Skærmbillede 2015-05-11 kl. 11.21.05 PM

Sig hej til Miaya bloggens mor Sine.

Sine er gravid med sin 3. dreng og har termin om 3 uger.

Hun har født godt, men hårdt første gang og 2. gang fået et fint kejsersnit.

Hun har super gode planer om at føde helt igennem fantastisk lige om lidt.

Og det har jeg tænkt mig at hjælpe hende med!

Sine er lige kommet i gang med et koncentreret hypnobirthing fødselsforberedelses program hos jordemoderhuset og det er jo lige right down my alley!

Jeg er selv Hypnobirthing instructor og fan af hypnose til fødselsbrug og har også selv haft glæde af Jordemoderhusets yoga-fødselsforberedelse. Men Sine er i kapløb med tiden og selvom hun har en super tillidsfuld tilgang til sin kommende fødsel og forhåbentlig år at gennemføre sit kursus, så er det en udfordring at å at få øvelserne og teknikkerne på rygraden inden aktiondagen, så vi har aftalt at Sine og jeg skal se på, hvad jeg kan supplere op med og hvordan vi kan få klædt Sine og hendes mand på til en fantastisk fødsel.

Det bliver spændende og giver anledning til at få taget hul på Fødsels-delen af min blog!

Så hæng på ! Og følg med år Sine og jeg giver den gas med Fødsel i Fokus:-)

Læs Sines blog her

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Miaya og Mig og vores fødsels-planer appeared first on MEYERMOR.