IMG_4534

Vi var til en lettere forsinket 5 mdrs. Børneundersøgelse i dag. Og vores søde læge Anette stiller de obligatoriske spørgsmål og smalltalker lidt om trivsel og madstart og familielivet.

Anette var med fra starten af min graviditet, hvor jeg var befandt mig i beslutningens skærsild og ikke vidste om jeg skulle vælge graviditeten fra eller til. Og hun var også ind over beslutningen om at gå i sårbar kategori, så der var opmærksomhed på min efterfødsels velbefindende og tilknytningen til min baby. Derfor spørger hun mig også til, hvordan det går med min baby glæde..

Og jo tak den fejler vidst ikke noget!

Det er faktisk helt farligt at stille mig det spørgsmål, for det giver mig frit flow af aaaaal min baby love til min lille Nova pige. Og Anette har jo sådan set kun en halv time..

Jeg roser min lille datter til skyerne, imens Anette undersøger min lille guldklump. Anette supplerer op med ros for Novas kontaktsøgen, smil, charme og motorik og det giver mig kun anledning til at fortsætte min kærlighedssnak, som Anette overbærende lægger øre til. Vi er jo bare begge glade for, at det er sådan jeg har det og ikke det modsatte!

Men da jeg fortæller Anette, at Nova har en veludviklet humor, kan jeg mærke at jeg taber hende lidt…  “Altså så’ hvordan mener du” siger hun.. Og jeg fortæller, at jeg lige fra Nova ærmest var helt spæd har haft en speciel følelse af, at hun havde humor. Jeg fortæller, at Nova kan grine af sig selv, hvis man fanger hende i at være sur på en fjollet mode. “Nå ahhh ja altså ikke bevidst humor så” siger Anette, jeg opgiver lidt og nikker…vi er enige om .. ikke helt at være enige.. hehe …FOR JEG MENER DET FAKTISK..! Min datter har humor! En veludviklet udtalt humor og jeg er flad af grin over hende ind i mellem!

Feks. igår aftes da jeg skulle putte hende… Hun ammer irritabelt ved brystet og kaster sig bagover imellem nogle vrede sut. i faldet bagover råber hun MMmmmmÅÅÅÅÅRrrhhhh

Op og sutte igen og så bagover og samme råb! Hun gør det flere gange og selvom jeg godt ved, at hun har en bøvs på tværs er jeg ved at miste min tålmodighed og er egentlig ret træt af at lægge krop til divaens opførsel.. Men så kommer jeg til at grine af hende, af hvor komisk hun egentlig er. Og så kan jeg se hendes lille mundvig dreje op omkring brystvorten i et smil med fastholdt vacum. Hun ved godt selv at hun er fjollet.

For sjov gengiver jeg hendes råben..

Mmmuuuuuåååårårrhhhhh! Siger jeg og lyder ligeså skør som hende

..og så slipper hun brystet og kigger storgrinende op på mig! ALtså det var den dame, der lige før bare var skide sur! Men hun ved godt selv, at hun var komisk.. hun putter sig grinende ind i brystet og ammer færdig.

Det kan også være et andet eksempel, som i at jeg pludselig mærker, at hun er stille og kigger gavtyvagtigt på en. Jeg kan spørge hende med et upåvirket stemmefald.. “er du en bandit” og så fniser hun frækt, som har man taget hende i lumske planer.

Hun er heller ikke i tvivl om, at hun ser sjov ud år hun kaster ting nonchalant væk. Altså hun kan være irritabel og afvisende overfor legetøj, og lettere utidig så man ikke kan å hende, men kommer hun til at gøre noget komisk og vi fniser af hende, så griner hun med!

Måske synes Nova bare at det er ok at være til grin, så længe der ikke grines AF en men MED en.

Eller også ved hun bare, at den der ler sidst ler bedst 🙂

Jeg fortalte storesøster Filippa at lægen ikke troede på at Nova havde bevidst humor og hun svarede: Nå men det har hun altså!

Og så er den vist ikke længere;-)

Læs mit indlæg hvor jeg fortæller om min sårbare start på graviditeten her.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Min baby har humor… Tro det eller lad vær! appeared first on MEYERMOR.