Min søster og hendes mand blev gift i sidste weekend og de havde istedet for gaver ønsket sig, at deres venner og familie tilbød sig med tiltag og indslag, der kunne gøre deres dag helt igennem storslået og fantastisk.

Og det må jeg sige lykkedes til fulde!

Helt fra deres Polterabend, til bryllupsforberedelser og arbejdet på selve dagen med hår og makeup, kørsel til kirken i en gammel Cadillac, til vokalen ved kirke-catwalken, venne-fotografen, til et yderst velkoordineret Magic boatride gennem københavns kanaler til lokation på Langelinie Pavillionen, hvor venner og familie havde pyntet op og arrangeret underholdning med indslag, udklædning og ildshow.

Udover at arrangere en myselfiebox, – en kameraskærm, som tæller ned og sender perfekt lys udover dit selfieshot, havde jeg mange tanker om, hvordan jeg kunne gøre noget helt specielt for brudeparret. Jeg bestilte en fotosession med min all time favorite fotoskyder Signe, da parret selv havde sparret  på det punkt og så havde jeg en lille overraskelse i baglommen til min tale…

EN MANNEQUIN CHALLENGE

Et medie fænomen jeg, for et års tid siden, så for første gang på en kollegas instagram. Og det slog mig helt bagover.

Det så fortryllende ud og jeg vidste det ville være for fedt at give det til min søsters bryllup… spørgsmålet var bare.. om jeg kunne  få det til at lykkes…

Jeg holdte min tale og så sprang jeg ud i det.

Jeg havde på forhånd advaret mit polterabend crew og instrueret dem i, hvilken scene jeg gerne ville fryse.

Brugte fem minutter på at få resten af brylluppet med på ideen og så skød vi filmen.

ONE TAKE og 2 minutters fortryllende minde.

Jeg takker de bedste gæster for at naile den!!! – og jeg fryder mig over, at gommen levede sig så meget ind i rollen, at han ær havde glemt, at det var hans cue, der skulle unfreeze the moment. Men med et lille puf fik vi også slutningen i hus <3

Kære Laura,

og her troede du bare, at alt jeg havde i lommen til dig, var en toilet-karaoke med min bedste version af Bohemian Rhapsody. Den var også heart felt, men det her var min drøm til jer. At give jer al jeres kærlighed og kreativitet tilbage i en lille uforglemmelig video fra jeres dag.

elsker dig <3

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Min gave til min søsters bryllup: en Mannequin challenge appeared first on MEYERMOR.