imageIngen familier kører bare på skinner.. og vores er ingen undtagelse.. Vi har rimeligt meget at se til og vi er rimelig mange mennesker i vores familie, så der er rimelige mange veje stemningen kan gå.

Nogle gange kører det og kemien er der bare og andre gange skændes alle på alle planer..

Sidstnævnte beskriver bedst, hvor vi var, da vi gik ind i denne weekend.

Lørdagen kom vi igennem ved at dele os godt og grundigt op.. De store tog til hver deres venner, manden fik formiddagen til fodbold og mor her fik eftermiddagen til intet mindre end to bryllups receptioner.

Babyen gik på skift.

Om aftenen var det alligevel ved at gå galt mellem moaren og faaren.. og jeg kunne ikke lade være med at tænke på, det paradokssale ved tanken om to bryllupper og en begravelse.. Var familien ved at blive begravet i arbejdsopgaver og sure miner?

Vi havde Bon Bon land planer til om søndagen…

Det var dog ikke lige just det de voksne havde lyst til, da vi vågnede.. det er jo ikke skide fedt at være i familiemekka, hvis familiefølelsen ligger rimeligt langt fra .. Mekka…

Derudover kunne jeg ikke finde min store datter.. Altså jeg vidste jo godt, at hun var på sleepover hos en veninde.. Men var det Anna eller Clara? Og eftersom hun skiftede skole sidste år, så havde jeg faktisk ikke rigtig styr på, hvor hverken Anna eller Clara boede, eller hvad deres mor og far hedder, for ikke at ævne deres telefonnumre… !?! -Så er det man virkelig føler, at man har mistet grebet i sin store familie..! Jeg kimede min datter ned, der sikkert sov længe, og skrev et hav af sms’er, imens vi pakkede bilen og jeg gik og overvejede min formulering, år jeg skulle til at ringe rundt til de ukendte forældre og spørge efter min teenagedatter…

Samtidig forsøgte jeg at skjule for Peterfar, at jeg da overhovedet ikke havde styr på min del af familien, år jeg nu lige havde været efter hans side af læsset.. Nå men lige efter vi havde sat os i bilen og jeg havde gået til bekendelse, ringede Filippa og fortalte, at hun var hos ..Cecilie! Okay så, vi henter dig om 20 min!

Nova sov en alt for tidlig lur i bilen, ungerne spillede ipad og forældrene var ikke på kys.. ikke det bedste udgangspunkt for en familieturr.. Nova har, som I sikkert har læst her, ikke just været jordens nemmeste bebs på det sidste, så udsigten til en for kort middagslur var ikke optimal og jeg er generelt rigtig meget imod I pad-pacificering… (har en god veninde, Nina Tram der holder foredrag om den slags) og er man ikke altid stresset, når man ikke får kys?

Jeg kiggede på Peterfar.. Okay vi er ikke skide gode venner … men nogle gange må man bare fake it till we make it… Skal vi ikke bare komme afsted og så tage det sure med det søde?

Der var samtykke og en fælles enighed om at få det bedste ud af dagen..

Og Bon Bon land gjorde os sgu godt!

Ungerne var glade.. Køerne ikke for lange. Forlystelserne pisse sjove.

Før vi så os om holdt vi også i hånden.. ungernes glæde smittede af.

Vi skiftedes til at tage ture med de store eller hygge om den lille.. Der er altså ikke noget, der kan få varmere følelser frem i mig end at se min lille datter hundse rundt med sin far i begejstret leg. Og Nova var så meget i sit es og helt med på, at hun var i børne-slaraffenland! Væk var al trods og på var jahatten!

Hun troede selv hun skulle prøve det hele!

Skærmbillede 2016-08-15 kl. 9.06.26 PM

Vi fik os et par gode ture på Hestepærren og en god rundtur i Sprutten, hvor hun løftede armene og hvinede.. som det jo hør sig! Men hendes yndlings forlystelse var legepladsen foran Annas Mokka, den passede lige til hendes frie leg og så kunne vi andre jo passende få os en kop kaffe og lidt hvil i solen.

Skærmbillede 2016-08-15 kl. 9.06.47 PM

Det regnede også lidt.. nok til, at Peterfar fik en undskyldning for ikke at ville op i  Svend Svingarm …  haha.. så den tog jeg selv i “stiv svingarm” med min store søn Rio.

Skærmbillede 2016-08-15 kl. 9.13.07 PM

Sheize! den er så vild!

Det er den vildeste forlystelse jeg nogensinde har prøvet.. Tæt på følelsen af Bungy Jump!

-der er altså ikke noget som en god omgang adrenalin til at få humøret i top!

..

Ind gik en sur familie.. ud kom en glad en af slagsen..

 #bonboneffekten

Skærmbillede 2016-08-15 kl. 9.14.17 PM

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Og så tog den sure familie i Bon Bon Land… appeared first on MEYERMOR.