puttetid og de stadig lige forsøger at vride de sidste dråber mor-hed ud af mig. Mit hoved slår fra, mit blik bliver langt og fjernt og jeg sidder fast i mine egne tanker, fjernsynet eller min computer. Min hjerne processer ikke børneord til meningsgivende sætninger og jeg svarer lidt i øst og vest på deres spørgsmål. Hvis jeg da ikke bare råber smut pomfrit nu er det mor tid!

God nat og sov forhelvede da godt!

I’ve got my own shit to do!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Prut på tværs..! (i mit indre univers..) appeared first on MEYERMOR.