Videoen her med lille Sadie der græder sit hjerte ud over bevidstheden om hendes mega cute lillebrors uundgåelige voksen op… rør mig dybt!

OMG…. Jeg kunne hyle i kor med Sadie over min store datters baby-cuteness og hvor meget jeg saaaaaaavner min Filippa som lille bitte baby. For hver måned hun blev ældre tænkte jeg at det var den bedste alder og hun behøvede virkelig ikke vokse mere..! Jeg forsøgte at holde fast i hendes baby-hed så længe som muligt. Hun var da stadig baby sålænge, hun ikke kunne gå… eller tale… eller i det mindste sålænge hun brugte sut i hvert fald…

Da hun tabte sin første tand som 5 årig græd jeg en stille (højlydt) tåre… -den havde hun jo ligesom fået da hun var min lille baby..Hun ville have den med i skole og vise den frem..! ÅÅh GRU!! Jeg måtte stramme mig meget an for at tillade hende at bestemme over sin egen tand..  og smide den væk… hvilket var højst tænkeligt og også skete..( jeg klarede det kun fordi hun lovede mig den æste).

Det var så hårdt at give slip på hendes Baby-ness…  Og jeg kan stadig savne hende som baby.. selvom jeg elsker hende for det hun er i dag, -en stor, fornuftig og meget empatisk smuk pige på 12 år, er der en del af mig, der bare ikke kan give slip på min lille baby-fili.

Heldigvis kan jeg se noget af min lille Baby Filippa i min Baby Nova og denne gang ved jeg hvad jeg er oppe mod, så der skal filmes små videoklip i lange baner så jeg kan dyrke min lille babys cuteness i al evighed!

Her er et par billeder af min store lille pige:-)

Filippa

The post Oh Sadie.. you speak my word! appeared first on MEYERMOR.