Skærmbillede 2015-09-12 kl. 11.13.42 PM

videolink længere nede

Derfor valgte jeg at melde Novas ankomst med dette videoklip.

Ord er så fattige og det her øjeblik så rigt.

Det tog mig 3 måneder at komme overens med tanken om at skulle blive mor igen. 6 måneder yderligere at blive klar til den store dag og lige nøjagtig 2 sekunder at blive forelsket for livet i det, der for altid skulle være mit barn og så samtidig viste sig at være en datter. -Til stor glæde og overraskelse da vi havde det på fornemmelsen, men ikke havde ønsket at få oplyst kønnet. I stedet ville vi have overraskelsen som en del af vores fødselsoplevelse. Og sikken en oplevelse!

Vi delte dette øjeblik med vores venner på facebook og nu deler jeg det med Meyermors venner.

Tag godt imod vores lille pige <3 <3 <3

 

Læs min fødselsberetning her

og læs om hjemmefødsler her Hvorfor Kate smiler.. om forberedelse og hjemmefødsel.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Ord kan ikke beskrive vores første møde med vores baby… appeared first on MEYERMOR.