Nova er i fin baby balance for tiden, men hendes mor er en helt anden snak…

Moren her har haft det, der svarer til et moderligt voksespring de sidste par dage.. Humøret har været nede og vende og verdensanskuelsen gennem et negativt filter. Ve den der vovede sig forbi min døds radar.. Find fem fejl modus var tændt og det var fem nye fejl, hvorend jeg vendte blikket… Tak for kaffe!
nJeg ved ikke hvem, det var værst for, familien der stod for skud, eller mig selv, der var fanget i mit eget dårlige selskab..

Nu gik det ellers lige så godt. Novas aftenfest tendens med teenage-sengetider blev rettet op til, at damen nu er tunet ind på klokken otte putning. Læs 5 gode råd.. gode råd til omlægning af sengetid. Men selvom frøkenen går tidligt i seng har vi stadig en stor husholdning der kræver sin energi. Og mor her var ved at ramme muren for, hvor længe man kan være kontinuerligt 24timer døgnet rundt til rådighed for andre.

Som babyer udvikler sig med deres voksespring forestiller jeg mig, at mit voksespring også har et udviklingspotentiale.

Derfor er det tid til, at jeg udvikler noget mere Heidi-Heidi tid. Får sluppet fri hjemmefra og stikke ud og bare være mig selv og tænke mine egne tanker og gøre noget godt for mig!
nDet gode starter indefra, så for, at du kan være god ved andre, skal du være god ved dig selv.

Det vil jeg være ved at booke træningsaftaler med veninder, gå en tur ved vandet, læse en bog, tage et smut i Amazing Space og få en kærlig behandling, få ordnet hår hos Turner i MyT-Sharp og købe mig et par nye sko fra mine nye sko. Og overbevise manden om, at han har lyst til at give sin sure kone en omgang massage.

Så er det bare at aflevere dosmersedlen til manden.. Inden jeg bider hovedet af ham …
nGrrrrrr.

(null)

The post Mor har tigerspring! appeared first on MEYERMOR.