Muttigruppen har bestemt sig for at gå den slanke vej… Efter 2 mdr på hvidt brød og ost og syltetøj og en kage eller to, var der kollektiv enighed om, at vores hyggetirsdage skal indeholde en mere lødig frokost. Og år det så var sagt og bestemt fik alle rimelig kolde fødder… for vi er nemlig en hel del, der er afhængige af kaffe og kulhydrater til at komme igennem vores barsels og amme dage.

Der blev aftalt rugbrød, tomatsalat, rejer, avokado, charcutteri, hommus og grøntstænger… Bla. Zelleri … den grøntsag man forbrænder in the eating… suk… Jeg må indrømme, at efter jeg har gennemført 1 md uden sukker OG UDEN vægtændring!!! Så ligger min motivation og sukkermorale på et meget lille sted.

Nå men jeg fandt en smutvej… POWERPANDEKAGER, indeholder IKKE raffineret sukker! SÅ Nova og jeg var i køkkenet her til morgen. SÅ engagerede, at jeg glemte en vuggestue fremvisning.. (øv der er kun 5 dage tilbage til deadline for opskrivning) men det blev til en fin Rasmus klump stak og de bragte glæde!

Jeg sjuffede mig lidt frem, men nogenlunde sådan her var min opskrift.

1 dl finskåret dadler

3 mosede bananer

2 æg

2 dl havregryn

2 dl rismælk

ca 30 gram Hemp proteinpulver

ca 100-150 gr hvedemel

1 dl Solsikkefrø

lidt salt

lidt vanilie

lidt lakridspulver

Kokusolie til stegning

Steges ved middelhøj varme til gyldenbrune (ca 3 cirkler på en pande)

 

Nova tjekker dejen ud… den skal lige ha en sjat rismælk mer!

 

IMG_3186.JPG

De smagte sgu så godt at jeg glemte at få et billede af de færdige pandekager! Og rub og stub røg hos de sunde muttier.. men mon ikke jeg snart laver en ny omgang så fixer jeg et billede der:-)

Ooooog så kom jeg også lige til at lave resterne af weekendens middags-dessert

Vahlrona Chokolade trøfler!

 

IMG_3189.JPG

200 g mørk kvalitets chokolade

2 dl fløde

Kakaopulver

Lakridspulver

Den varme fløde hældes ud over den knækkede chokolade, smeltes omrøres, køler af og rulles i en blanding af kakao og lakridspulver… VIOLA!

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Powerpandekager til muttigruppen appeared first on MEYERMOR.