fullsizerender

Min store pige har alle dage været .. min store pige. Men her for tiden, synes jeg virkelig, hun vokser.

Hun har længe taget ansvar for sig selv, for at stå op om morgenen, smøre sin egen madpakke størstedelen af dagene og holde styr på sine aftaler. Jeg er så stolt af hende.. Godt nok har der været et par dato mix ups med tandreguleringsaftalerne, men ellers står hun selv for overblikket over skolehjem samtaler og andet forældreengagement. Jeg kan regne med, at hun har styr på det og det priser jeg mig lykkelig over, for jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det ville gå, hvis hun ikke gjorde.

Den sidste tid er hun så virkelig rykket. Hun har fået nyt fritidsjob på Lagkagehuset og har selv ordnet sig en bank konto og Nem ID. Hun har også selv stået for at indsamle og udfylde stort set alle de dokumenter, der skal udfyldes i forbindelse med hendes sprogrejse til USA til æste år og nu står den så på fremtidsdrømme og karriereplaner og jeg kan bare se betaget til, år hun fortæller mig om alle de muligheder hun opsøger.

…Og jeg kan tage hendes hånd og følge med hende på besøgsdage på diverse gymnasier. I dag stod den på åbent hus på Niels Brock.

Og det begynder for alvor at synke ind..

Jeg har en fandens stor datter og jeg er en fandens heldig mor…

..Knock on wood <3

 

 

her er lidt mere skriv om min skønne pige <3

Hvordan har jeg gjort mig fortjent til

Slipping through my fingers

(en) Mors tale til konfirmanden

Hverdagens drama! Noget om et pas der var væk og en pige der fortjente at få vinger..

Hvad vil du være år du bliver stor?

Min datter mødte døden i dag..

Mor det er altså virkelig rart at det er sådan her..

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Knock on (mother)wood XXX appeared first on MEYERMOR.