Nu skulle jeg alligevel ind på Amazon.com og bestille nogle nye “Liners” til Novas flaske og så fik jeg helt dårlig samvittighed over, at jeg endnu ikke har fået delt denne fantastiske flaske med jer.

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 2.23.08 PM

Flasken hedder Playtex og så vidt jeg har kunne søge mig frem til, er den endnu ikke at købe i Danmark, men jeg får den altså fra Amazon uden problemer.

Jeg kender systemet fra Hong Kong, hvor vi boede, da Rio blev født. Han var en lille basse med refluks, som bare havde rigtigt ondt! At amme ham var en videnskab for han var sur både før, under og efter! Efterhånden lærte jeg at amme ham, så hans mave kunne være med, men i min søgen efter at få styr på hans smerter kom jeg omkring denne flaske.

Med et langsomt flow hul i den brede sut og med de kondomlignende poser, der kan tømme al luft ud og give baby et roligt lukket system, som imiterer brystet bedst muligt, var det den flaske valget faldt på, da vi skulle afprøve udpumpning af mælk og lactase enzym Colief til at nedbryde lactosen i mælken.

Jeg var meget bekymret for om det ville ødelægge hans lyst til bryst og gøre ham vorteforvirret. Men denne flaske og sut er faktisk det tætteste vi kommer på the real thing.. Lang historie kort. Vi fik amningen til at fungere, men flasken kom på banen igen til natten, hvor han havde brug for at sutte koldt vand, som lindring fra den brændende mavesyre han kæmpede med hver nat.

Han elskede sin flaske og Vi elskede den også!

-For med de sterile inserts er der minimal rengøring, da man bare skifter posen ud hver gang. Og det er faktisk muligt at købe et helt system, hvor du pumper ud i poser og sætter dem direkte på sutten. Dermed er der minimal håndtering af mælken.

WIN WIN.

Nova elsker bare mors bryster, men har siden 6 mdr fået tilbudt en top op aften flaske hver aften. Og den var også lige lidt ind over vores svære ammestart, uden at give yderligere problemer. Men den historie får I snart. Hvor jeg vil fortælle om Min Ammekamp x 3!

LINK: Playtex pump and feed liner i en!

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 2.05.54 PM

LINK: Playtex flaske sæt med liners

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 2.02.21 PM

LINK: Nipple varietye

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 2.06.58 PM

LINK: Playtex liners

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 2.03.45 PM

Og nu vi lige er ved gode ting fra Amazon, så faldt jeg lige over dem her… Så mange kvinder og bebser kæmper med flade vorter.. Havde jeg det ville jeg klart give dem her et try!

LINK: Brystvorte pumpe

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 1.59.32 PM

Nedenstående tips er ikke sidste gang du kommer til at høre om på bloggen, for min ammekamp var ikke lykkedes uden  brystvorte skalle – mælkeopsamlerne!

LINK: Mælk opsamler fra Avent

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 1.57.54 PM

God weekend!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Meyermor anbefaler: Flaske fra Playtex Det tætteste på the Real Thing! appeared first on MEYERMOR.