Skærmbillede 2016-08-09 kl. 11.32.51 AM

Nu vil Pernille Skipper have regeringen til at sende akutpakker til hospitalernes fødegange, med penge til bedre arbejdsvilkår for landets jordemødre, der hænger i en tynd kalde-tråd.

Pengene er tiltrængt og vi er mange jordemødre, der takker for opmærksomheden og håber på det bliver hørt, for vores arbejdsglæde sidder i venteværelset sammen med de ventende kvinder.

Får vi ikke snart hænder nok til at kunne møde vores fødende med empati, omsorg og stolthed i vores fag, så bliver det svært at se vores fag og vores valg af levevej i øjnene.

I forvejen skal vores arbejdsglæde dække over vores ringe lø..

Og det gør det faktisk grinagtigt KUN at tale om flere penge til flere hænder… Det hjælper jo ikke at give flere penge til flere ansættelser, hvis der ikke er nogle jordemødre at ansætte!

Tilløbet til uddannelsen er stor!

Vi poster nyudklækkede jordemødre ud i et væk.. ..men væk bliver de!

-hvor er de henne?

Det kan jeg sige dig… De kloge 12-talspiger får hurtigt nok og finder anden vej til værdsættelse af deres evner. Kvote 2 pigerne bliver hængende til de har slidt sig selv og deres brændende passion for faget op.. Det tager ikke lang tid skal jeg hilse og sige..

Vores erfaringsgrundlag udvandes i takt med de tiltagende ringe forhold og en lønseddel, der spotter vores slid.

Vi er blevet ødt til at se os selv i øjnene.

Hvilken veluddannet kvinde påtager sig dag ud og dag ind kæmpe ansvar for liv og død og ser sig lønnet med 154kr i timen uden at føle sig lidt dum?

Ikke mig!

Min arbejdsglæde sidder i venteværelset og min pengepung griner af min naive lidenskab.

Jeg føler mig utilstrækkelig. Jeg mødes af ængstelige og unødvendigt forpinte par og jeg kan ikke redde dem alle.. Nogle vil uværgeligt gå igennem mit og mine kollegers desperate forsøg for anstændige og ordentlige forhold og år den dag kommer er det også MIN autorisation, MIN samvittighed og MIT liv der rammes!

Jeg knokler min røv i laser. Min familie er på kald sammen med mig.. jeg slider dem op før mig selv og kan ikke engang vise en lønseddel for mine prioriteter..

..jeg kan få to ugers ferie i sommerferien, arbejde hver 2 weekend, helligdage og skiftehold og jeg tjener mindre end en skolelærer..

Hvor længe kan jeg tillade mig at holde fast..?

Min arbejdsglæde sidder i venteværelset.. og min familie sidder standby derhjemme..

hvor tror du jeg er om 5 år???

Hilsen din jordemoder, der er træt af snak og vil have mere i lø og bedre forhold..

FOR DIN SKYLD OG FOR MIN EGEN!

Læs mere om kampen om travlheden på fødegangen her

Er din jordemoder fit for fight?

Jeg får ikke ondt i røven over Løkkes lø men over jordemødrenes

Den gode fødsel bløder – de gravide er gidslerne

Hvis sko kunne tale..Den sure og slidte sanded bag din tryghed på fødegangen

Se opslaget om travlhed (herunder) som åede mere end 500.000 mennesker på Facebook

Skærmbillede 2016-08-09 kl. 11.41.10 AM

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Min arbejdsglæde sidder i venteværelset… og min lønseddel griner af mit slid.. hvor tror du jeg er om 5 år? appeared first on MEYERMOR.