img_1180

Kære alle dejlige mommies derude.

Her er en lille forsinket mors dags gave fra mig (og Alexandra) til jer, der sidder med små skrigende bebser derude. Jeg har i dag lagt videoer op på Babyhviskerens facebookside, hvor I kan følge med i mit babyhvisker besøg hos Alexandra og Nicholas.

Inden jeg tog på ferie med min lille Boss-baby Når dit barn er din wingman på rejsen fik jeg knebet et lille babyhvisker besøg ind hos Alexandra og hendes lille Nicholas. Nicholas var fem uger gammel og skreg stort set alle sine vågne timer… Og dem var der flere af end normalt! Ti timers skæld ud hver eneste dag i 5 uger var ved at slide Alexandra og hendes mand op. Det eneste der virkede var at sidde på en bold døgnet rundt eller når far stod op kl 3 om natten og tog bebsen i barnevognen til en tur på brosten. De var mildest talt presset i bund.

Jeg kom ud til en lille sur bebs, der i den grad havde paraderne oppe! Og jeg må indrømme at han var en af mine, til dato, største udfordringer! Han var ekstremt sensitiv og hurtig på skrige-aftrækkeren og der var ikke nogen nem vej med ham.

Men vi fandt en vej og vi endte med at få jordens dejligste smil og taknemmelighed fra den lille charmør af en dreng, der var indenunder alle smerterne.

Lægen havde dømt kolik…

Vi rettede amning og afbøvsning til og Nicholas kvitterede SÅ fint med den sødeste kærlighed til sin mor, men han kunne stadig ikke puttes. Og han kunne ærmest ikke trøstes, da han igen kom igang. Jeg lærte Alexandra nogle små babyhvisker tricks, som at gå rundt om sig selv for at stoppe et hysterisk skrigeri, så man måske kunne å at aflede ham. Hårtørreren til afledning, bøvseteknikker og massage og tryk til maven, så han bedre kunne komme af med luft. -Når man er en lille baby der har ondt, har man nemlig tendens til at overamme og få ondt i mavsen.

Vi talte amme døgnrytme og jeg gav Alexandra en bedre forståelse for gråd og rutiner. Hvornår skal man sætte alle sejl ind på at lindre og hvornår er det nok, at man bare er der og viser baby, at man forstår… Derudover foreslog jeg samsovning og liggende amning, og viste måder man kan trøste liggende.

Og så sendte jeg dem ellers til Osteopat!

For Nicholas var hårdt født! Lang latent fase og rigtig lang presseperiode indikerede, at han har stået skævt i bækkenet og hele hans hypersensitivitet og meget stive facon og reaktion på min håndtering gjorde mig ret sikker i min sag.

Jeg har i dag fået følgende fantastiske besked

Hej Heidi! 

Jeg vil bare lige sige tusind tak for at du var på besøg og hjalp med baby Nicholas! Efter dit råd om at opsøge en osteopat, er vores liv som forandret. Det viste sig at den lille mand var låst i hele sin nakke, ryg og lænd, formentligt pga den lange fødsel. Efter to behandlinger ændrede han sig fra at være ulykkelig hele tiden til at han både pludrer og griner og smiler. Så jeg skylder dig et kæmpe tak! Du har for alvor forandret vores liv. Jeg gik fra at være på randen til et sammenbrud og intet overskud, til at jeg nu virkelig kan nyde den lille mand. Jeg har også fulgt dit råd om at lade ham sove ved siden af mig om natten, hvilket også har gjort ætterne meget bedre. Han sover nu typisk fra kl 21- 01 (ammes) – 04/05 stykker (ammes) – 06 ca før vi står op, hvilket er helt fantastisk at jeg nu kan få noget søvn. Jeg føler mig som et helt nyt menneske. Tusind tak for din hjælp! Uden dig havde vi formentlig stadig været midt i det helvede de første to måneder havde været! Tusind tusind tak! 

Mange hilsner fra Alexandra

—–

Alexandra har givet lov til at dele de private optagelser fra vores to timer sammen og I kan altså finde dem på min babyhvisker side. Husk at del og gør opmærksom på mine sider, så flere kan få glæde af mine gratis tips og råd <3

Babytrivsel til folket <3

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Kom med på Babyhvisker besøg hos Alexandra og Nicholas appeared first on MEYERMOR.